colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 O tura soft, de weekend spre catunul Opresti din Apuseni. Aici mai sunt 6 gospodarii montane, fara stapani si fara curent electric . O masina nu sa mai auzit pe aici din septembrie 1944 cand au trecut trupele sovietice spre frontul din Ungaria. Am preferat Samuraiul pentru ecartament, accesul facandu-se pe drumuri de care trase de boi, spalate de torenti si cu ogase adanci. Pana la urma Suzukul s-a dovedit a fi si foarte incapator si a adus la vale 12 saci cu mere. Despre urcarea in rampa in conditii de padure am fost foarte multumiti insa daca am fi avut pneuri adecvate se scria altfel istoria de weekend.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 Urcare Pregatiri de urcare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 pe parau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 la funicular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 Mestecanis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 iesire in Lacsoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 drum de car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 pe platou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 pe dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 intrare padure Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 padurea Oasu Bolundului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 intrare in Opresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 incalcarea proprietatii lu' vecinu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 am fost prinsi de nea' Patru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 negocieri pentru buna vecinatate.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 am ajuns la noi in gradina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 unchiu ILIE ne asteapta cu mici de oaie la gratar.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 Mihaita incarca sacii cu mere.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 la capacitate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 spre casa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 :g ...Nota :10 ...ca de obicei, Colonele !... :grin: Nu stiu de ce, dar am senzatia ca voi acolo, traiti intr-o alta dimensiune, departe de lumea dezlantuita !... :roll: 8) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colonelu Postat Octombrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2007 coborare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 super !!! :B :10 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 :B Samuraiul ! Se dovedesc in ciuda faptului ca sunt mici niste masini fiabile. Ma bucur sa mai vad tinuturi mai putin umblate de om unde nu vezi gunoaie si unde oamenii traiesc mai modest dar mai sanatos. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 12, 2007 Partajează Postat Octombrie 12, 2007 Cum ne-ai obisnuit pozele sunt superbe. Imi place camuflajul samuraiului :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate