Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cherokee 2 doors

Marius Lupu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Cherokee 2 doors

SALUT! In primul rind felicitari ca vad un talent pentru un jeep cherochee! Si eu am un jeep cherochee de 4l si tot incerc in masura posibilitatilor sa-mi prepar jeepul dar nu am ajuns asa de departe ca tine, felicitari! Am vazut ceva foarte interesant si cred cu siguranta ca imi va fii foarte de folos aceasta informatie, cum ?, unde ?,ai montantat acel radiator suplimentar pentru racire?

jeep cherokee XJ 4l
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SALUT! In primul rind felicitari ca vad un talent pentru un jeep cherochee! Si eu am un jeep cherochee de 4l si tot incerc in masura posibilitatilor sa-mi prepar jeepul dar nu am ajuns asa de departe ca tine, felicitari! Am vazut ceva foarte interesant si cred cu siguranta ca imi va fii foarte de folos aceasta informatie, cum ?, unde ?,ai montantat acel radiator suplimentar pentru racire?

nu stiu despre ce radiator suplimentar vb . masina are in spate doar rezervorul. Mai incolo o sa ii montez si un radiator suplimentar. O sa mai pun poze.

Link spre comentariu

Era vorba de prima prezentare din acest topic! Este o buna idee, nu am vazut in pozele postate si ma intrebam cum pot si cum sa-mi montez si eu un radiator suplimentar de racire? poate imi dai o idee tehnica de montare? Multumesc !

jeep cherokee XJ 4l
Link spre comentariu

Foarte tare a iesit ciuruchiul :D

Imi plac si amortizoarele ce le-ai folosit pe spate :)

Mai ai acces la piesele pentru conversie la disc pe spate ? Cred ca potrivesc si pe d35...

Era vorba de prima prezentare din acest topic! Este o buna idee, nu am vazut in pozele postate si ma intrebam cum pot si cum sa-mi montez si eu un radiator suplimentar de racire? poate imi dai o idee tehnica de montare? Multumesc !

Daca vrei racire suplimentara, uita-te la un radiator de ulei. Un kit ar trebui sa iasa cam la 500 lei adus din state (radiator, adaptor pentru filtru, furtune).

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Foarte tare a iesit ciuruchiul :D

Imi plac si amortizoarele ce le-ai folosit pe spate :)

Mai ai acces la piesele pentru conversie la disc pe spate ? Cred ca potrivesc si pe d35...

da se potrivesc pe dana 35 cu planetare cu c clipuri si sun tluate de pe un grand cherokee dupa 94

Daca vrei racire suplimentara, uita-te la un radiator de ulei. Un kit ar trebui sa iasa cam la 500 lei adus din state (radiator, adaptor pentru filtru, furtune).

da si aia o sa fac dar prima oara o sa montez un radiator de apa suplimentar.

Link spre comentariu

cum ar fi mai practic?

inca un radiator sau un alt radiator cu capacitate mai mare?

radiatorul de cherokee este lung dar are o latime mica .

nu prea ai ce sa inghesui acolo. solutia mea este inca un radiator montat undeva in lateral si cu o priza de aer pe capota. Radiatoarele de ulei sunt bune dar mai ales pt masinile turbo.

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Am scos Cherokee -ul de la iernat si il pregatesc pentru cursa din Croatia.

:grin:

In tremenul scurt de 4 zile incerc sa fac mai multe modificari :

Radiator de racire apa suplimentar

Radiator cutie mai mare

Suspensie fata Long Arm (home made)

directie pe uni ball (home made)

schimbat rapoarte (4.88) +blocant fata detroit locker

scaune curse

centuri 4 puncte

montaj tripmaster

si alte maruntisuri

oare termin pana sambata??:grin::grin::grin:

Editat de Marius Lupu
Link spre comentariu

Mariuse,

:gr1Brasovul e cu tine!!!!

... si te-am asteptat dar nu ai venit sa bem un suc de malt :2dr

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

... continuarea este ca s-a muncit si in ultima noapte in draci si am plecat in Croatia....

cand toti isi dadeau cu parerea ca dintre cele 4 masini romanesti care participau in Croatia 2010...Chiuruchiul nu trece nici de prima zi s-au inselat amarnic:

primul damage...s-a ars motorul de la troliul warn fata si rupt sufa de otel din spate in ziua a 2-a de 2 ori si am ajuns acasa cu 8 metrii de cablu de otel.. SCHIMBATE ambele cu Lift Winch si cablu / plasma noi !

al 2-lea damage: a sarit furca de la levierul reductorului in a 3-a zi si cam atat, reparat in cca 1 ora.

al 3-lea damage: s-a rupt colierul de la ulei la CV, schimbat cu alt colier

.... si cam atat

... asa ca dupa Croatia Mariusica s-a gandit sa puna umarul si la BORC 2010 la traseele de EXTREM ca doar fieru' merge de rupe

P.S.: alte 2 masini au calat motoarele.... :wink: NO COMMENT

Link spre comentariu

Laur...tu uiti un lucru important....indiferent de masina...de multe ori diferenta o face piesa aia dintre volan si scaun :grin:

sa nu fim rai... la problema calatului motoarelor nu au avut nici o vina soferii sau copilotii, masinile erau pana la parbrize in mlastina si din cauza noroiului au sarit curelele si s-a ridicat temperatura si au fiert motoarele... nu si-au dat seama de asta decat cand era prea tarziu mai ales ca si apa in masina era pana la umeri si nu se mai vedeau nici ceasurile de la bord.... in Croatia chiar a fost "Razboi"

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Laur...eu ma refeream in general....nu in conditii de concurs...:grin:

in general merg de rup fusu' :grin:

Link spre comentariu

numai carcotasii nu vad cum merg masinile astea...daca mai au la volan si un pilot ca Marius Lupu...atunci slabe sanse sa se tina careva dupa ei.......

iar ptr tine...sa stii ca de cateva saptamani ma dau tot cu un Jeep :grin:

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare