mickey3 Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cherokee 2 doors poze cu 'fundu' n'aveti ,sa l vedem si ..pe la spate pe ilifant !? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cherokee 2 doors More pics! Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cherokee 2 doors SALUT! In primul rind felicitari ca vad un talent pentru un jeep cherochee! Si eu am un jeep cherochee de 4l si tot incerc in masura posibilitatilor sa-mi prepar jeepul dar nu am ajuns asa de departe ca tine, felicitari! Am vazut ceva foarte interesant si cred cu siguranta ca imi va fii foarte de folos aceasta informatie, cum ?, unde ?,ai montantat acel radiator suplimentar pentru racire? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cherokee 2 doors SALUT! In primul rind felicitari ca vad un talent pentru un jeep cherochee! Si eu am un jeep cherochee de 4l si tot incerc in masura posibilitatilor sa-mi prepar jeepul dar nu am ajuns asa de departe ca tine, felicitari! Am vazut ceva foarte interesant si cred cu siguranta ca imi va fii foarte de folos aceasta informatie, cum ?, unde ?,ai montantat acel radiator suplimentar pentru racire? nu stiu despre ce radiator suplimentar vb . masina are in spate doar rezervorul. Mai incolo o sa ii montez si un radiator suplimentar. O sa mai pun poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cherokee 2 doors Era vorba de prima prezentare din acest topic! Este o buna idee, nu am vazut in pozele postate si ma intrebam cum pot si cum sa-mi montez si eu un radiator suplimentar de racire? poate imi dai o idee tehnica de montare? Multumesc ! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Cherokee 2 doors Foarte tare a iesit ciuruchiul :D Imi plac si amortizoarele ce le-ai folosit pe spate :) Mai ai acces la piesele pentru conversie la disc pe spate ? Cred ca potrivesc si pe d35... Era vorba de prima prezentare din acest topic! Este o buna idee, nu am vazut in pozele postate si ma intrebam cum pot si cum sa-mi montez si eu un radiator suplimentar de racire? poate imi dai o idee tehnica de montare? Multumesc ! Daca vrei racire suplimentara, uita-te la un radiator de ulei. Un kit ar trebui sa iasa cam la 500 lei adus din state (radiator, adaptor pentru filtru, furtune). '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Cherokee 2 doors Foarte tare a iesit ciuruchiul :D Imi plac si amortizoarele ce le-ai folosit pe spate :) Mai ai acces la piesele pentru conversie la disc pe spate ? Cred ca potrivesc si pe d35... da se potrivesc pe dana 35 cu planetare cu c clipuri si sun tluate de pe un grand cherokee dupa 94 Era vorba de prima prezentare din acest topic! Este o buna idee, nu am vazut in pozele postate si ma intrebam cum pot si cum sa-mi montez si eu un radiator suplimentar de racire? poate imi dai o idee tehnica de montare? Multumesc ! Daca vrei racire suplimentara, uita-te la un radiator de ulei. Un kit ar trebui sa iasa cam la 500 lei adus din state (radiator, adaptor pentru filtru, furtune). da si aia o sa fac dar prima oara o sa montez un radiator de apa suplimentar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Cherokee 2 doors cum ar fi mai practic? inca un radiator sau un alt radiator cu capacitate mai mare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Cherokee 2 doors Ar fii foarte interesant o racire cu un radiator de ulei, poate stiti de unde pot sa-mi cumpar sau sa-mi comand un kit de racire? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Cherokee 2 doors cum ar fi mai practic? inca un radiator sau un alt radiator cu capacitate mai mare? radiatorul de cherokee este lung dar are o latime mica . nu prea ai ce sa inghesui acolo. solutia mea este inca un radiator montat undeva in lateral si cu o priza de aer pe capota. Radiatoarele de ulei sunt bune dar mai ales pt masinile turbo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Cherokee 2 doors Frumos proiect, Marius! Felicitari! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 (editat) Re: Cherokee 2 doors Am scos Cherokee -ul de la iernat si il pregatesc pentru cursa din Croatia. :grin: In tremenul scurt de 4 zile incerc sa fac mai multe modificari : Radiator de racire apa suplimentar Radiator cutie mai mare Suspensie fata Long Arm (home made) directie pe uni ball (home made) schimbat rapoarte (4.88) +blocant fata detroit locker scaune curse centuri 4 puncte montaj tripmaster si alte maruntisuri oare termin pana sambata??:grin::grin::grin: Editat Aprilie 21, 2010 de Marius Lupu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Cherokee 2 doors si alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: Cherokee 2 doors poze cu suspensia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Cherokee 2 doors oare termin pana sambata??:grin::grin::grin: Spor la treaba !!! BAFTA !!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Cherokee 2 doors Mariuse, :gr1Brasovul e cu tine!!!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Cherokee 2 doors Mariuse, :gr1Brasovul e cu tine!!!! ... si te-am asteptat dar nu ai venit sa bem un suc de malt :2dr Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Aprilie 22, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: Cherokee 2 doors Azi am reusit sa termin cu tarck barul si cu bratele superioare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 24, 2010 Partajează Postat Mai 24, 2010 Re: Cherokee 2 doors ... continuarea este ca s-a muncit si in ultima noapte in draci si am plecat in Croatia.... cand toti isi dadeau cu parerea ca dintre cele 4 masini romanesti care participau in Croatia 2010...Chiuruchiul nu trece nici de prima zi s-au inselat amarnic: primul damage...s-a ars motorul de la troliul warn fata si rupt sufa de otel din spate in ziua a 2-a de 2 ori si am ajuns acasa cu 8 metrii de cablu de otel.. SCHIMBATE ambele cu Lift Winch si cablu / plasma noi ! al 2-lea damage: a sarit furca de la levierul reductorului in a 3-a zi si cam atat, reparat in cca 1 ora. al 3-lea damage: s-a rupt colierul de la ulei la CV, schimbat cu alt colier .... si cam atat ... asa ca dupa Croatia Mariusica s-a gandit sa puna umarul si la BORC 2010 la traseele de EXTREM ca doar fieru' merge de rupe P.S.: alte 2 masini au calat motoarele.... :wink: NO COMMENT Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Cherokee 2 doors Laur...tu uiti un lucru important....indiferent de masina...de multe ori diferenta o face piesa aia dintre volan si scaun :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Mai 25, 2010 Partajează Postat Mai 25, 2010 Re: Cherokee 2 doors Laur...tu uiti un lucru important....indiferent de masina...de multe ori diferenta o face piesa aia dintre volan si scaun :grin: sa nu fim rai... la problema calatului motoarelor nu au avut nici o vina soferii sau copilotii, masinile erau pana la parbrize in mlastina si din cauza noroiului au sarit curelele si s-a ridicat temperatura si au fiert motoarele... nu si-au dat seama de asta decat cand era prea tarziu mai ales ca si apa in masina era pana la umeri si nu se mai vedeau nici ceasurile de la bord.... in Croatia chiar a fost "Razboi" Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 26, 2010 Partajează Postat Mai 26, 2010 Re: Cherokee 2 doors Laur...eu ma refeream in general....nu in conditii de concurs...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Cherokee 2 doors Laur...eu ma refeream in general....nu in conditii de concurs...:grin: in general merg de rup fusu' :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 9, 2010 Partajează Postat Septembrie 9, 2010 Re: Cherokee 2 doors numai carcotasii nu vad cum merg masinile astea...daca mai au la volan si un pilot ca Marius Lupu...atunci slabe sanse sa se tina careva dupa ei....... iar ptr tine...sa stii ca de cateva saptamani ma dau tot cu un Jeep :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Cherokee 2 doors Piesa de pe link-ul de mai jos de unde ai procurat-o ? http://forum.club4x4.ro/attachment.php?attachmentid=55197&d=1258444263 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate