Marius Lupu Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 De cateva saptamani m-am apucat de un nou prioect- pregatirea masnii de offroad pentu sezonul 2010. este vorba de un Cherokee in 2 usi motor 4l HO din 92. modificari: troliu fata +spate roll cage exterior inaltare 4,5 inch suspensie spate custom made Trilink si longarm 2 alternatoare blocant fata detriot locker +planetare hd +raprot 4.88 (dana 30) blocant spate electrod locker +raprot 4.88 (chrysler 8,25) roti 33` caut ceva jenti cu beadlock radiator de racire suplimentar si alte maruntisuri SI CEL MAI IMPORTANT CU TOATE ASTEA MASINA ARE 1470 KG CU TOT CU ROATA DE REZERVA si ceva poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors poze 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors foarte misto felicitari cutia este automata? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors Bravo Marius! Bine ai revenit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors cutie automata la care o sa fac ceva modificari: cutia automata de cherokee (aw4) nu ramane in vieza 1 lucru care este destul de neplacut mai ales pe urcari si coborari. fiind o cutie controlata electronic , cu un mic montaj si cu un buton la bord poti sa o fac sa stea in prima viteza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors Bafta la modificari :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors ....blocant spate electrod locker +raprot 4.88 (chrysler 8,25) .....: :ha: :ha: :ha: poti sa aduci mai multi blocanti din astia ... care e pretul final? Sa ai spor, sigur e de urmarit si proiectul asta! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors alt jeep frumos ! succes in continuare ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_pan Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors AM fost si am vazut proiectul cu ochii mei; bravo Marius.....iese super. _______________________________________________________ Sport Utility Truck USA99XJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors va dorim succesuri dom' instructor! Vad ca tot la "cotzofana" trageti! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors Super tare ! :1 ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors Se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata :grin: ,la tine se pare a fi perfect valabila zicala. Desi multa lume e impotriva modificarii avand la baza Cherokee datorita caroseriei autoportante, eu sunt convins ca va iesi ceva foart ok dar mai ales competitiv. Ps: Cred ca ti trebuie D ul sa conduci dinasta cu doua usi si dupa cum te descurci nu mi pare ca o sa l obtii prea curand :P Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors foarte frumos proiectul....asteptam poze din toate etapele care va trece masina.....felicitari.....si o intrebare de ce ai ales 33????si nu 35 mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors foarte frumos proiectul....asteptam poze din toate etapele care va trece masina.....felicitari.....si o intrebare de ce ai ales 33????si nu 35 nu vreau sa ascund anumite probleme sau puncte salbe sau f slabe ale jeep -ului. una din acestea este puntea fata. Eu sper ca problema planetarelor sa o rezolv cu cele hd. ramane problema diferentialului. Dar am solutia de compromis . Mai cumpar unul de rezerva si gata. 200 $ nu e o suma chiar asa mare. Tinand cont ca eu la anul vreau sa particip la calasa open 33` urile sun suficiente. Din moment ce am reusit sa castig un trial destul de dificil ( ursus free track) pe 33` deocamdata mergem asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors si alte poze cu x-urile de la roll cage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiu c Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors spor la treaba frumos proiect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: Cherokee 2 doors Bafta Marius! Ieri, din cauza ta :grin: , am fost sa vad un Cherokee in ideea sa-l cumpar. Era in 4 usi, motor 4l, cutie automata ... cerea pe el pana in 500 EUR. Era cat pe ce sa incep negocierile (speram sa-l iau mai ieftin), cand am constatat ca era ... 4x2 :P . Habar nu am avut ca cei de la Jeep au scos si asa ceva (4x2). Cat traiest inveti! Din poze inteleg ca vrei sa obti o distanta cat mai mica intre punti! :bravo 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Cherokee 2 doors Bafta Marius! Ieri, din cauza ta :grin: , am fost sa vad un Cherokee in ideea sa-l cumpar. Era in 4 usi, motor 4l, cutie automata ... cerea pe el pana in 500 EUR. Era cat pe ce sa incep negocierile (speram sa-l iau mai ieftin), cand am constatat ca era ... 4x2 :P . Habar nu am avut ca cei de la Jeep au scos si asa ceva (4x2). Cat traiest inveti! Din poze inteleg ca vrei sa obti o distanta cat mai mica intre punti! :bravo nu am unblat la distanta intre punti .De fapt este aceiasi ca la un cherokee lung Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Cherokee 2 doors da ii bagi elicoidale /coilover pe spate , ca vad ca nu ai in ce sa mai prinzi partea din spate a arcurilor... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Cherokee 2 doors Marius, totusi nu ii tragi pe spate o bena cu o contragreutate? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Cherokee 2 doors Bafta!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors Marius, totusi nu ii tragi pe spate o bena cu o contragreutate? :grin: masinae destul de grea pe spate. Rzervor +roata rezerva +troliu+cutie scule. suspensia spate arcuri elicoidale +trilink cu longarm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors poze cu tri link -ul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors tri link mai pe seara o sa pun poze cu bratele inferioare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate