Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

PADURARII 4X4

GOGANU24cm

Postări Recomandate

Re: PADURARII 4X4

@ Goganu: in filmuletzul in care ieseai din groapa aia,

coborarea ta din masina mai cerea dupa ea si replica aia: "..un fleac.." :h5

sau, in dulcele grai romanesc: " ... bucata de tort ... "

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu, nu .. scena pe care mi-o imaginam eu era tocmai pt distractie, si nu provocare. Adik la cat de frumos s-a vazut cum iesea botul masinii parca din pamant si frunze ruginii, era ca de film sa te dai jos din masina relaxat asa cum ai si facut, si apoi sa fi zis tu catre ceilalti cu usoara si haioasa superioritate: '.. un fleac..' . Mie mi se parea de mare efect faza, si haioasa; deci nu provocare, dak asa s-o fi inteles interventia mea. :p :)

"Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon
Link spre comentariu

Gagane lasa omul sa traiasca momentul de glorie! Ia zi, sunt gata stickerele alea cu "24cm Fan Club" ? :ha: "Numar bun ptr femei, daca il au barbatii!" :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Frumoasa iesire :h5

Iar am ris de caterinca si mi-a adus aminte de febra musculara facuta de la atita ris :ha: :ha: :ha:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

@gaganu&@yonutz.....niste zdrentze :ha:.....radeti de 24 ca daca v-o arat plangeti :ha: :ha:

@cristi.....traseul s-a desfasurat prin padure....noroi nu era f.mult intradevar.....dar urcari la greu si inclinari....iar sub frunze nu stiai niciodata ce este......exista risc de alunecare mai ales la coborarile in cap....in rest caterinca de rigoare care nu lipseste niciodata.... :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare