GOGANU24cm Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: PADURARII 4X4 .......tu esti fratele meu zdrenturos......tricoul nu era mic, ci eu prea mare.... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: PADURARII 4X4 @ Goganu: in filmuletzul in care ieseai din groapa aia, coborarea ta din masina mai cerea dupa ea si replica aia: "..un fleac.." :h5 sau, in dulcele grai romanesc: " ... bucata de tort ... " I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: PADURARII 4X4 nu, nu .. scena pe care mi-o imaginam eu era tocmai pt distractie, si nu provocare. Adik la cat de frumos s-a vazut cum iesea botul masinii parca din pamant si frunze ruginii, era ca de film sa te dai jos din masina relaxat asa cum ai si facut, si apoi sa fi zis tu catre ceilalti cu usoara si haioasa superioritate: '.. un fleac..' . Mie mi se parea de mare efect faza, si haioasa; deci nu provocare, dak asa s-o fi inteles interventia mea. :p :) "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: PADURARII 4X4 :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: PADURARII 4X4 :happy :g gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: PADURARII 4X4 mama, mama, ce traseu... trebe antrenament serios pentru atari "fleacuri"! :) super!!! Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: PADURARII 4X4 Usurel sa nu se sparga PORTZELANU... :ha: :ha: [youtube:b3geunqz] [/youtube:b3geunqz] Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: PADURARII 4X4 GOGANE ce bine ca sa inventat frana :ha: cum mai coborai :grin: Te ajutau iepurasi cu conditia sa nu le ei toti morcovi :banana MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: PADURARII 4X4 Gagane lasa omul sa traiasca momentul de glorie! Ia zi, sunt gata stickerele alea cu "24cm Fan Club" ? :ha: "Numar bun ptr femei, daca il au barbatii!" :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: PADURARII 4X4 Frumoasa iesire :h5 Iar am ris de caterinca si mi-a adus aminte de febra musculara facuta de la atita ris :ha: :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misuX90 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: PADURARII 4X4 bv voua sa va fie de bine :1 SUZuki X90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: PADURARII 4X4 :bravo Chestia e ca nu prea ati avut noroi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: PADURARII 4X4 @gaganu&@yonutz.....niste zdrentze :ha:.....radeti de 24 ca daca v-o arat plangeti :ha: :ha: @cristi.....traseul s-a desfasurat prin padure....noroi nu era f.mult intradevar.....dar urcari la greu si inclinari....iar sub frunze nu stiai niciodata ce este......exista risc de alunecare mai ales la coborarile in cap....in rest caterinca de rigoare care nu lipseste niciodata.... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: PADURARII 4X4 Va urma! :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: PADURARII 4X4 @andy............pleci fara noi? :ha: :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate