asfalttango Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 In aceasta saptamina am dat o mina de ajutor unor prieteni pentru a aduce din GERMANIA o masina de epoca. Ca si posesor de masina mai veche (Ford Granada 1973) ajungind in show-room-ul cu masinile de epoca a fost ca si cum am dat timpul inapoi. Pe tot drumul masina un MG MIDGET a fost atractie intorcind capul dupa ea aproape toata lumea.... Si ca de obicei vor urma pozele :h5 Placerea asfalttango-ului pe soselele de afara :bannana :banana :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... Intorsi in timp.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... :h5 Pregatindu-ne de drum...prin jurul bijuteriei.. :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... Frumoase fetele :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... :h5 Acestea sunt toate pozele....Ar mai fi ceva de la young-time-re ,dar pe acelea le puteti vedea inca pe strazi :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maresalul Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... M-ai imbolnavit :ha: :ha: Sa o stapaneasca si nepotii sanatosi :h5 http://jurnal4x4.blogspot.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... Masinuta poate fi vazuta in BUCURESTI pentru ca acolo am lasat-o ....la noii propietari care au fost foarte incintati. Numai sa te asezi la volan si este complet diferit...Istorie pe roti :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nel Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... De curios, cat a dat pe bijuterie? :bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted November 15, 2009 Author Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... In jur de 10-11.000 euro.Nu stiu detaliile tranzactiei.Eu am ajutat doar la transport. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doktor4carz Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... Ei bine... atita timp cit sint inca persoane dispuse sa se dispenseze de sume de bani de anvergura acesteia de mai devreme pentru o pasiune, mai putem spera la ceva... Adriane, te-ai si plimbat... Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusteru Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... frumos midget-ul, eu am un mgb gt din 76, pina sa iau ladoiul l-am folosit zilnic cam un an jumate si nu i-am curatat decit o platina. acum il tin in si nu-l scot decit daca am distante de peste 500 km de facut. la drum intins e o bijuterie. cind oi avea timp o sa pun o poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... Da, arata super masinile.Pe timpurile acelea se lucra cu suflet si manual.Acum totul e computerizat si de toata jena. Au ele colturile mai rontunjite sunt mai performante dar si cit trebuie sa bagi mina de adinc in buzunare cind se duce cite un propadit de chip sau de senzor sau mai stiu eu ce componenta electronica.Dar de, nu e rusine sa ne vada vecinu sau vecina cu " vechitura " cind la moda e loganul sau mai stiu eu ce limuzina si cind e de facut partea de service dam din colt in colt! Sa le stapineasca sanatosi! :bannana Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... Da, arata super masinile.Pe timpurile acelea se lucra cu suflet si manual.Acum totul e computerizat si de toata jena. Au ele colturile mai rontunjite sunt mai performante dar si cit trebuie sa bagi mina de adinc in buzunare cind se duce cite un propadit de chip sau de senzor sau mai stiu eu ce componenta electronica.Dar de, nu e rusine sa ne vada vecinu sau vecina cu " vechitura " cind la moda e loganul sau mai stiu eu ce limuzina si cind e de facut partea de service dam din colt in colt! Sa le stapineasca sanatosi! :bannana Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... Intr`adevar , sunt bijuterii pe roti . Sa ne gandim ca cel care a luat`o nu a dat banii pe ea si gata , da`i cheie si la drum. Urmeaza (banuiesc ) o revizie, o restaurare a masinii , si toate astea ... costa :grin: Grea boala asta cu Retromobilele :bravo In orice caz , :1 si sa o stapaneasca sanatos :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusteru Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... .Dar de, nu e rusine sa ne vada vecinu sau vecina cu " vechitura " cind la moda e loganul sau mai stiu eu ce limuzina si cind e de facut partea de service dam din colt in colt! Sa le stapineasca sanatosi! :bannana mie nu mi-e rusine cu vechiturile mele, chiar ma mindresc cind ies merg cu ele si ma uit la cei cu limuzine de ultimul model la fel cum se uita ei la cei ce conduc fiat panda sau suzuki alto. sint curios cite din jucariile astea moderne or sa treaca de 10-15 ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
moshu68 Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... SUPERBE! :h5 am avut un bot de cal din 69,mot de 2200d,frane pe disc pe spate cu servo,interior impecabil,din pacate am dat-o la remat pt ca am rupt-o in doua. De curand am gasit unul din 70 la cineva la tara,are benzinar 6 linie cu 2 carb,inmatriculat,dar nu pot sa-l iau ca e plecat propr in italia.trebuie lucrat cate ceva la el. bau bau Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Re: Achizitie masina de epoca... Iti dau dreptate ,dar aici mai este problema si de mentalitate.Sunt sigur ca in NL( Olanda) pe vecin nu il intereseaza ce masina conduci. La fel am vazut si in Danemarca.Auveau niste ruginaturi si antichitati ca la ei masinile sunt de trei ori mai scumpe decit in Germania( taxe mari). Cineva mi-a spus odata definitia masinii: Un Vehicul Care Sa Te Duca Din Punctul A in Punctul B in Deplina Siguranta. :bravo Nimic de accesorii de dotari de motorizari etc. Pina mai acum un an ii compatimeam,dar se vede ca inca mai avem mult de invatat. Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Irimescu Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Re: Achizitie masina de epoca... Cineva mi-a spus odata definitia masinii: Un Vehicul Care Sa Te Duca Din Punctul A in Punctul B in Deplina Siguranta. :bravo :g Da, dar ei nu stiu cum ca valoarea masinii ( Q7, X5, etc) la Romanica trebuie sa fie de 2 ori mai mare decat valoarea casei ( garsonierei )..:2dr Luaz 969, Aro 244, L200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusteru Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Re: Achizitie masina de epoca... Iti dau dreptate ,dar aici mai este problema si de mentalitate.Sunt sigur ca in NL( Olanda) pe vecin nu il intereseaza ce masina conduci. La fel am vazut si in Danemarca.Auveau niste ruginaturi si antichitati ca la ei masinile sunt de trei ori mai scumpe decit in Germania( taxe mari). Cineva mi-a spus odata definitia masinii: Un Vehicul Care Sa Te Duca Din Punctul A in Punctul B in Deplina Siguranta. :bravo Nimic de accesorii de dotari de motorizari etc. Pina mai acum un an ii compatimeam,dar se vede ca inca mai avem mult de invatat. Elisabeth. singura data cind m-a lasat in franta de paste anul trecut cind s-a-mpuscat platina. cea din spate a prietenului meu am restaurat-o impreuna total, ideea era s-o tina de vreme buna, dar nu s-au comportat rau nici pe zapada( da, de paste!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts