lile Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 am cautat un diy, dar nu am gasit. imi poate spune cineva cum se demonteaza manerul interior de pe usa soferului si comanda geamurilor electrice la un patrol Y60? Mazda B2500 // 2.5TD // 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: demontare maner usa si comanda geamuri sofer patrol y60 Fix in mijlocul minerului (inauntru) este un surub cu cap cruce. In mod normal, este mascat cu un dop de aceiasi culare cu minerul. Daca s-a mai umblat acolo, probabil s-a pierdut si ar trebui sa vezi direct surubul. Dupa ce-l scoti, tragi de partea de sus spre spate (trebuie sa mearga cam un cm), dupa care ridici de el. Mai ai apoi inca 2 suruburi cu cap cruce, care tin panoul usii de usa propriu zisa. Dupa ce le scoti si alea, mai ai un surub in deschizatoarea usii din interior. Dupa ce il scoti si ala, tragi dintr-un colt si panoul trebuie sa vina jos fara probleme. Acum, poti sa dai jos de tot ansamblul miner comanda geamuri. Este prins de panoul usii cu surubele pe care le vezi pe partea interioara a panoului. Bafta mare! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: demontare maner usa si comanda geamuri sofer patrol y60 am cautat un diy, dar nu am gasit. imi poate spune cineva cum se demonteaza manerul interior de pe usa soferului si comanda geamurilor electrice la un patrol Y60? Buna ziua si tie @lile :rules :rules :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: demontare maner usa si comanda geamuri sofer patrol y60 pai daca manerul nu stie a-l da jos .... crezi ca va fi in stare sa repare mai departe ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: demontare maner usa si comanda geamuri sofer patrol y60 Poate ii lipseste pagina asta din manualul de service ... :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lile Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: demontare maner usa si comanda geamuri sofer patrol y60 @Max buna ziua! @srevni multumesc mult, deja am demontat fata de usa si m-am apucat sa repar ce e rupt. nu am nici un fel de manual la masina. daca ai vreunul, mi-ar fi de ajutor pe viitor. @yo3lcd nu esti cam rautacios? numai ce am cumparat masina si nu aveam de unde sa stiu ca se trage inapoi de maner ca sa iasa. o sa fac o poza la final sa imi spui daca sunt priceput sau nu. ok? Mazda B2500 // 2.5TD // 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: demontare maner usa si comanda geamuri sofer patrol y60 TOCMAI ce am cumparat masina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: demontare maner usa si comanda geamuri sofer patrol y60 @srevni multumesc mult, deja am demontat fata de usa si m-am apucat sa repar ce e rupt. nu am nici un fel de manual la masina. daca ai vreunul, mi-ar fi de ajutor pe viitor. Uite aici un link. Manualul este in limba franceza. Sper sa iti fie de folos. Dupa cel in engleza umblu si eu de ceva vreme. Sper sa gasesc la un moment dat un om de bine care vrea sa-l imparta si colegilor. Pina atunci, mai dibuiesc si eu in asta cind dau de greu. http://zeverybest.free.fr/atelier_patrol.html I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lile Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: demontare maner usa si comanda geamuri sofer patrol y60 @srveni manualul in franceza l-am gasit, dar nu mi-a placut asa mult franceza si as vrea unul in engleza. si ca sa revenim on topic, am demontat fata de usa, manerul si butoanele. am reparat putin suportul manerului (poza atasata), am strans si clema metalica ce fixeaza panoul butoanelor. nu stiu ce sa fac cu manerul, pentru ca s-a dezlipit buretele de pe platic intr-un colt si s-a ridicat putin. se poate lipi cu ceva? ma intereseaza daca se poate comanda ca piesa separata, desi am vazut ca nu are nici un cod pe el si care ar fi pretul. @serban mi-a fost de mare ajutor postul tau. te plictisesti? @yo3lcd cum ti se pare lucrarea? Mazda B2500 // 2.5TD // 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate