Dok Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Pentru ca pentru astazi nu aveam "incarcare", aseara tarziu, intr-o doara, am dat cateva sms-uri sa-ntreb daca are cineva chef sa ne noroim putin la Calugareni sau la Peris. Spre norocul meu, Filip facea acelasi lucru, dar pe forum ... cauta musterii pentru Peris! :hi Asa ca iata-ne, adunati la 10:45 pe DN1 la intrarea in Balotesti - Filip, Goganu, Horatiu, Mugur si subsemnatu'. Vremea a fost taman buna de offroad, terenul multi dintre voi il cunoasteti, iar pentru noi a fost o duminica frumoasa, cu mici peripetii, cu noroi, rampe perfide si spre final o ploaie mocaneasca, care a transformat totul intr-un patinoar clisos. Pentru ca pe drumul de intoarcere spre Bucuresti nu am gasit nici o carciuma sa mancam niste mici (la care am visat toata ziua!), ne-am refugiat la Mc. Donald's Prisma, de unde dupa un chef cu salata de pui si cartofi prajiti, am luat fiecare drumul spre casa. Pentru mine, care nu am participat la Trialul de week-endul trecut, am trait o mica parte din aventurile participantilor, insa intr-un ritm mult mai lent, fara excese si intr-o companie foarte placuta. :h5 Nu pot sa inchei fara sa aduc vorba despre minunata idee pe care niste inimosi au valorificat-o, amenajand un teren de joaca urias, pentru copii mari, cu masini preparate, cocotate si incaltate cu gume agresive. Bravo domnilor si respectele mele pentru idee si realizare! :bravo P.S. Deocamdata nu pot sa-ncarc pozele, pentru ca se pare ca sunt prea mari ... o sa ma straduiesc sa rezolv problema, desi nu-mi este chiar la indemana ... :P Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... Pentru micsorarea pozelor: viewtopic.php?f=1&t=1810 :h5 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... @pasha......asteptam poze de la balet......... :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... Poze! :hi Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
donatello Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... am dat si eu o tura cu lupushoru pe acolo. a fost fain pana am rupt cardanu. si la intoarcere a fost fain: cand ai tractiune (adica trage numai fata - pentru a evita speculatiile) sta mai bine pe virajele rapide :ha: Donatello e inca mic dar se face el mare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... Pentru micsorarea pozelor: viewtopic.php?f=1&t=1810 :h5 Yes, yes, yes ... a functionat ! Multumax ! :h5 Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... Pentru ca am reusit sa fac "resize", sa bagam poze ... @Donatello ... nu te-am vazut ieri pe teren ... probabil ai fost sambata ... sau mult mai dimineata decat noi ... :( Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... Sa mai punem inca 5 ... ca deh ... mai multe nu ne lasa serverul ... :P Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... ... continuare ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dok Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... ... ultima serie ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... da da daaa frumos ,ceva filmulete :h5 MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... ........o duminica linistita in familie........ :grin: :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
donatello Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... @Donatello ... nu te-am vazut ieri pe teren ... probabil ai fost sambata ... sau mult mai dimineata decat noi ... :( corect, am fost cu alta ocazie; mai singuratec, doar cu niste prieteni 'civili'; dar au facut filmulete... http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 5450789C7D Donatello e inca mic dar se face el mare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... phiii, adevarat duminica linistita... :) pe cand mai faceti o duminica linistita? :) Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... phiii, adevarat duminica linistita... :) pe cand mai faceti o duminica linistita? :) .....la noi fiecare weekend e linistit....logistica sa fie.... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... complicata treaba asta cu logistica? :) Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... ......sunt bani iesim.....nu sunt bani.....facem off road de tastatura :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... Foarte interesant, ceva spre extrem (pentru Patroale) sau hobby pentru Jeepuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
donatello Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... Foarte interesant, ceva spre extrem (pentru Patroale) sau hobby pentru Jeepuri. baieti, felicitari, v-ati distrat fain :bravo aici insa trebuie sa tin cu Filips! ca-i jeep de-al meu :h5 desi s-a cam corcit Lupushoru meu de cand innopteaza pe la prof. Luigi cu nissanuri :cort si a inceput sa imprumute ADN nipon: azi o sonda de temperatura, maine un ventil de radiator... asa evulueaza speciile :be Donatello e inca mic dar se face el mare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... de ce zici asta filip???:D:D:D mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... Ce ziceti, in we asta mai bagam o tura de incalzire? Avem acordul d-lui Tuparu. Deci cine vrea, e asteptat maine la ora 10:00 la MOL Otopeni. P.S. Si pentru cei cu Patroale exista acolo un traseu (cel de hobby). Astept raspuns de la Goganu & Co. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... Sambata ?? Duminica ?? sau si Sambata si Duminica ??? :banana http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: 15.11.209 Peris reloaded ... @pilif........goganu@co....este retinuta maine, pregatim ceva joc de glezne..... :h5 p.s......o sa mi vand patrolu' (stock) si o sa mi iau 3 gipuri (megapreparate) sa nu ma mai dau la categoria hobby..... :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate