paulbratu Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Va salut, Stie cineva daca exista o inaltime standard pentru sfera de cuplare remorca? adica mai concret cat trebuie sa fie distanta verticala intre pamant si partea superioara a sferei de remorcare? sper ca am postat la categoria adecvata, in caz contrar rog moderatorii sa purceada la mutarea discutiei itr-o zona mai potrivita. multumesc! BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Noiembrie 15, 2009 Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: inaltime cupla remorcare??? Aproximativ 50 de centimetri +, - 2 centimetri este ideal. :hi 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Noiembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2009 Re: inaltime cupla remorcare??? :sht cam nasol... acum am bara spate la cca 75 cm de sol la partea de jos si ating cu ea in mod frecvent la urcari. cred ca am sa-mi revizuiesc ideea. multumesc pentru informatie. BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: inaltime cupla remorcare??? poti sa o pui mult mai sus totul e sa agati apoi remorca care are cauciucuri la fel de mari ca si cele de pe masina adica atentie mare, camioanele au cuiul mai sus decat masinile mici...dar si remorci "putin"diferite daca ai remorca ta, o in calti frumos cu cauciucuri de 33 sau 35 si aia e :h5 forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: inaltime cupla remorcare??? si eu am aceeasi problema o sa imi fac un carlig detasabil si ajustabil pe inaltime il montezi numai cand legi remorca ceva de genul asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate