proof Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: salutare din campulung moldovenesc Stefane nu te grabi ca ai sa alergi mai mult si fara rost. Eu cand am schimbat crucile cardanice care aveau joc, am demontat am curatat crucea demontata si am masurat cu subleru diametrul pastilei si lungimea dintr-un cap in alt cap opus al pastilelor ( crucea montata cu pastilele). Sa nu existe dubii am mers la magazin cu crucea pentru a fi masurata de ei si nu am gresit. Degeaba ti-as da dimensiuni ca Samuraiele de la lot la lot, perioada la perioada, au fost echipate cu piese si subansamble diferite, asa ca bafta :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefanmatyce Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: salutare din campulung moldovenesc multumesc proof de sfat... cred ca asta e cea mai sigura cale de a nu avea probleme de genu asa ca ,cum voi ajunge acasa am sa dau jos o crucesi o sa merg cu ea.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kamikz Postat August 2, 2011 Partajează Postat August 2, 2011 Re: suzuki santana sj 410 stiu ca topicul este vechi, s-a mai intamplat ceva de atunci? SJ410 - '86 - in reconstructie. Ex:Samurai Sj413, V-50 (high-top), '88. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate