Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme grand cherokee 3.1 diesel

Vizitator Kalypso

Postări Recomandate

Vizitator Kalypso

Am cumparat de curand un grand cherokee din 2000 ..l am adus din franta...pe la jumatatea drumului am dat de o problema pe care nu pot spune ca e permanenta,din senin m am trezit ca masina nu se mai accelera..de ex aveam 90 la ora si era o panta cat de mica nu se mai accelera...daca aveam vreo coborare imediat simteam cum fuge de sub mine.a tinut in jur de 50km problema si a reinceput sa mearga in parametri normali.pana acasa mi a mai facut odata aceasi faza..din senin nu se mai accelereaza sub nici o forma si nu neaparat la 90...chiar si la 50 60 la ora apas pedala la fund si nici o reactie....am mers aproximativ o sapt de cand am adus o a mers fara probleme si azi m am trezit din nou cu aceasi problema destul de incomoda...

ce pot spune e ca sunt nou in lumea 4x4 si nu stiu mai nimic din domeniul asta....cum am adus o am schimbat filtru ulei,aer,motorina si uleiul motor si cam atat.uleiul in cutie din ce vad pe joja e curat si nivelul ok.

ce credeti ca ar putea fi?

si inca o chestie...nu am prea mers cu alte jeepuri sa pot face comparatie dar mi se pare destul de aiurea ca la unele denivelari de drum o simt ca danseaza putin sub mine.... e normal?

sau cand franez la viteza mai mare la fel.

Astept daca ma puteti ajuta cu unele sfaturi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme grand cherokee 3.1 diesel

Verifica injectorul nr 1 pentru problemele cu acceleratia.

Citeste putin aici :

viewtopic.php?f=10&t=12110

E aproape acelasi motor ca si al tau.

"dansul" suspensiei se numeste death wobble. Surub de montare la track bar uzat, capete de bara sau bucsi uzate la track bar (este tija care uneste partea dreapta a puntii fata cu lonjeronul din stanga) printre altele. Prinde cu mana de ea si vezi daca are joc.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Vizitator Kalypso

ms mult de tot...maine dupa masa am programare la un service si sper sa aflu ce are?cat despre injectorul 1 m am gandit si la asta dar nu ar trebui sa mearga motorul prost in relantiu?

Link spre comentariu

Vizitator Kalypso

ms mult pt sfaturi..intradevar a fost de la injectorul 1 un contact imperfect....mai ramane sa rezolv si problema "dansului" pe sosea .

ms mult inca odata.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare