Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

14 noiembrie - vf Romanu

ocserver

Postări Recomandate

Dupa cum spuneam, we-ul asta am fost pe la Horezu in scopuri sarbautoristice, prilej cu care ne-am facut planul sa si urcam un pic, daca s-o putea. si s-a putut. nu ne-am dedat la cine stie ce, a fost o plimbare absolut superba, de fiecare data cand ajung acolo sunt uimit de culori, de aer, de tot... am facut cateva fotografii, si apropos de asta, am avut bafta sa surprind o formatiune noroasa lenticulara ciudata tare... am urcat din romani pe lunga (care e cumva jumate asfaltata, s-au oprit din lucru din cauza iernii, am ajuns pe vf. Romanu, apoi am luat-o pe langa Vf. Ursu, spre Vf. Valeanu si am coborat pe langa tabara militara pe drumul lor de acces. plimbarica frumoasa, drum bun fara probleme.

pozute...

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 14 noiembrie - vf Romanu

inca una, cu un strop de zoom. nu am mai pus-o si pe-aia ca m-am gandit sa nu inghit prea mult spatiu pe disc... :)

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

Extraordinara vreme, si ce peisaje ati prins!

Felicitari!

Eu astept sa se topeasca zapada ca am ramas cu niste trasee neincercate :-)

la fel si-aici! eu am o multime neincercate... la primavara, sigur le atacam! :) mai corupem pe cativa cu siguranta, locurile sunt absolut minunate. tura asta mi-a fost teama sa incercam, insa e drumul ala pe curba de nivel de pe marginea malaii... o nebunie.... dar cred ca voi l-ati facut pe asta... oricum, timp sa fie, locuri si peisaje minunate sunt o gramada acolo...

Link spre comentariu

ooh ai scos masina la plimbarica.cum s-a comportat a urcat in ture ? :grin:

vreau sa-ti spun ca nici nu am cuplat reductorul... am lasat-o in 4H si da-i bataie, nu a avut nici cea mai mica apasare... :) si nici eu nu mai am... :) :h5

Link spre comentariu

foarte frumoasa zona, nu?

ati avut noroc de o vreme perfecta si de peisaje superbe.

ne intalnim la primavara pe creste pe acolo?

minunata zona, minunata!

cu siguranta ne intalnim! o sa tot venim incolo pentru ca si nasii nostrii sunt loviti de microb(sunt din zona) si oricum, ne-am promis sa facem si noi "bolivianul" vostru, plus ca am inteles ca se poate merge spre ranca, voineasa, petrimanu, o gramada de locuri pe care tare mult vreau sa le vedem. so... :) o sa tooot fim pe-acolo. we-ul trecut am inteles ca ati iesit si voi, numai ca desi am spus ca am sa ma uit pe forum si am sa vad pe unde va duceti voi, taman vineri seara nu a functionat legatura la net :( dar, vine ea primavara... :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare