Tractozaur Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Cum de curand m-am intors din Japonia :hi , m-am gandit sa deschid un topic cu masinile de teren pe care le-am surprins ocazional cu aparatul foto in cele aproape 3 saptamani de stat in Tara Soarelui Rasare. :) Trebuie sa mentionez faptul ca in Japonia, Toyota si Nissan sunt cele mai populare masini :bannana pe care le gasiti pe strada, urmand la o distanta destul de mare in urmatoarea ordine marcile japoneze ca Mitsubishi, Suzuki, Honda, dar si in egala masura Volkswagen, Mercedes, BMW, precum si marcile americane in ciuda prezentei uneori a unor stradute un pic cam subdimensionate pentru un Hummer sau Chevrolet Blazer spre exemplu. :P :ha: In Japonia, off-road-ul nu mai este posibil ca in acceptiunea noastra, in sensul de a te strange o gasca si a merge liberi pe un camp, munte, intr-o padure, etc, etc, aproape toate drumurile fiind asfaltate acolo :sr , iar accesul intr-o padure la ses sau la munte, spre exemplu, fiind total interzis cu masina pentru a face off-road, lucru care se intampla de fapt si in Europa de Vest, dupa cum bine stiti. :sr Vorbeam cu niste off-road-eri de la un club japonez si le-am explicat cum facem noi off-road si erau mai mult decat incantati sa auda ca la noi inca mai este permis acest lucru, si imi spunea unul care era un pic mai in varsta, aproape de 60 de ani :grin: , ca acum 30-40 de ani si la ei era posibil si ca el a mers cu masina lui de off-road prin anii 70 pe muntele Fuji, lucru actualmente nu numai imposibil fizic, ci imposibil de imaginat… :uameni Singurul lor off-road este trialul, intr-un spatiu bine delimitat :wink: , artificial creat, tendinta aparuta si in tarile din Europa Occidentala :sr , drept urmare la ce bun sa-ti mai cumperi un off-road-er adevarat, daca nu ai unde sa-l folosesti :grin: , astfel fiind aproape o raritate sa vezi pe strada pe cineva cu un off-road–er mai vechi, spre exemplu… :wink: Cu toate acestea exista si exceptii si am avut ocazia sa fac niste poze zic eu destul de interesante, ramane sa apreciati si voi acest lucru :grin: , la niste off-road–ere mai vechi, ca off-road–ere mai noi, dar si astea fiind destul de rare pe strada, conducand detasat Toyota Land Cruiser Prado, Nissan Safari (adica Patrol Y61), Mitsubishi Pajero Pinin si Suzuki Jimny, dar fiind depasite cu mult ca numar de nenumaratele SUV-uri ca Toyota Rav4, Nissan Xtrail sau Honda CRV spre exemplu... Dar sa incep mai intai cu niste poze cu traficul din Tokyo… :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Acest Land Cruiser Prado este off-road-erul pe care statistic vorbind o sa-l vedeti cel mai des pe strazile patriei samurailor… :wink: :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Dar mult mai multe Rav4 o sa vedeti, cu o sigla ciudata insa in fata ce nu aduce a Toyota :ha: sau Vanguard, adica tot un Rav4 dar cu muschi :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Daca tot sunt la capitolul SUV-uri, va prezint si celelalte vedete... :grin: Nissan Xtrail si Murano... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Dar parca tot mai frumos :wink: :grin: este un Nissan Safari (Patrol) sau o Toyota Land Cruiser ca mai jos... :ypu :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Si daca tot sunt la Toyote mai vechiutze... :wink: VOILA! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Si tot la capitolul Toyota, Toyota Hilux Surf, un Land Cruiser 90 cu dedicatie pentru Negrotaur :grin: si o poza si cu un FJ Cruiser sa-l fac fericit pe Sensei :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sensei Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... :banana :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didone Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... si nissan doar atat :) Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Pt. Sensei :h5 :grin: Pt. didone Am facut poze la masini pe care le intalnesti mai rar, am crezut ca m-am facut bine inteles la inceputul acestui topic, ce rost are sa postez poze cu niste masini care le vedeai la tot pasu`, capisci? :grin: :h5 Alte japoneze :ha: frumoase :ha: dar mai rar intalnite pe strazi :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Hai sa va lovesc si cu niste americane :grin: , ca exista si la ei scrantitzi :ha: mai rar ce-i drept :ha: care se chinuie cu ditamai animalele pe stradutzele japoneze :ha: :h5 Mai intai un Hummer H2, preparat, inaltat si incaltat cu 40-uri pe jenti de 22 :bravo :1 :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Animalul in splendoarea lui... :grin: , ma refer la H2 :wink: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Singurul Wrangler pe care l-am vazut in 3 saptamani in Japonia :sr :grin: , si inca :wink: cateva americane pe care le-am surprins in cele 3 saptamani... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Putin off-topic :grin: , un Mustang alergand liber pe strada :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Mercedes G este cel mai popular in Japonia, dupa parerea mea :wink: , dintre off-road-erele adevarate de provenienta straina :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Si ca sa mai fac un roman fericit :ha: un ML :grin: adica "o masina de teren adevarata" :P :grin: :h5 ..., pentru unii, cu dedicatie speciala pentru vladruse :grin: :h5 Vlade, sper ca ti-ai luat lanturi pana la urma ca acusi vine iarna... :wink: , bine tu le folosesti si la off-road, dar asta-i alta poveste :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Intalnire in Akihabara Electric Town cu doi membrii ai celui mai mare club de off-road din Tokyo :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Salutari din Japonia pentru Club 4x4! :grin: :h5 Sa-i fi vazut ce haiosi erau cand au strigat kurabu foru o foru :ha: :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 16, 2009 Author Share Posted November 16, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Un Jimny domestic... :grin: Continui povestea in imagini maine..., adica azi :grin: ca acum s-a facut cam tarziu! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
zep Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... ce am remarcat.... ori aparatul vostru foto e defect ori aia au absolut toti un cult al polish-atului ,cum naiba stralucesc asa toate absolut toate? aia nu au alta treaba decat sa lustruiasca masina? nu au rate nu au telenovele? frumoasa tara,,frumoase masini frumoase poze :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Superbe imagini si masini. Lucesc ca daca ei nu mai au noroaie.EI cu off-ul lor noi cu al nostru,ca avem prea multe... :ha: :ha: :ha: Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
nellorunner Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... ce am remarcat.... ori aparatul vostru foto e defect ori aia au absolut toti un cult al polish-atului ,cum naiba stralucesc asa toate absolut toate? aia nu au alta treaba decat sa lustruiasca masina? nu au rate nu au telenovele? frumoasa tara,,frumoase masini frumoase poze :h5 Cum naiba sa nu fie noroi la ei pe strazi? Hai sa fim seriosi. Sigur aparatul foto e defect..... :ha: :ha: :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Mah :grin: sigur aparatul nu are nici o vina ca cel mai mult am folosit un Canon de 2000 de coco numai aparatul in sine, basca obiectivul :wink: Cred ca au ei o problema cu asfaltul :ha: , curatenia, lipsa de praf..., chestii d-astea minore ca n-am vazut masina murdara niciodata in Japonia de cand merg eu p-acolo..., si sunt ceva ani :grin: Baietii de la clubul de off-road, mi-au aratat insa o revista cu masina lor in actiune si era plina de noroi, dar sincer cred ca pe strada iti iei o amenda de te ustura la ochiu` maro :ha: daca te prinde cu masina cu noroi pe ea pe drumurile publice... :wink: In orice caz, pentru cei care circulati mai des prin Occident, pot sa va spun sincer ca Japonia este mai curata si decat Elvetia (daca se poate asa ceva :wink: ), spre exemplu, prin urmare de unde praf :roll: , nici nu cred ca exista cuvantul pentru praf in japoneza :grin: :h5 Fiti atenti cat de curat este un tren :grin: , o masina a politiei sau una de pompieri, in care pur si simplu iti poti face freza! :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tractozaur Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... Trebuie remarcat faptul :wink: , ca in ciuda faptului ca era curat exemplar, in stil tipic japonez, bien sur :grin: Jimny-ul de la clubul de off-road, baietii aveau trotineta un pic sifonata :grin: :bravo :h5 Tot din ciclul polishate mai am un Rolls ? :grin: o masina care nu stiu ce marca este dar era super mica, ca de fapt majoritatea lucrurilor japoneze :pt :ha: :h5 , un camion (remarcati va rog cum luceste :grin: ), masinile unor ultras-i ultra nationalisti :F slp :ha: si..., o broscutza :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link to comment Share on other sites More sharing options...
prudom Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Re: Japan 4x4 in imagini... sa citez din clasici "Super tari Patroalele astea, cand am bani imi iau si eu un G!" :))) :ha: :ha: :g :grin: :grin: Maestre dar Land Rovere nu am vazut in poze,nu prea le indragesc omuletii cu ochii oblici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts