Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce parere aveti de asa ceva?

Kaesar

Postări Recomandate

Am cautat o buna bucata de timp un troliu nu prea scump, dar care sa se preteze pt Vitara mea, in conditii non-extreme! Asa ca mergand intamplator prin Baumax am dat de asa ceva si l-am si luat! Trebuie sa ma gandesc acum la o solutie de a-l prinde pe masina si sa-l incerc.... Are o placa a lui cu care a venit, care il face sa fie detasabil (nu stiu..... o fi bine, o fi rau ..... - la siguranta ma gandesc)

Despre detalii las foto sa vorbeasca...

Este si electric (12V) si manual - se ataseaza o manivela!

Mai vin cu ceva poze mai spre seara, caci acum trebuie sa plec!

Vitara 1.6 8v `92 / 2 usi

Skoda Octavia II 2.0 TDI 140CP :y

Opel Agila 1.2 16v(nebune) 2002 - (Bestia nevestei)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce parere aveti de asa ceva?

fantastic

ai dat lovitura

acum vedem toti ce prosti suntem ca ne luam trolii scumpe pe care mai trebuie sa le si montam in bara, pe care trebuie sa o modificam (sau cumparam)... si asa mai departe

vezi ca mai e un topic de inlocuire troliu pentru situatii non extreme...nu mai deschide un topic nou cu acelasi gen de tampenie...inlocuirea unui lucru specializat cu tot felul de chinezarii ieftine si improvizatii de 2 lei pentru ca sa eviti cumpararea unui lucru bun si conceput special pentru ce vrei tu sa faci cu el

topicul va fi sters in 24 ore...pana atunci il inchid doar

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: Ce parere aveti de asa ceva?

Nu stiu care sunt specificatile lui, dar daca ma uit la cablu...sincer par de fierbator sau de frigider auto.

Probabil ca el nu se va adrde in veci. Va face scurt firele primele.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare