sokatu Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Salutare, Numele meu e Stefan... sunt mai nou pe aici si impatimit al sportului pe 2 si pe 4 roti fan 4x4 si speed bike... ( m-am repetat) :happy . Microbul il mostenesc de la batranu meu si l-am capatat dupa ce am distrus un nissan y60 ( a facut cunostinta cu stalpul ) masina dupa care plang si acu. Acu detin un CBR 1000 RR din 2004 ( pt oras si distractie) 1 ATV Yamaha Timberwolf din 1994 transmisie pe cardan pentru off road si se anunta un y60 sau y61 pentru care o sa ma bat cu batranu care si cum il ia mai des la noroaie.In curtea mea mai sunt 2 nissan dezmembrate... care incercam sa le reconditionam... dar la unu sasiu e praf... sper sa gasesc unu cat mai curand. Am pus niste poze de la iesirea de saptamana trecuta....la care m-am distrat ... imi pare rau ca nu aveam troliu ca sa il ajut pe colegu cu feroza.... Sanatate si sa auzim de bine... eu sunt ala cu mult noroi pe el :rules Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokatu Posted November 17, 2009 Author Share Posted November 17, 2009 Re: Stefan ... Stef.. microbul se mosteneste :D mersi pentru primirea in :cl ma asteptam sa fiu bagat cu capu in glod :P :D ca asa ii zice la moldova... si la bucuresti noroi....acu vreau sa iau o jucarie de la cineva si nu stiu cine mi-ar putea oferi consultanta in bucuresti dau o bere :x masina am gasit-o acu am nevoie de consultanta cine e disponibil sambata :hi va rog din suflet help me.... mersi...pm sau aici ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Re: Stefan ... Stef.. microbul se mosteneste :D :W ... ai rezolvat treaba cu acaretul ?? Da detalii daca l`ai luat :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokatu Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 Re: Stefan ... Stef.. microbul se mosteneste :D nu am luat acaretu... au venit numau 50% din bani... sper ca saptamana asta sa rezolv tot siin weekend sa fac o iesire :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts