Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

243 vs patrol scurt

cristi3611

Postări Recomandate

Care ar fi diferentele dintr-un aro 243 pus la punct si ingrijit foarte bine si un patrol scurt.

Deosebiri:

-lipsa puntii fata la aro cred ca ar fi principala dar lasand la o parte asta.

Asemanari:

-mari si grele

-4x4 mic mare reductor etc etc

-confort --

-etc etc

Grea româna bat-o vina
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 243 vs patrol scurt

Care ar fi diferentele dintr-un aro 243 pus la punct si ingrijit foarte bine si un patrol scurt.

Deosebiri:

-lipsa puntii fata la aro cred ca ar fi principala dar lasand la o parte asta.

Asemanari:

-mari si grele

-4x4 mic mare reductor etc etc

-confort --

-etc etc

pai... e una foarte foarte mare

cea mai importanta

FIABILITATEA

te caci pe el aro de 100 ori pana ai o mica problema cu patrolul

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Diferenta cea mai usor de sesizat prin exploatare:. Patrolul e masina de teren iar Aro si-ar dori sa fie (fara suparare, Aro-isti)!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Ma ,are romanul o ,,boala" cu X versus Z de numa numa...ARO este una si Patrolul este alta..Pentru detalii se poate citi aria Nissan si aria ARO...

Si acum Soimule ,exagerezi si tu ..de fapt nu exagerezi dar ai uitat sa mentionezi un lucru ..:Pana se strica o piesa la nissan te caci de 100 de ori pe aro ..dar si cand se strica o piesa la nissan ,,nu te mai caci de loc o saptamana (daca nu mai mult) " cand vezi factura.. :ha: :ha:

Yonutz a scris:

Diferenta cea mai usor de sesizat prin exploatare:. Patrolul e masina de teren iar Aro si-ar dori sa fie (fara suparare, Aro-isti)!

Yonutz,esti rautacios si ai facut pe multi sa lacrimeze.. Acum adevarul se afla pe la ,,mijloc"..Nici Nissanul nu-i TOYOTA :ha: dar nici ARO nu-i mascota..Ai fi uimit sa vezi ce poate face si un ARO in teren (pt ca este masina de teren)..In soft si aro face ce face un NIssan...mai incolo spre ,,profii" se schimba situatia ..NOI, aroistii tragem pe dreapta si va privi pe voi cei cu masini mult mai rezistente..Jos palaria"...ARO este o masina de teren la fel de buna ca multe alte masini straine (in teren..ca la dotari nu are rost sa discutam).La capitolul ,,extrem" (de parca ar exista asa ceva pe la noi) celelalte masini stau mai bine datorita uriasei industrii after -market care va asigura piese HD .Chestia cu ARO versus X,Y,Z eu o vad ca pe o chestie total inutila,generatoare de dispute intre unii care cred ca au avion si altii helicopter si fac probe de scufundare la mare adancime..ARO este ARO si nu poti face comparatii de genul asta ..Asta este ,atat poate ...DAR ,,ESTE MASINA DE TEREN" :h5

PS- Soimu-le ..stai pe aici ca se va incinge...Eu ma retrag.. :bannana

Link spre comentariu

Ma ,are romanul o ,,boala" cu X versus Z de numa numa...ARO este una si Patrolul este alta..Pentru detalii se poate citi aria Nissan si aria ARO...

Si acum Soimule ,exagerezi si tu ..de fapt nu exagerezi dar ai uitat sa mentionezi un lucru ..:Pana se strica o piesa la nissan te caci de 100 de ori pe aro ..dar si cand se strica o piesa la nissan ,,nu te mai caci de loc o saptamana (daca nu mai mult) " cand vezi factura.. :ha: :ha:

extrem de adevarat

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Mi-a luat vorba din gura Soimu . De obicei se pune intrebarea : ce vrei sa faci cu ea ? Dar aici chiar nu e cazul , orice ai vrea sa faci cu ea , fiabilitatea e problema principala.

Sau hai sa comparam o Dacia 1300 cu un Renault Clio (am ales Reno-ul :grin: ca cea mai slaba optiune si ca ruda apropiata).

Si spun asta in conditiile in care am avut doua buc. Aro , de-a lungul timpului , si ma bate gandul sa-mi mai iau una dar cu conditia sa o pot face "avion" (vorba unui coleg forumist).

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Acum cateva zile am citit pe aria Nissan topicul ,,Ce nu va place ...etc " sau ceva in genul asta ..Am ramas uimit sa vad ca si Nissanul cand se imbolnaveste prezinta aceleasi simptome ca ARO..Adevarat,conteaza si varsta pacientului..faptul ca unul gaseste medicamente de calitate iar altul o tine pe ceaiuri de ,,basina porcului"...Am fost socat ..credeam ca baietii vorbesc despre ARO !!!!!!!! Aceleasi defecte la nissan ca si la ARO (la nissan dupa 20 de ani ...la ARO dupa ce ai iesit pe poarta fabricii DAR recunoasteti ca se ,,junghesc" la fel.. :F

Link spre comentariu

baieti

nu suport topicuri de acest gen...

masina x vs alte masini, toate masinile sau masina y

propun sa inchid topicul

e o prostie

ce parere aveti???

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

baieti

nu suport topicuri de acest gen...

masina x vs alte masini, toate masinile sau masina y

propun sa inchid topicul

e o prostie

ce parere aveti???

Eu am spus ca este o aiureala...discutia asta si nu se stie cat o mai putem tine la nivel de ,,misto amical" ca acush acush ..apare unul mai diliu decat mine si iar iese scandal...Sunt de acord cu tine : INCHIDE ..parerea mea ..

PS-pur si simplu nu avem ce discuta ...Daca era 24x vs ARO 10 sau comparatie intre tipuri mai ziceam dara sa ..este o prostie care din experienta noastra stim ca nu a genarat decat certuri si injurii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare