sfatupopular Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Vreau sa va prezint unul dintre cei mai tineri simpatizanti ai acestui forum,nepotul meu,Rares. Are 11 ani si deja este un mare fan si admirator al fenomenului off,as pute sa-l numesc ajutor de copilot,uneori pilot,acolo unde ne permite terenul.......oricum ma bucur ca o sa aiba cine sa ma duca la noroi cand eu nu voi mai fi in stare...... :banana daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Soimii patriei... deci... te rog frumos ma simt lezat de aceasta denumire a topicului :P forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Soimii patriei... deci... te rog frumos ma simt lezat de aceasta denumire a topicului :P Sorrrry...sa-i schimbam denumirea in "tinere talente"...? daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Soimii patriei... Sau mai bine "aripa tinara" sa fie tangential cu soimu... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Soimii patriei... ...sau pana de vultur....sau cum vrem sa le spunem noi...ideea este ca "ei" exista si eu am vrut sa va prezint unul... Propunere....hai sa-i botezam....eu raman pt varianta cu "soimii patriei"....sper sa nu-l supar prea tare pe Soimu' daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Soimii patriei... Lasa sa fie sanatos si sa creasca in spiritul acesta , al offroad`ului , sa stea in aer liber decat sa fie soarece de biblioteca si sa stea la jocuri pe calculator toata ziua sa se prosteasca ... :h5 Toate bune :wink: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate