TyH_vl Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Un salut pentru toata lumea de la Marius Sarbu , Rm Valcea ... ceva poze cu mine si cea mai noua achizitie "preparata"Suzuki Samurai ... Sper sa va placa ... Cu Multa Stima si Respect ..... Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Re: Prezentare - TyH_vl - Salutari din Rm Valcea ! Noroc si drumuri bune si cu una si cu alta! Care iti place mai mult? ATV-ul sau veverita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted November 19, 2009 Author Share Posted November 19, 2009 Re: Prezentare - TyH_vl - Salutari din Rm Valcea ! Noroc si drumuri bune si cu una si cu alta! Care iti place mai mult? ATV-ul sau veverita? Multumesc pentru frumoasa primire .... Cu toate ca este un Polaris 800cm , destul de puternic .. dupa o perioada de 1 an si ceva de mers continu nu prea mai simteam mai nimik ... asa ca am trecut la categoria ''MARE'' ... La prima iesire cu Sami l am pus pe o parte :ha: :ha: ... invatat cu ATV u ... dai ,dai,dai ... si i am dat ... Dupa asta a suferit mai multe modificari si in prezent sunt multumit ... See you ... :dr1 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
White Wolf Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Re: Prezentare - TyH_vl - Salutari din Rm Valcea ! Bine ai venit si aici, Marius! Pui si ceva poze cu Passat-ul la offroad? :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 Re: Prezentare - TyH_vl - Salutari din Rm Valcea ! Bine ai venit si aici, Marius! Pui si ceva poze cu Passat-ul la offroad? :banana Salut Tavi .... Uite si ceva poze cu Passat-ul putin pe deal .... Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
TyH_vl Posted November 20, 2009 Author Share Posted November 20, 2009 Re: Prezentare - TyH_vl - Salutari din Rm Valcea ! Si un mik filmulet ... ..... M as bucura sa primesc si ceva sponsorizare la ce reclama am facut :banana :banana Apropo anvelope 235/45/17 .... VARA ... bine , sa nu te gandesti ca am facut traseul impreuna cu baietii .... a fost ceva scurt dupa care m am intors la spalatorie .... [youtube:2spd9lvh] [/youtube:2spd9lvh] Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts