aztec Postat Octombrie 13, 2007 Partajează Postat Octombrie 13, 2007 Una bucata Mag_lite.. Bun la orice..solida de crezi ca poti bate si cuie cu ea.. impermeabila Una bucata chinezism cu 9 leduri, insa foarte buna zi d zi. Una bucata lanterna cu acumulator de 500.000 cp.. dar e pe duca ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 14, 2007 Partajează Postat Octombrie 14, 2007 maglite la Maglite se poate schimba becul ! pui led de 3W si da lumina mai multa si te tzin si bateriile mai mult . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2007 Cand am luat-o nu prea gaseam. Pe la cat mai ajunge ledul pe la noi..? Afara vad ca e cam 20$.. ca cat lanterna ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 maglite 14.95 euro la frankonia si este produs de firma Nite Ize ! ledul de la Mag Lite e cam 29 euro ! banii ii scotzi de pe baterii !!!! ei zic ca tin cam de 10 ori mai mult dar adevarul este undeva pe la mijloc ! cam de 5 ori mai mult ! testat personal pe un mag lite 6D !!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Am si eu 3 lanterne Maglite , una neagra cu 4 baterii, una camuflaj cu 3 baterii si una mica cu 2 baterii R6. Am si suporturi aferente pt ele, unul din ele este montat pe consola de pe plafon. Din pacate cu bateriile sunt probleme. Am cumparat baterii noi care au tinut 2 minute si s-a terminat. Mi-e dor de vremurile cand iti testau bateriile in fata. Lanternele sunt beton, foarte rezistente. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 baterii ........... fa si tu la fel ! vindele cind sint goale ! smile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 1, 2008 Partajează Postat Iunie 1, 2008 Re: Lanterne... Vreau si eu un led pt maglite-ul meu (3 cell), dar nu am gasit pe la noi decat lanterna cu totul, bec de rezerva nu prea. Daca ati gasit pe undeva, dati de veste (prefer original, pt ca am vazut ca face punctul identic cu becul cu filament). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Septembrie 12, 2008 Partajează Postat Septembrie 12, 2008 Re: Lanterne... Am si eu o boala cu lanternele....imi plac lanternele puternice atasez cateva poze cu ceva lanterne proprietate personala Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Septembrie 12, 2008 Partajează Postat Septembrie 12, 2008 (editat) in continuare ceva lanterne mai puternice si asa lumineaza o manglite cu 3 baterii la 75metri toate lanternele de mai sus mai putin mangalite functioneaza cu acumulatori reincarcabili. Editat Martie 6, 2015 de Astral Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 Re: Lanterne... Vreau si eu un led pt maglite-ul meu (3 cell), dar nu am gasit pe la noi decat lanterna cu totul, bec de rezerva nu prea. Daca ati gasit pe undeva, dati de veste (prefer original, pt ca am vazut ca face punctul identic cu becul cu filament). daca nu gasesti saptamana viitoare pot sa-ti cumpar eu de la mediamarkt din germania.am vazut ca au acolo si lanterne si leduri.chiar am vrut sa cumpar si eu una,dar am renuntat in schimbul unei frontale black diamond icon care este mult mai practica pt.nevoile mele.daca doresti da-mi mai multe detalii despre led .(cati watti are,eventual o poza cu soclul,etc) poate ca sunt universale ledurile (ca suclu)si difera doar watii....nu stiu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Septembrie 13, 2008 Partajează Postat Septembrie 13, 2008 Re: Lanterne... daca nu gasesti saptamana viitoare pot sa-ti cumpar eu de la mediamarkt din germania.am vazut ca au acolo si lanterne si leduri.chiar am vrut sa cumpar si eu una,dar am renuntat in schimbul unei frontale black diamond icon care este mult mai practica pt.nevoile mele.daca doresti da-mi mai multe detalii despre led .(cati watti are,eventual o poza cu soclul,etc) poate ca sunt universale ledurile (ca suclu)si difera doar watii....nu stiu Merci, ieri am venit si eu din germania. Am gasit leduri originale Maglite la 26 euro, cam scump... dar nu au avut pt 3 cell, asa ca am mai pus ceva si mi-am luat o lanterna cu led de 3W, foarte puternica pentru dimensiunile ei. Am vazut ca mai fabrica si altii leduri pe soclu standard de bec, erau la 18 eur dar nu am vrut sa iau, mai ales ca nu scria citi W au si nici alte detalii. Poza cu noua achizitie: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: Lanterne... Salut. Am si eu o noua achizitie: http://www.streamlight.com/product/product.aspx?pid=36 Mi-a adus-o un prieten din SUA...pana acum am ramas impresionat de caracteristici. Si eu sufar de aceeasi boala: lanterne, cutite...4X4, munti, corturi....si din fericire e o boala care ne tine in viata...chiar ne intinereste. :h5 Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: Lanterne... @crysst Aia care lumineaza la 135 m, de unde se cumpara si cu cit??? Zi pe PM, daca crezi ca se supara cineva. Merci I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Septembrie 24, 2008 Partajează Postat Septembrie 24, 2008 (editat) 2 lanterne lumineaza bine la 135m...una de 3500 lumeni si una de 1200 lumeni....diferenta intre ele este mare ca si pret, cea de 3500 lumeni este un serchlight...adica nu face raza stricta...ci lumineaza toata suprafata dintr-o data...adica fara sa o misti iti lumineaza un hectar de teren ca ziua....cealalta de 1200 de lumeni, desi are o putere mai mica lumineaza ceva mai departe dar lumina de tip raza.....adica unde bate raza vezi ca ziua...pe langa insa nu vezi nimic. Ca pret cea de 3500 lumeni m-a costat cam 720 dolari americani, iar cea de 1200 lumeni cam 320 dolari Salut. Am si eu o noua achizitie: http://www.streamlight.com/product/product.aspx?pid=36 Mi-a adus-o un prieten din SUA...pana acum am ramas impresionat de caracteristici. Si eu sufar de aceeasi boala: lanterne, cutite...4X4, munti, corturi....si din fericire e o boala care ne tine in viata...chiar ne intinereste. :h5 asta care o ai are 120 lumeni putere....imagineaza-ti cum lumineaza una de 1200 lumeni, sau de 3500 lumeni.... :1 Editat Martie 6, 2015 de Astral Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 26, 2008 Partajează Postat Septembrie 26, 2008 (editat) Banuiesc ca e o difrenta. Avantajul la asta e ca e mica si poate sta fara probleme in bord-ul masinii. Ma bate gandul sa iau si una mare. De unde le-ai achizitionat ? Editat Martie 6, 2015 de Astral Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: Lanterne... am o cunostinta in SUA care imi trimite ce jucarii vreau...... Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Lanterne... Trebuie sa imi ajunga inca o bijuterie de lanterna....cu o lungime de numai 12,5 cmsi o greutate de 77gr ...pot afirma ca este una dintre cele mai puternice lanterne din lume la dimensiunea ei. Foloseste 2 baterii CR123 de 3v. Lumineaza in 2 trepte de putere, prima treapta 60 lumeni si cu 2 baterii incarcate lumineaza timp de 10.5 ore si a doua treapta 295 :1 lumeni timp de 1,2 ore. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Lanterne... inafara de pretul mare al bateriilo, lanterna e fantastica marfa de super calitate felicitari forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Lanterne... pana si bateriile mi le trimite tot din state...duracel cr 123, made in USA (nu chinezarii ieftine) ajunge la mine cu 3$ bucata adica pe undeva pe la 7,5 ron ...in conditiile in care chinezariile pe la noi costa cam dublu. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Lanterne... in germania am vazut o lanterna similara, cu led de 10W si costa 125 eur. Din cauza batreriilor si nu numai, am luat-o pe cea de 3W de care sunt maxim de multumit. Diferenta de intensitate luminoasa era intr-adevar destul de mare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: Lanterne... Trebuie sa imi ajunga inca o bijuterie de lanterna....cu o lungime de numai 12,5 cmsi o greutate de 77gr ...pot afirma ca este una dintre cele mai puternice lanterne din lume la dimensiunea ei. Foloseste 2 baterii CR123 de 3v. Lumineaza in 2 trepte de putere, prima treapta 60 lumeni si cu 2 baterii incarcate lumineaza timp de 10.5 ore si a doua treapta 295 :1 lumeni timp de 1,2 ore. mi-a ajuns lanterna....de fapt au ajuns mai multe....fantastic cat de tare poate lumina o lanterna asa de mica, practic daca strang pumnul aproape ca dispare in mana...iar de luminat...in bezna totala vezi perfect un om la 100m....adica vezi cine este...nu doar o silueta........ Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Lanterne... Trebuie sa imi ajunga inca o bijuterie de lanterna....cu o lungime de numai 12,5 cmsi o greutate de 77gr ...pot afirma ca este una dintre cele mai puternice lanterne din lume la dimensiunea ei. Foloseste 2 baterii CR123 de 3v. Lumineaza in 2 trepte de putere, prima treapta 60 lumeni si cu 2 baterii incarcate lumineaza timp de 10.5 ore si a doua treapta 295 :1 lumeni timp de 1,2 ore. mi-a ajuns lanterna....de fapt au ajuns mai multe....fantastic cat de tare poate lumina o lanterna asa de mica, practic daca strang pumnul aproape ca dispare in mana...iar de luminat...in bezna totala vezi perfect un om la 100m....adica vezi cine este...nu doar o silueta........ la ce pret este cea mica ?? am si eu nevoie de una pentru masina si care sa nu ma lase cand mi`e lumea mai draga :grin: sau cand am nevoie intr`adevar de ea. zi`mi si mie un pret si daca e sa vb sa iti trimit $$ sa imi procuri si mie asa ceva , daca se poate normal. mersi mult :h5 :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator UJIO Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Lanterne... la MAGLITE RECHARGEABLE,ce am,nu sunt becuri led,din pacate....in rest o folosesc si pentru scopuri mai putin pasnice....viitorul sunt lanternele cu led-uri,daca vrea careva sa cumpere si e nehotarit... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Popescu Postat Decembrie 23, 2008 Partajează Postat Decembrie 23, 2008 Re: Lanterne... sper sa nu radeti de mine, dar am ramas masca ce lanterna mica si puternica si IEFTINA am cumoarat de la magazinul de lectronice din cladirea Kaufland. Costa numai parca 5 ron, sau 6, nu mai tin minte, e cu led-uri, cu 3 baterii AAA, e chinezeasca, si raportul pret calitate este fenomenal !!! Incercati si voi si o sa luati cate 10 bucati, sa aveti in toate buzunarele si masinile... LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Lanterne... sper sa nu radeti de mine, dar am ramas masca ce lanterna mica si puternica si IEFTINA am cumoarat de la magazinul de lectronice din cladirea Kaufland. Costa numai parca 5 ron, sau 6, nu mai tin minte, e cu led-uri, cu 3 baterii AAA, e chinezeasca, si raportul pret calitate este fenomenal !!! Incercati si voi si o sa luati cate 10 bucati, sa aveti in toate buzunarele si masinile... daca vrei sa luminezi ceva la 10m cu aceasta lanterna.....cum te descurci? dar la 50m? dar la 200? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate