Yonutz Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Lanterne... Eu am una de la Camelion (T7071)... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
I.C. Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Lanterne... Acum vreo doua luni mi-am luat de pe ebay o maglite cu ceva dolarei..... Dupa o luna a luat-o soacra-mea si s-a dus in subsol cu ea si a scapat-o pe jos. .......Moarta........... Drept pentru care acum folosesc tot o lanterna duracell pe care o am de vreo 10 ani. Concluzia....... nu conteaza scula ci cel in mana caruia se afla......... Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Lanterne... acuma...lanternele bune nu se strica ca le scapi jos ceva e bai acolo acuma mi-am comandat una eagle tac...care se poate folosi si ca arma adica... nu e sensibila la socuri diferenta nu e numai la socuri si apa.... e la performate, unde nu prea ai ce sa comentezi, la x metrii ori vezi ori nu vezi, iar dupa y ore... mai ai lanterna sau nu mai ai decat bricheta forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Lanterne... Dupa inca 21 de pagini o sa ajungem invariabil la: 79Aw8nH9IrM consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Lanterne... Dupa inca 21 de pagini o sa ajungem invariabil la: 79Aw8nH9IrM nu cred ca exista asa ceva...tre sa fie ceva trucaj sincer, nu cred forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Februarie 4, 2011 Partajează Postat Februarie 4, 2011 Re: Lanterne... http://www.wickedlasers.com/lasers/The_Torch-74-41.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Re: Lanterne... Soimule...ptr proiectoarele alea.....ai nevoie de permis port arma... ai vazut ce scriu aia acolo.....non lethal weapon :grin: iar pretul...e magnific....3800$:ooo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Lanterne... mai lanternistilor mi-as lua un olight sr90 am gasit cam la 400 us dollars pe ebay.Vreau o lanterna pentru offroad si pentru o barca pe care o am in delta, o lanterna puternica si robusta. sr90 mi se pare un bun pret/calitate, aveti vre-o alta sugestie mai buna, sau poate una din lanternele voastre de vanzare?ma gandesc la colectionari... Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoshel Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Lanterne... Am si eu o boala cu lanternele....imi plac lanternele puternice atasez cateva poze cu ceva lanterne proprietate personala de unde iau si eu asa ceva? Jeep JK Rubicon 2 door Red Rock, 2" lift, 33" BFG AT tires, ARB front bumper, 9500 lbs winch, IPF xenon lights Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Lanterne... Un site foarte interesant si preturi destul de bune pe UK ... mai multe firme de lanterne ... http://www.flashaholics.co.uk Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Lanterne... mai lanternistilor mi-as lua un olight sr90 am gasit cam la 400 us dollars pe ebay.Vreau o lanterna pentru offroad si pentru o barca pe care o am in delta, o lanterna puternica si robusta. sr90 mi se pare un bun pret/calitate, aveti vre-o alta sugestie mai buna, sau poate una din lanternele voastre de vanzare?ma gandesc la colectionari... pare ceva cu totul si cu totul deosebit forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petrutz Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Lanterne... m-a mancat palma si mi-am comandat asa ceva: http://www.flashaholics.co.uk/fenix/fenix-tk35-led-torch.html , asta ca sa fac si referire la saitul ala, care are preturi decente.eu am luat-o de pe ebay, shippingul e free, si am platit 70 de lire.E practic cel mai bun raport lumen/lira gasit de mine, bineinteles in categoria brandurilor consacrate. iar o demonstratie vedeti aici: Live life! Jimny z3 spre m Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Lanterne... Eu sunt de parere ca cel mai bine focalizeaza sau difuzeaza lumina lanternele LED care au lupe nu reflectoare. Din experienta comparand LED Lenser cu MagLite asta am constatat. Lumina la LED Lenser este mult mai uniforma. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 (editat) Re: Lanterne... de unde iau si eu asa ceva? toate lanternele mele le-am luat din state.....toate. ultima care mi-a venit azi este EagleTac T20C2 MKII cu noul led XM-L - 720 lumeni, in momentul asta cred ca este una dintre cele mai luminoase lanterne la dimensiunea ei, la fel de luminoasa ca si TK35 care a fost cumparata de cineva care a postat mai sus, dar de 2 ori mai mica ca si dimensiune. http://www.pts-flashlights.com/products/product.aspx?pid=152-154-6981 SR90 intimidator, este o lanterna luminoasa, din pacare este imensa ca si marime, vine prevazuta cu curea de pus pe umar, iar cureaua nu e la misto, chiar ai nevoie de ea, se gasesc lanterne mult mai mici, aproape la fel de luminoase si de 2, 3 ori mai ieftine. Editat Iunie 1, 2011 de crysst Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Lanterne Treaba asta cu 720 lumeni e relativa pentru ca e un boost pentru o perioada scurta de timp. Eu am folosit niste led-uri de putere pentru o aplicatie in casa si cu sursa de curent constant, cu un radiator cat un pachet de tigari si un led de putere CREE mc-e la 700mA (teoretic avea in jur de 760 lumeni radiatorul respectiv fierbea dupa 10 min de functionare, deci mi-e greu sa cred ca intr-o lanterna de dimensiuni mici potiobtine astfel de valori alimentand de la acumulatori un LED de putere. Daca ma bazez pe o valoare vreau sa ma si folosesc de aceea lumina nu doar sa o aprind 20 secunde sa o arat la prieteni si sa ma laud cat e de puternica lanterna mea :D Din ciclul lanterne mari: http://www.torchdirect.co.uk/500-lumen-torches/led-lenser-x21.html :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Lanterne... am si eu un eagle ca a colegului sorin pe putere maxima, in 30 secunde frigea carcasa acumulator de 3000mA si 3,7V nu am constatat o diminuare a intensitatii, dar cu siguranta e vorba de minute si nu ore de functionare al maxim totusi, cand ai si 2 faze reduse, situatia se schimba pt mers in padure noaptea pe jos.... ai nevoie de treapta 3 sau cand e drumul mai rau, treapta 2.... adica ai cateva ore lumina constanta fara emotii ca ramai in bezna treapta 1 e pentru ceva neprevazut, daca de ex ai vazut ceva suspect in fata si ai nevoie sa vezi mai bine, sau la o rascruce, sa vezi incotro merg drumurile toate astea le ai intr-o lanterna cat un trabuc, din aluminiu rezistent si imersibila.... cred ca e perfecta pentru alte aplicatii speciale, sunt lanterne sau proiectoare speciale la RAT am avut ocazia sa fac o comparatie intre led lancer x21 si solar teoretic led lancerul are 900 lumeni, si solarul 1200 unul e cu 7 leduri, solarul cu un halogen concluzii solarul e prefocusat bate bine, dar pe ceata usoara, led lancerul avea o capacitate de penetrare ceva mai mare raza era mai mica la led lancer lumina de la led lancer era alba si nu se distingeau detaliile bine, la solar era galbena si se distingea mult mai bine totul totusi, diferenta de 800 grame intre ele spune mult forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Lanterne... X21 are 1000 lm cu baterii noi, si pe treapta intermediara sta aprinsa vreo 240 ore :D :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Lanterne... X21 are 1000 lm cu baterii noi, si pe treapta intermediara sta aprinsa vreo 240 ore :D dar are 1,5 kg.... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Lanterne... e aberant sa compari o lanterna de 1.5 kg cu una de maxim 200 grame indiferent la ce.....cat despre cele 240 de ore...nu contest ca tine, dar vine marea intrebare...ai avut vreodata neaparata nevoie sa tii o lanterna aprinsa mai mult de 2,3 ore continuu? (exceptam perioada de comunism cand aveam curent electric cate 3 ore pe zi, iar lanternele si lampa cu gaz erau un still de viata) Una peste alta, concluzia este urmatoarea, pe piata in momentul asta exista o foarte mare diversitate de lanterne, asa cum este peste tot, de cele mai multe ori calitatea lor se reflecta in pret, va garantez ca nu exista lanterne mici, foarte puternice si ieftine (sau cel putin eu nu am dat de ele), e greu sa faci un clasament al lanternelor, sunt prea multe variabile de luat in seama......important este ca in mintea ta sa fie clar la ce ai de gand sa folosesti acea lanterna, ca si la cutite de altfel. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Lanterne... :g:g:al concentrat si la obiect forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Iunie 5, 2011 Partajează Postat Iunie 5, 2011 Re: Lanterne... Orele alea multe nu sunt ca sa tii lanterna aprinsa odata, sunt ca sa pleci o saptamana cu un set de baterii si sa folosesti intens lanterna si sa nu duci grija ca te lasa. Eu nu inteleg cum e ledul ala pentru MagLite adica de la un bec clasic care se alimenteaza direct ei pun un led de 3w care nu are nici un fel de radiator mai serios si alimentarea se face cum? O rezistenta o sursa ceva? Un led pus direct asa nu cred ca are viata lunga. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 9, 2011 Partajează Postat Iunie 9, 2011 Re: Lanterne... ultimele 2 lanterne achizitionate: http://www.dealextreme.com/p/ultrafire-kf-t60-ha-ii-xm-lt60-5-mode-1200-lumen-white-led-flashlight-with-strap-1-x-18650-57003 http://www.dealextreme.com/p/ultrafire-th-t60-ha-ii-xm-lt60-5-mode-1200-lumen-white-led-flashlight-with-strap-1-x-18650-57007 lumineaza surprinzator de bine tinand seama de pretul relativ mic (au totusi ultimul tip de led de pe piata XM-L T60), dar au si un mare defect (din punctul meu de vedere) ambele au swich cu 5 pozitii : mare mijlociu, mic, stroboscop, SOS, mi se parea mult mai ok daca era doar mare - mic si era si mai bine daca avea mare si off. Lanternele sunt oferite la o putere de 1200 lumeni.....nu cred ca sunt 1200 dar 800-900 sunt convins ca sunt, le-am pus sa lumineze langa alte lanterne care de 1000 - 1200 si fac fata. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Lanterne... sorine, dar care din astea 2 e mai faina? adica putere, executie, greutate? au pret apropiat au acelasi acumulator... deci, sa le iei pe amandoua...numai unul ca tine, maniac le ia sa faca comparatie deci, care e rezultul? ps as mai lua una mica gen eagletac tkII...dar la bani mai putini, asa ca una dinasta ultrafire ar fi buna :grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Lanterne... amandoua lanternele bat la fel, singura diferenta ramane de forma si culoare. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Iunie 24, 2011 Partajează Postat Iunie 24, 2011 Re: Lanterne... amandoua lanternele bat la fel, singura diferenta ramane de forma si culoare. Cum procedez sa-mi comanzi si mie una? Merci!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate