Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Se întâmpl? o chestiune ciudat?. Când merg la tura?ii mari (fie c? e vorba de offroad, fie c? e vorba de treapta a 3-a sau a patra) mai multi?or, observ c? la relanti am tura?ii 1500-1700. Men?ionez faptul c? oricum merg cu ?ocul pu?in tras pe GPL. Pe benzin? nu am mai mers demult. A?a c? împing pu?in ?ocul pt a aduce tura?iile la 1000-1100, dar trebuie s? am grij? pt c? dac? merg la viteze ce nu necesit? tura?ii, când ajung iar cu motorul s?-mi mearg? la relanti m? pot trezi c? tura?iile scad atât de mult încât se opre?te motorul. Ini?ial aveam mici fluctua?ii la relanti pe care le-am rezolvat cu band? izoler pe furtunul de la filtru de aer spre motor pt c? prindea aer fals. Acuma... nu am apucat bine s? rezolv treaba asta c? dau peste problema de mai sus. Ceva idei despre a?a un comportament al motorului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: turatii oscilante relanti Debitul la GPL, chestii de alea de reglaj "fin" al instalatiei GPL. Asta cred eu ca-i cel mai probabil. Saaau, stand cateodata in spatele masinii tale (ca azi cand m-ai tras la sufa :ha: ), am simtit ceva miros de gaz. Cred ca e debitul prea mare. De cunsumat, sare de 15 % ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: turatii oscilante relanti Trebuia sa-ti iei 243 cu Brasov :grin: :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: turatii oscilante relanti Incearca sa dai pe benzina sa vezi daca face la fel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: turatii oscilante relanti Aceeasi problema si la mine la niva :twisted: Am dat pe benzina si se schimba situatia,relantiul nu misca,in schimb am debitul mare la gaz si cam inneaca,dar are putere,rupe. :grin: Sa auzim numai de bine! bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate