Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

turatii oscilante relanti

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150

Se întâmpl? o chestiune ciudat?. Când merg la tura?ii mari (fie c? e vorba de offroad, fie c? e vorba de treapta a 3-a sau a patra) mai multi?or, observ c? la relanti am tura?ii 1500-1700. Men?ionez faptul c? oricum merg cu ?ocul pu?in tras pe GPL. Pe benzin? nu am mai mers demult. A?a c? împing pu?in ?ocul pt a aduce tura?iile la 1000-1100, dar trebuie s? am grij? pt c? dac? merg la viteze ce nu necesit? tura?ii, când ajung iar cu motorul s?-mi mearg? la relanti m? pot trezi c? tura?iile scad atât de mult încât se opre?te motorul.

Ini?ial aveam mici fluctua?ii la relanti pe care le-am rezolvat cu band? izoler pe furtunul de la filtru de aer spre motor pt c? prindea aer fals. Acuma... nu am apucat bine s? rezolv treaba asta c? dau peste problema de mai sus. Ceva idei despre a?a un comportament al motorului?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: turatii oscilante relanti

Debitul la GPL, chestii de alea de reglaj "fin" al instalatiei GPL. Asta cred eu ca-i cel mai probabil. Saaau, stand cateodata in spatele masinii tale (ca azi cand m-ai tras la sufa :ha: ), am simtit ceva miros de gaz. Cred ca e debitul prea mare. De cunsumat, sare de 15 % ?

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare