marcel Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Ieri dupamasa, am luat manualul de service si m-am apucat de lucru. A mers bine, pina cind m-am impotmolit la scoaterea discurilor de pe planetare. Ceva idei? Din ce am prin garaj, nu am reusit sa incropesc o "scula speciala" asa cum se vede in manual. Ceva idei? Sau sa merg la un service care are ceva presa? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Schimbat discuri frina spate Y60 HELLP MI ai de mama dracului asa de complicat este???? si ce sa inteleg eu din poze, ca daca se rupe planetara spate pierzi roata???? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Schimbat discuri frina spate Y60 HELLP MI Nu o poti pierde. Suportul etrierului si discul de frina, este prins direct de punte cu cele 6 surube ce se vad in poza. Faza care imi da fiori este ca trebuie depresat rulmetul ala lat. Nu stiu daca va face fata depresarii si presarii lui la loc, asa ca ma cam infioreaza gindul ca mai trebuie schimbati si aia. Sau, imi lipsesc mie niste pagini din manualul de service si am facut o mare magarie, in sensul ca nu trebuia scoasa planetara ca sa schimb discul. Nu stiu ce sa zic. Astept parerile celor trecuti prin asa ceva. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Schimbat discuri frina spate Y60 HELLP MI ... a trecut ceva timp de atunci , dar parca mai e o siguranta de tabla pe rulment inspre dif, dupa care imi aduc aminte ca l-am(l-au) scos cu baietii in maniera aia romaneasca- il inlocuiam- , e rulmentul ala ciudat cu doua randuri conice de role ? @ soimu- frate stai linistit ca tre' sa muncesti groaznic s-o rupi din capatul ala ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Schimbat discuri frina spate Y60 HELLP MI Cred ca e ruginit unde intra fest .In mod normal iese cu mana.Acum 4 zile am inlocuit 2 discuri la un patrol.Ciocaneste-l putin si pune wd 40 . "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Schimbat discuri frina spate Y60 HELLP MI @bronco Am scos si siguranta aia. E in poza linga piulita. Am scormonit la frantuji pe site si am dat de un tutorial. Mai este o cale, nu asa de complicata. Din ce imi aimintesc, gaurile alea nu sunt asa de mari, dar o sa le mai verific dupamasa. Faza e ca eu vreau sa scor si grupul, asa ca, oricum trebuia sa scot planetarele. http://www.patrol-gr.net/trucs9.php I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Schimbat discuri frina spate Y60 HELLP MI Nu trebuie sa fie asa de intepenit , probabil e ruginit cu mult simt de raspundere pe linga prezoanele de roata (chiar daca nu ar trebui sa le spunem 'prezoane' ...) . Curatain prealabil filetul M8 de la gaurile de extragere din disc , foloseste suruburi de clasa superioara , rotunjeste suruburile de extragere la virf , ca sa nu se bombeze si sa se strice filetul astfel incit sa nu le mai poti scoate din butucul discului . Ciocaneste-le binisor ( eu .....cu ciuda pe lumina zilei.....) in timp ce sint tensionate de suruburi. TENSIONEAZA EGAL altfel se inclina si nu mai iese .E posibil sa apara o fisura care pleaca de la gaura de extragere , spre centrul discului , asa ca daca le refolosesti procedeaza cu grija .....cel putin la inceput . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: Schimbat discuri frina spate Y60 HELLP MI Dupa ce am scos niste mizerii din gaurile alea, au intrat surubele fara probleme. Discurile sunt date jos. Merci la toti. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate