Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

jimny- rugaminte

Vizitator titusgosman

Postări Recomandate

Vizitator titusgosman
va rog un sfat...am jimny 1.3 si de la un timp cand pun frana la viteza mare toata masina si in special fata vibreaza foarte rau.cauciucurile sint centrate,discurile nu au cum sa fie ovalizate.Atat doar am facut o greseala am pus prezoane la roti de dacie o luna pina am gasit prezoane originale de suzuki-oare au mincat din geanta conurile prezoanelor nefiind pentru jentile mele si acum fuleaza?...sau trebuie sa ma uit in alta parte la directie? multumiri
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: jimny- rugaminte

Salut,

Si eu am un Jimny din 2007 26.000 km putin mers pe macam si ceva rape....

Acelasi simptom...la franare dar si cand merg cu viteze intre 70-80km/ora..

Din ce am auzit eu nu ar avea caseta de directie si implicit nu are amortizor de directie

Solutia ar fi un amortizor de directie cam 100 epuroi...

Dragi experimentati cu Jimny, gresesc?

Link spre comentariu

Din ce am auzit eu nu ar avea caseta de directie si implicit nu are amortizor de directie

Solutia ar fi un amortizor de directie cam 100 epuroi...

Dragi experimentati cu Jimny, gresesc?

Caseta de directie nu are legatura cu amortizorul. Din ce stiu eu, amortizorul se pune doar la masinile care nu au caseta. Amortizorul trateaza niste simptome, dar nu rezolva problema in sine.

Vezi intii eventualele jocuri in articulatiile homocinetice de pe fata si apoi vezi daca ai discurile ovalizate. Discurile se ovalizeaza atunci cind sint incalzite si apoi intrii intr-o balta cu masina. Discurile vor suferi o deformare permanenta partiala. Daca nu sint foarte uzate, se pot rezolva la strung.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

uita-te sub masina din fata.prima bara lunga transversala care se vede dedesubt,nu e cumva stramba.asta am patit eu de curand.nu stiu cum se numeste bara.la o iesire soft prin padure s-a indoit din senin.volanul nu si-a schimbat pozitia???

Link spre comentariu

Cum sa nu aiba caseta de directie :grin:

Intradevar Jimny nu are amortizor de directie dar se poate monta unul si ajuta la reducerea trepidatiilor in directie(volan)

Dar daca rotile sunt dezechilibrate rau,daca ai jocuri mari in directie sau pivoti nu se rezolca cu amortizorul.

La Jimny asta e o problema,toti se vaita ca le trepideaza volanul,incluziv eu :ha:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

domnule Mugur Iacob din ploiesti:asa cum zice ci CFANTANA....Jimny-ul d-stra credem cu totii ca are caseta de directie.ca sa fiu sigur,l-am intrebat si pe fiu-meu de 7 ani impliniti de curand,si mi-a confirmat ca nu are cum sa nu aiba caseta de directie,ca nu ar avea cum sa se miste rotile...!!!eu am un Jimny cu volan pe dreapta,de anglia.cand mergem la plimbare,fiul meu ia un volan in maini,sta pe scaunul din fata stanga cocotat pe un burete gros,eu ma las mai in jos la volan de nu mi se vad decat ochii,si lumea crede ca el conduce(conduce si singur masina,si nu pe drum,la offroad,prin padure!).cand trece prin dreptul unor oameni,masini,scutere,etc.trage brusc de volan ca si cand s-ar baga in ei,speriindu-i uneori groaznic.nu incalcam legea cu nimic,doar putem primi amenda ca sta pe scaunul din fata.asa se distreaza el...ei,intr-adevar,el nu poate vira,pentru ca volanul lui sta in aer.poate asa va jucati si dumneavoastra.imi vine tare greu sa cred ca un domn care si-a cumparat un Jimny din 2007 a fost tepuit asa rau ca i s-a vandut masina fara caseta de directie!!!!!poate aveti vreun pitic care sta sub masina si va invarte de roti cand simulati ca virati :ha: sa-i mai puneti cate un sandwich sub capota,ca si-l ia el(sa nu moara cumva bietul pitic de foame si sa va treziti in vreun sant :h5 :pr

Link spre comentariu

chiar daca sunt offtopic,iti spun,si altora care vor,cand vin la Medias,bazna,etc,sa dea un telefon la 0744230460 si va plimb de va sar capacele!!!numai sa va tina masinile si....sculele.daca veniti cu o motocicleta de teren si mai bine,ca putem aborda supertrasee!!!cunosc fiecare pom si stana de oi pe o distanta de 3-400 km petrati.dar sa nu fiu bolnav ca acum,ca am amigdalele ca doua testicule de berbec.nici nu pot vorbi si ma dor de mor.ma duc sa ma culc....va astept cu drag la Medias!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare