Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ce mi-asi da un cap in gura ....!!!

Lipoveanu

Postări Recomandate

Re: ce mi-asi da un cap in gura ....!!!

Stimati colegi si prieteni,

Va multumesc ca mi-ati dat ocazia sa cunosc si eu o parte din valorile patriei, pe care recunosc cu rusine ca nu am avut privilegiul sa le vad

N-ai cultura muzicala.

:ha:

Astia sunt IDOLII tarii.Noi i-am creat si de la mic la mare asculta manele.Ce ascultati ....Aia deveniti(pardon devenim) ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.Vezi cite o masina frumoasa care trece pe linga tine ,si in loc sa auzi ceva placut, auzi manele....

Asta e cultura noastra muzicala. :P

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vezi cite o masina frumoasa care trece pe linga tine ,si in loc sa auzi ceva placut, auzi manele....

Daca era ceva placut nu se auzea, ca ramanea doar pentru auditoriul din masina. Doar manelele au obiceiul sa iasa pe geamuri, de obicei din cele infoliate cit mai negru.

Link spre comentariu

Lipseste Fernando din acest topic

Serios? Ia de-aici:

:ha: :ha:

Trebuie sa remarcam "tzolul" adecvat unui videoclip manelist 100% , pursange si ce mai vreti voi... :bleah :hm

Are stofa de O vedeta TV :P

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Dumnezeule,cat e ceasul ? 19.51 ? ma duc sa votez pana nu se inchide urna! Vanghelie mai trebuie sa ajunga prim-ministru si atunci ma apuc de cantat in duet cu fernando sau cum dracu-l cheama :ang2

Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB

Soricar 4x4 LWB ''Lache"

Link spre comentariu

Sunt vedete.

Pt ca in ziua de azi Tv-urile si internetul (youtube and stuff) le faciliteaza accesul mult mai usor catre casele noastre.

Si devin un fenomen viral.

Si daca devin asa usor cunoscuti, faciliteaza accesul si altor nulitati sa ne striveasca bunul gust.

Pt ca in ziua de azi si scremetele unuia din momentul "faceri" unui produs in baie pot deveni un videoclip de succes.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Vezi cite o masina frumoasa care trece pe linga tine ,si in loc sa auzi ceva placut, auzi manele....

Daca era ceva placut nu se auzea, ca ramanea doar pentru auditoriul din masina. Doar manelele au obiceiul sa iasa pe geamuri, de obicei din cele infoliate cit mai negru.

Bine spus! :g

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

Domnilor emisiunile astea chiar au "reiting".Dc? Pt ca asta vor romanii si asta primesc.Pacat ca valorile adevrate se pierd.

Fara suparare dar stam cam prost la capitolul cultura.Daca mergi pe strada auzi pe telefoanele elevilor numai manele.PACAT.

PS:

Cand am zis ca au rating nu m-am referit ca sunt cele mai urmarite ci au un rating destul de mare pt ce aberatii si nesimtirii difuzeaza.

Suzuki
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare