Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lipsa piese din butuc roata fata

frontera_arad

Postări Recomandate

Salutare.Azi am vrut sa schimb roata de pe spate cu cea de pe fata si cand am dat roata de pe fata am vazut ca lipseste ceva componente de pe acolo adica nu arata ca si cea de pe fata dreapta care are un capac pe care scrie auto lock,pe partea mea se vede planetara care aporpo nuci nu are surubul care ar trebui sa o tina fixa,deci am miscat planetara cu mana eu cred ca ar trebui sa fie fixa.Deci stie cineva ce-mi lipseste,cum se numeste si de unde as putea cumpara ?

Multumesc anticipat

Opel frontera sport c20ne 1994

Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba.

Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Lipsa piese din butuc roata fata

Am inteles de la un coleg de pe alt forum ca cica lipsesc mrl-urile.Stie cineva pe unde gasesc,la ce bani si daca se potrivesc de la alte modele de masini?

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Nu e cazul sa va frigideriti ... Nimeni nu s-a nascut destept ... Nici macar masina 4x4 care de fapt e 4x2 ...Dar se invata totul ... si e ca mersul pe bicicleta, odata invatat nu se mai uita niciodata! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

La citi nenorociti sunt pe strada sau mai bine spus in orice padure sunt uscaturi nu cumva este posibil ca un proprietear de fontera mai fara scrupule sa fi avut nevoie sarmanu de cupalaj si fiind putin mai indeminatic s-a gindit ca este mai simplu sa fure unul decat sa cumpere.

Link spre comentariu

La Calin sunt AVM de frontera,din pacate sunt cele mai scumpe prin comparatie cu orice alt model pt orice masina.....un pret nu stiu,exact,sunt undeva in jur de 200E,in cond in care orice altceva este sub pretul asta,dar are sigur pe stoc....,le-am vazut /pipait/mirat/minunat de pret:ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Nu fi circotas pretul este ok, si nu este diferit de pretul pentru cuplaje indiferent de masina 4x4.

Crezi ca pentru a ta sunt mai ieftine? De curiozitate o sa-l intreb pe Cornel cat a dat el pe AVM pentru GR.

Link spre comentariu

Nu fi circotas pretul este ok, si nu este diferit de pretul pentru cuplaje indiferent de masina 4x4.

Crezi ca pentru a ta sunt mai ieftine? De curiozitate o sa-l intreb pe Cornel cat a dat el pe AVM pentru GR.

Pai Calin are super preturi la AVM,nu asta ziceam......am cautat lista....am gasit-o,frontera este mai scumpa decit orice altceva:

Nissan ~520;

Suzuki ~430;

Mitsu~480;

Frontera~620......ce zici sunt mai mari decit la orice ?????

Astea-s preturi la valorile de anul trecut.....nu le stiu pe cele de acum,dar asa,comparativ,la Frontera erau cele mai mari,nu

....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Si app postu-i din Noiembrie ,omul nici nu a mai intrat sa spuna ce a facut si ce nu cu cuplajele......noi dam sfaturi,crezi ca il mai intereseaza mrl-urile?

Parerea mea este ca sunt mult prea scumpe pt masina aia.....nu ca ar avea unul sau altul preturi mari la piese de frontera,Ok?

Hai sa stam calmi ca am comis-o,am scris repede intru-n topic uitat de mult....:ha::ha::happy

Link spre comentariu

Poate tu consideri ca Frontera nu merita ca masina sa investesti in ea ca sa-i cumperi AVM. Eu sincer spun ca am AVM pe Frontera MEA si consider ca aceasta masina nu ma dezamagit pina acum, daca stau mai bine si ma gindesc noi chiar ne cunoastem. Daca nu-ti aduci aminte iti reamintesc eu - cumparai motor 3.3 turbo de la un prieten de-al meu.

Link spre comentariu

Uf -Uf man,stiu,nu raspundeam cu rautate,nici pe departe.....stiam cine esti de prima data.....nu era vorba de tine si nici de masina ta......PLM butoanele astea te fac sa citesti printre rinduri.

Ideea era ca la o masina gen Frontera -europeana,fara pretentii de pedigree major si legenda gen HDJ80,fara chituri de suspensie si fite de mare ,uriasa offroadera mi se parea normal sa fie mai accesibile piesele gen MRL,si nu-i asa deloc....

Ce dreak frate si tu ai o prob cu a cui este mai tare si mai mare?

MRL sunt mai scumpe...ciudat rau,mi se parea normal sa fie invers.....in sfirsit nu o lua personal,asta-i ideea!

:h5

Link spre comentariu

Ok am inteles, ideea este simpla - este normal ca MLR de Frontera sa fie mai scumpe deoarece riscul de a ramine cu ele pe stoc este mai mare,cati din cei care merg pe teren au Frontera sau mai bine zis cit de mare este nr. de masini Frontera care sunt in pregatire pentru teren comparativ cu masinile cu renume in off road.Din cite stiu eu in clipa asta nu este nici una in pregatire.

Pe de alta parte cati din cei care cumpara o frontera au putera financiara sa bage banii sa o modifice asa cum ar trebui, daca ar avea putere financiara cumparau din prima alceva.

Sincer si eu a-si fi cumparat alceva dar mi s-a parut stupid sa cumpar alt 4x4 cind aveam Frontera in garaj (fiind aceasta masina in familie ca sa zic asa de 10 ani). Deci era mai simplu sa prepar o masina pe care o cunosc bine si cu care ma inteleg mai ales ca daca sti unde sa cauti poti cumpara piese foarte ok la pret.

In alta ordine de idei Frontera este 80% Isuzu. La cate modele au aparut majoritatea au si motorizare Isuzu, la Frontera A doar doua motorizari sunt Opel (a mea 2.2 si cea scurta 2.0).La toate modele transmisia si tot ce este sub caruserie este clar Isuzu.

Ne fiind pasionat de aceasta marca nu ai de unde sa sti ca de exemplu in Spania,Australia sunt multe Frontere care se dau in competitii unele chiar la extrem.

Asta nu inseamna ca spun ca este o masina buna de off roat, ca pina la urma urmei nici una nu este direct din fabrica gata de off road extrem.

Orice masina cere iese pe tren trebuie pregatita mai mult sau mai putin.

Va salut cu respect, o zi buna.

Link spre comentariu

Si app postu-i din Noiembrie ,omul nici nu a mai intrat sa spuna ce a facut si ce nu cu cuplajele......noi dam sfaturi,crezi ca il mai intereseaza mrl-urile?

Parerea mea este ca sunt mult prea scumpe pt masina aia.....nu ca ar avea unul sau altul preturi mari la piese de frontera,Ok?

Hai sa stam calmi ca am comis-o,am scris repede intru-n topic uitat de mult....:ha::ha::happy

Man scuze ca nu am mai raspuns la topic dar sincer nu am primit pe mail avertizare ca inainte ca sa mai scris ceva in topicul dechis de mine.Deci faza cu mrl-urile este de felul urmator am vb cu calinvas si mi-a zis care mrl ptr frontera cu vreo 600 si ceva si sincer imi trebuie dar deocamdata nu ma lasa vecini(pesosu) oricum urmatoarea achizitie sunt mrl-urile:2dr

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Salut.Ai 2 buc ca am vazut ca nici pe partea cealalta nu am?Cat vrei pe ele?Fa si tu un pret de criza :hl:rsp

Link spre comentariu

Ai si sigurantele alea care se pun pe planetara?Capacele?

Editat de frontera_arad

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare