ekkakon Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Dupa multe studii, cercetatorii au reusit sa calculeze exact cantitatea de energie consumata in timpul unei partide de amor: Dezbracarea (ei): - cu consimtzamantul ei 12 calorii - fara consimtzamantul ei 187 calorii Desfacerea sutienului: - cu amandoua mainile 8 calorii - cu o singura mana 12 calorii - cu dintzii 85 calorii Punerea prezervativului: - cu erectie 6 calorii - fara erectie 315 calorii Pozitzii: - misionarul 12 calorii - 69 culcat 78 calorii - 69 in picioare 112 calorii - roaba 216 calorii - pe la spate 326 calorii - candelabru italian 912 calorii Atingerea orgasmului: - adevarat 112 calorii - fals 315 calorii Dupa orgasm: - stat in pat 18 calorii - ridicare imediata 36 calorii - incercarea de a-i explica (ei) de ce v-ati ridicat imediat 816 calorii Obtzinerea unei a doua erectzii pentru persoane intre: - 20 - 29 de ani 36 calorii - 30 - 39 de ani 80 calorii - 40 - 49 de ani 124 calorii - 50 - 59 de ani 972 calorii - 60 - 69 de ani 2916 calorii - peste 70 de ani ? (cercetarile continua) Imbracatul de dupa act: - cu calm 32 calorii - in graba 98 calorii - cu tatal ei batand la usa 1218 calorii - cu sotzul ei batand la usa 3415 calorii - cu sotzia dumneavoastra batand la usa 9815 calorii. http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Cura de slabire pentru barbati Parca a mai fost.. Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Cura de slabire pentru barbati Parca a mai fost.. Scuze daca am dublat... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Cura de slabire pentru barbati Gheorghe pleaca la copiii lui la Bcuresti in vizita. Cum nu putea sta in cutia de chibrituri de la etajul 6 coboara omul meu la parter si incepe in fata blocului sa sape, sa taie crengile uscate etc. La un moment dat uitandu-se in sus vede un planor survoland deasupra blocului care, nu dupa mult timp se infige vertiginos in zidul blocului. Gheorghe, calm, exclama dind din cap: TARA de Cacat! ATENTATE de Cacat! Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Cura de slabire pentru barbati :ha: :ha: :ha: Era taxi inchiriat! :ha: :ha: :ha: Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Cura de slabire pentru barbati Research: Intrebare: Sotul meu si-ar dori o partida de sex in trei impreuna cu mine si cu prietena mea cea mai buna. Ce sa fac? Raspuns: Este evident ca sotul nu se mai satura de dumneavoastra. Nici nu se pune in discutie ca va confruntati cu o problema de cuplu. Din contra, aceasta experienta va poate apropia si mai mult. De ce sa nu implicati si niste colege de camera, pe langa prietena dumneavoastra? Si, daca vreti intr-adevar ca relatia dumneavoastra sa decurga excelent, retrageti-va si lasati-va prietenele singure cu sotul. Daca nu sunteti sigura ca e bine sa actionati astfel, sfatul meu este sa-i faceti barbatului dumneavoastra un sex oral dupa care sa gatiti o masa gustoasa! Intrebare: Sotul meu imi cere tot timpul sa-i fac sex oral! Ce sa fac? Raspuns: Faceti ce va cere! Va poate ajuta sa slabiti, iar pielea dumneavoastra va capata un luciu aparte. Barbatii stiu asta si de aia cer. In realitate, vor sa le faca bine partenerelor. Este o dovada de dragoste! Cel mai bun sfat pe care pot sa vi-l dau este sa faceti sex oral partenerului de doua ori pe zi, pentru a va mentine in forma, dupa care, gatiti-i o masa gustoasa! Intrebare: Sotul meu petrece prea multe nopti cu prietenii sai! Ce sa fac? Raspuns: Acest comportament este foarte natural si ar trebui incurajat. Barbatul este un vanator si e nevoie sa-si dovedeasca priceperea in fata altor masculi. O noapte departe de casa, in compania fetelor necunoscute, il elibereaza complet de stres astfel ca se intoarce acasa mai fericit si mai relaxat. Nu uitati: nimic nu intareste mai tare o relatie decat faptul ca barbatul este plecat una-doua zile pe saptamana departe de casa. Puteti sa profitati de acest timp si sa faceti o curatenie generala! Veti fi uimita ce fericit si dragastos va fi cand se va intoarce acasa. Ca sa-l surprindeti in mod placut, chemati-va o prietena si faceti-i amandoua un sex oral, dupa care gatiti o masa gustoasa! Intrebare: Sotul meu nu stie unde e clitorisul meu. Ce sa fac? Raspuns: Clitorisul dumneavoastra nu este problema sotului! Sfatul meu este sa va ocupati singura de acesata zona si sa chemati o prietena sa va ajute. Puteti sa va filmati si sa-i faceti cadou caseta sotului, de ziua lui. Pentru a scapa de remuscarile ca ati fost egoista, faceti-i un sex oral si gatiti o masa gustoasa! Intrebare: Sotul meu sare mereu peste preludiu. Ce sa fac? Raspuns: Sunteti o persoana insensibila ca ati adus in discutie o astfel de tema. Acest subiect este foarte stresant pentru barbati si consuma foarte mult timp. Sexul ar trebui sa fie disponibil oricand pentru sotul dumneavoastra, fara preludiu. Sunteti foarte egoista si faptul ca vreti preludiu dovedeste ca nu va iubiti partenerul suficient. Daca l-ati iubi, nu ati avea nevoie de preludiu pentru a va excita. Ar fi bine sa-l rasplatiti pe barbatul dumneavoastra cu un sex oral si cu o masa gustoasa! Intrebare: Sotul meu are intotdeauna orgasm inaintea mea dupa care adoarme. Ce sa fac? Raspuns: Nu inteleg unde este problema. Probabil ca ati uitat sa-i gatiti o masa gustoasa! "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Cura de slabire pentru barbati :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: daca ar urma toate femeile aceste sfaturi...ce barbati am fii! :ha: :ha: :ha: Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Cura de slabire pentru barbati cum sa fac sa slabesc si eu? sa astept pana la 70 ca vad valori mici la tineri/.? p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Cura de slabire pentru barbati - candelabru italian 912 calorii Ce kil pe varza e ala? S-o frec pe lampa? Am neoane! Po' s-o frec pe neoane in loc de candelabru? Ca n-am!:uameni Aristocratilor! burghezilor! hua!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 29, 2010 Partajează Postat Mai 29, 2010 Re: Cura de slabire pentru barbati Petrica, Petrica.....:wink: http://www.sexualpositionsfree.com/chanposakait.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Mai 30, 2010 Partajează Postat Mai 30, 2010 Re: Cura de slabire pentru barbati @ petre ... astral a uitat sa specifice ca proba e gratis ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 31, 2010 Partajează Postat Mai 31, 2010 Re: Cura de slabire pentru barbati Gratis?....doar in Razoare, poate, interior+exterior......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 3, 2013 Partajează Postat Aprilie 3, 2013 Re: Cura de slabire pentru barbati Petrica, Petrica.....:wink: http://www.sexualpositionsfree.com/chanposakait.html :ha: merci @Astral ca m-ai luminat! Faceam si habar nu aveam cum se numeste... Poate acum,ca stiu,o sa fie altfel:ha: Bun forumul asta,afli multe chestii interesante:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 7, 2013 Partajează Postat Aprilie 7, 2013 Re: Cura de slabire pentru barbati .............. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate