Bestia Postat Noiembrie 22, 2009 Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Salutare, dupa cum stiti unii din voi, am trecut in THE BIG LEAGUE cu un HDJ 80 adus bineinteles din Anglia, asta dupa ce am avut Sami '93 (1.3 injectie), Terrano II 2.7TD care si-a gasit sfarsitul intr-o balta de langa Craiova si un Patrol GQ 4.2D (motorul e :sr ... la Turagmes cu tot cu masina :h5 ) Mutantul are pe el deja 35-uri pe jenti de alu pe 15, flanse roti, kit de la Ironman, bara fata custom, esapament 35mm cap coada cu rezonator si finala custom si cateva indoituri de pe plaiuri irlandeze Asa arata cand am adus-o Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Bestia's Toyota HDJ80 LandCRUSHER a.k.a. Mutantul si am inceput sa-i rezolv tablaria, s-a renuntat la OVERFENDERE si s-a rezolvat rugina de sub Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Bestia's Toyota HDJ80 LandCRUSHER a.k.a. Mutantul se lucreaza ''intens'' :ha: si fara spor , cand am stat pe capul lor vineri seara am trantit si snorkelul de la Gepe (avem a multumi pentru 'livrare' :h5 ) Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Bestia's Toyota HDJ80 LandCRUSHER a.k.a. Mutantul Foarte frumoasa.. Cam cat mai prinde acu cu rotile alea ? blana :grin: Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Bestia's Toyota HDJ80 LandCRUSHER a.k.a. Mutantul :h5 mai avem de dat cu negru mat pe insonorizantul gri de pe portiere si aripi Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Bestia's Toyota HDJ80 LandCRUSHER a.k.a. Mutantul Frumos mutant :1 spor la lucru si sa iasa asa cum iti doresti Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: Bestia's Toyota HDJ80 LandCRUSHER a.k.a. Mutantul frumos ,mosule :grin: ...vezi ca am vorbit cu taicameu si de luni ,gasim o zi sa o aduci sa ne apucam...termin o de vopsit si treci paici :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Bestia's Toyota HDJ80 LandCRUSHER a.k.a. Mutantul Cum rezolvi cu inmatricularea ? ... o pui pe bulgari (daca nu depaseste 170 CP ... ca peste puterea asta am inteles ca taxele sant mai mari si la ei) ? ... la noi cred ca e exclus (probabil ca te va costa dublu cat ai dat pe masina) ... sau o lasi pe Anglia ? ... cum se poate lasa pe Anglia ? ... ce taxe trebuie sa platesti (impozit, ITP, asigurare) ? Pune si ceva date despre masina ... motor, cutie, blocante, dotari, pret, consum, etc. Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Bestia's Toyota HDJ80 LandCRUSHER a.k.a. Mutantul Asta d...a!O alegere perfecta,unul dintre cea mai frumoasa masina de teren !!!!Bafta!!!!!!!!!!!!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 2, 2011 Partajează Postat Februarie 2, 2011 Re: Bestia's Toyota HDJ80 LandCRUSHER a.k.a. Mutantul Din pacate, Bestia s-a rasturnat http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49390-Ce-fac-cu-un-HDJ-80-rasturnat si a fost dezmembrata si vanduta pe bucati..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?49668-HDJ-80-avariat http://forum.club4x4.ro/showthread.php?51552-Dezmembrez-Toyota-HDJ-80 :sr REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate