Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bestia's Toyota HDJ80 LandCRUSHER a.k.a. Mutantul

Bestia

Postări Recomandate

Salutare, dupa cum stiti unii din voi, am trecut in THE BIG LEAGUE cu un HDJ 80 adus bineinteles din Anglia, asta dupa ce am avut Sami '93 (1.3 injectie), Terrano II 2.7TD care si-a gasit sfarsitul intr-o balta de langa Craiova si un Patrol GQ 4.2D (motorul e :sr ... la Turagmes cu tot cu masina :h5 )

Mutantul are pe el deja 35-uri pe jenti de alu pe 15, flanse roti, kit de la Ironman, bara fata custom, esapament 35mm cap coada cu rezonator si finala custom si cateva indoituri de pe plaiuri irlandeze

Asa arata cand am adus-o

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 săptămâni mai târziu...

Re: Bestia's Toyota HDJ80 LandCRUSHER a.k.a. Mutantul

Cum rezolvi cu inmatricularea ? ... o pui pe bulgari (daca nu depaseste 170 CP ... ca peste puterea asta am inteles ca taxele sant mai mari si la ei) ? ... la noi cred ca e exclus (probabil ca te va costa dublu cat ai dat pe masina) ... sau o lasi pe Anglia ? ... cum se poate lasa pe Anglia ? ... ce taxe trebuie sa platesti (impozit, ITP, asigurare) ?

Pune si ceva date despre masina ... motor, cutie, blocante, dotari, pret, consum, etc.

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare