adammoga80 Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata firma se numeste kimera,date se gasesc pe www.kimera-anvelope.ro deja doi colegi unu din sibiu si unu din satu mare au rezolvat cu anvelopele in acest weekend suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator butean.bogdan Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata Ceva dimensiuni ( cote pentru confectionare la strungar ) la kitul de body lift aveti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata prietene eu zic sa cumperi un kit si de acolo iti iei toate cotele necesare,altii sau chinuit luni pana au ajuns la dimensiunile potrivite,fara ca masinile sa aibe probleme tehnice fara suparare dar ceri ceva ce nu iti va da cineva care a muncit mult la el asa suspension lift cat si body lift suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=7&t=523&start=30 Foloseste functia SEARCH sau optiunea portofel :hi FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata numai pe materiale dai peste 250 lei la ambele kituri Salut, Baza Tehnica Alfa, Calea Plevnei 164 (langa Sama), tel. 317 80 41 Se vinde la bara de 1m si grosime de la 10 - 90 mm. Pretul este pe kg. parca 45 ron si o bara de 70mm a avut 4,5 kg. am sa iau masurile exacte pt bodylift si am sa ti le dau,sa-mi spui cu cat le face strungarul tau :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator butean.bogdan Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata Subiectul mesajului: Re: Vitara trebuie inaltata R?spuns cu citat numai pe materiale dai peste 250 lei la ambele kituri Salut, Baza Tehnica Alfa, Calea Plevnei 164 (langa Sama), tel. 317 80 41 Se vinde la bara de 1m si grosime de la 10 - 90 mm. Pretul este pe kg. parca 45 ron si o bara de 70mm a avut 4,5 kg. am sa iau masurile exacte pt bodylift si am sa ti le dau,sa-mi spui cu cat le face strungarul tau :x Ca si manopera nu ma costa nimic . Cel care are firma de prelucrari metalice ( strugarie , sudura etc ) imi este verisor . Din acest punct de vedere am nevoie de acele cote cum am zis SOSO - BUM . Daca poti sa mi le dai e OK daca nu asta este am sa incerc sa le confectionez eu dupa pozele si sfaturile din forum + alte cautari pe internet . MSI ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator butean.bogdan Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata numai pe materiale dai peste 250 lei la ambele kituri Salut, Baza Tehnica Alfa, Calea Plevnei 164 (langa Sama), tel. 317 80 41 Se vinde la bara de 1m si grosime de la 10 - 90 mm. Pretul este pe kg. parca 45 ron si o bara de 70mm a avut 4,5 kg. am sa iau masurile exacte pt bodylift si am sa ti le dau,sa-mi spui cu cat le face strungarul tau :x Nu ma costa nimic confectionarea la strung + materiale . Cel care se ocupa are firma de confectii metalice si imi este verisor . Din acest motiv am nevoie doar de cote . Daca se poate sa le am exact e ok daca nu am sa incerc sa le confectionez dupa informatiile pe care le-am stans de la voi de pe forum + alte serchuri pe internet + poze etc . MSI ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata Bara duramit diametrul 70mm taiat la 45mm Gaura centrata cat mai bine de 16 Piulita lunga de 45 mm cu filet 10, pas 1,25 Suruburi lungi de 120 mm (cel mai bine scoti unul original, de sub far si faci unul mai lung cu 50mm), evident tot de 10 cu pas 1,25 Sa mai ai si o mana de saibe de 14 Poti sa te joci intre 45mm si 65 mm inaltare din saibe si bucsi de cauciuc originale! Rabdare si tutun pana o pui pe pozitie la loc! Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata bafta sa ai,si un meserias bun care sa iti indoaie levierele cum trebuie ca de nu cam greu vei schimba vitezele suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator butean.bogdan Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata Mai am o intrebare !!! Dupa ce am facut suspension lift la Vitara de 3.5 cm fata si 5 cm spate trebuie facut ( reglat ) unghiul de cadere ( geometria ) al rotilor din fata ?? Mie mi se pare cam suspect unghiul de cadere dupa ce am montat suspension lift . Astept ......... MSI baieti !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata nu la toate masinile,dar daca iti sta un pin inclinat catre interior atunci da trebuie facut suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata Mai am o intrebare !!! Dupa ce am facut suspension lift la Vitara de 3.5 cm fata si 5 cm spate trebuie facut ( reglat ) unghiul de cadere ( geometria ) al rotilor din fata ?? Mie mi se pare cam suspect unghiul de cadere dupa ce am montat suspension lift . Astept ......... MSI baieti !! ia desfa tu suruburile de la brate,balangane masina de cateva ori sa lucreze bucsele din brate la noul unghi format prin ridicarea sasiului,adica desfa suruburile si fa o tura mica de cartier si dupaia strangele din nou, ar trebuii sa se rezolve problema :x si poate ne pui si noua ceva poze cu lucrarea ta :x :less Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Vitara trebuie inaltata sa ne anunti si pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.butean Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Vitara trebuie inaltata Salutare . Dupa suspension lift de 4 cm am urmatoarele probleme : - nu stiu de unde se pot cumpara niste "bolturi" pentru reglarea unghilui de cadere la rotile din fata ; - am montat cauciucuri 215/80/15 TRAKKER ( cross country ) dar am probleme cu ele pentru ca freaca la viraj atat stanga cat si dreapta in interior ( pe sasiu ) . Ca si solutie eu m-am gandit la niste flanse pe fata . Stiti voi alte solutii si eventual niste preturi la flanse ? - pentru ce inaltime la bodylift nu trebuie facute modificari la masina . :hl Astept cu interes raspunsuri . Multumesc . Vitara - 80 cai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Februarie 1, 2010 Partajează Postat Februarie 1, 2010 Re: Vitara trebuie inaltata Bogdan, eu am suspension lift de 5 si body de 3 si am pus exact aceleasi cauciucuri ca si tine si nu frecau niciunde. In schimb cand am pus flanse de 32 imi freca si a trebuit sa tai din praguri. Ia un body lift de 3 si gata.:gr1 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.butean Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Vitara trebuie inaltata cateva poze ....... dar vechi . . . . . Vitara - 80 cai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomas Postat Februarie 3, 2010 Partajează Postat Februarie 3, 2010 Re: Vitara trebuie inaltata Si eu am SL de 4 resp 4,5 cmsi BL de 3 cm si e ok dar daca ar trebui sa modific acum masine as pune BL-ul de 5 cm.Si la mine freaca putin cu jante Samu intoarse,ceea ce inseamna flanse de 3 sau 3,5 cm. Bafta. VITARA 16V-MODIFICAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
e_mishu Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Vitara trebuie inaltata umbla putin la suruburile de pe caseta respectiv sasiu si micsoreaza cursa casetei la limita cauciucului cu sasiul.va vira mai putin dar nu cu mult.si pe urma mai vezi dak mai modifici ceva . 2slow and 2 furious Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate