Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Verificare statie radio Alan 100 Plus

Maresalul

Postări Recomandate

Re: Verificare statie radio Alan 100 Plus

sal pe centura la domnesti spre militari este o cladire cu etaj unde se vinde statii si se si repara eu acolo am remediat o defectiune la statia mea

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Bogdan . Daca nu ai rezolvat-o pana acum , am eu un baiat(e cel de la magazinul din bariera de la Domnesti ) , vecin cu mine , . Ca si zona e undeva pe la Parcul Carol .

Poti sa ma suni la 0744338903 si aranjez o intalnire. :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Mai e un centru de reparat statii prin Tei, pe o strada paralela cu strada Maica Domnului. Te coafeaza?

Daca ar putea sa vina cineva la el, sa vada ce are, ar fi foarte bine... Si daca mai e si blonda cu t**e mari, e si mai bine... o sa se repare statia de la sine.... :hi

B.b-ule, incearca si aici: http://www.radar-detector.ro/index.php? ... contact_us si vezi unde au service-ul (de la ei, parca, am luat-o).

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Mai e un centru de reparat statii prin Tei, pe o strada paralela cu strada Maica Domnului. Te coafeaza?

Daca ar putea sa vina cineva la el, sa vada ce are, ar fi foarte bine... Si daca mai e si blonda cu t**e mari, e si mai bine... o sa se repare statia de la sine.... :hi

B.b-ule, incearca si aici: http://www.radar-detector.ro/index.php? ... contact_us si vezi unde au service-ul (de la ei, parca, am luat-o).

Va rog frumos fara off-topicuri domnilor!!!!! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Daca e blonda cu tzatze mari o tin pentru mine :ha: si nu ma supar daca ar fi o bloonda si o brunata si chiar o roscata, sa nu zica lumea ca sunt rasist :ha: :ha:

In alta ordine de idei: poti sa-mi spui Sensei pe unde e centrul acela in zona Tei? merci Clauho pt oferta dar am vazut ca tipul de care ziceai, de la Domnesti, nu e foarte serios :hi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare