sfatupopular Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Am deschis acest topic pentru a preantampina unele probleme ce pot sa apara in teren,probleme care pot fi extrem de neplacute,chiar costisitoare daca te prind nepregatait. Pentru a ma intelege mai bine am sa va povestesc ce am patit sambata si duminica 21/22 nov. In imprejurimile orasului Curtea de Arges,pe unde s-a tinut si cupa Kamikaze,am iesit cu samuraiu,zi frumoasa,mult soare,prfect pt o iesire in padure. Mergem cativa km,suficient cat sa fim destul de departe de oras,la un moment dat,in inima padurii,PANAAAA,nu una,trei cauciucuri intepate...cosmar,doar o roata de rezerva...etc. Trage tare sa ajungi in oras pana sa se desumfle rotile total,sa nu le stirc,ca de...sunt f ieftine si se pot schimba usor.... :twisted: ..... Ce credeti ca gasesc?...cate 4-5 gauri in fiecare roata,de la cuie batute in scanduri si puse pe traseele de carute. Cine?.....PADURARII... :uameni ...care cica le pun ca sa nu mai fure carutasii lemne. Deci atentie,va spun ca este f neplacut si chiar si costisitor daca reusesti sa-ti stirici cauciucul. PROPUNERE....daca intalniti asa ceva....haideti sa marcam locurile. O esarfa rosie legata in copaci,in locuri f vizibile...cred ca ar fi un semn bun pt noi...sa stim ca altii au patit-o in acele locuri...'rosu=pericol'.... Alte sugestii sunt bine venite. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: ATENTIE PANA DE CAUCIUC Atentie pe digurile de la dunare din dreptul Bistretului se intimpla acelasi lucru. Evitati drumurile bune :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Noiembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: ATENTIE PANA DE CAUCIUC Nu e gluma...sambata si duminica 5 pene,in total 16 gauri in cauciucuri din care 3 au trebuit lipite pe interior,nu au mers cu dop. Doua zile duse pe .....cardan.... daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: ATENTIE PANA DE CAUCIUC In zona Ghimbav-Codlea, pe campuri, aceiasi problema. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: ATENTIE PANA DE CAUCIUC Aveti grija ca astfel de lucruri se pot intampla si pe sosea! Acum cateva zile, sora-mea venind de la Bucuresti spre Targoviste pe la ora 23... pana. Nici nu au apucat sa iasa din masina si au fost talhariti de niste colorati. Au ramas fara acte, bani, chei etc. Pana a fost provocate de respectivii! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate