Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sondaj politic

Max

Sondaj politic  

122 membri au votat

1. 1. Sondaj politic

• 1. Basescu
      0
    • 2. Geoana
    • 3. Niciunul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 137
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Sondaj politic

Nici nu conteaza daca este sau nu, trucaj, Patriciu sau alte chestii. Basescu, insusi nu exclude posibilitatea. "Sa vedem, sa calculam, sa cautam, poate a zis, poate a injurat, poate"

Cum sa nu conteze daca este un trucaj sau nu.

Daca este un trucaj se dovedeste de fapt cum ne mint astia din alianta.

Este normal sa nu excluda o posibilitate deoarece nu stie despre ce este vorba si nici data exacta si locul s-a intamplat acest lucru.

Suzuki
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inca nu a avut timp sa coaca o "explicatie". Oricum, reactia lui arata ca nu ii este strain un asemenea eveniment. Daca era trucaj, omul ar fi negat vehement. Mie degeaba imi zice cineva ca am batut un copil in public, ca eu stiu ca asa ceva nu a existat vreodata. Reactia mea ar fi instinctiva, imediata, nu as sta sa gandesc o declaratie dupa ce analizez.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Sunt convins ca e in stare ... este un individ temperamental, coleric si impulsiv ..., iar in film, l-a "taxat" rapid pe baiat ... probabil pustiul a zis ceva care l-a iritat si i-a tras scurt o zmetie ... se vede in film ca face o miscare rapida si neasteptata ...

Nu cred ca este cazul sa-l comparam pe Geoana cu Basescu in privinta educatiei si a manierelor, in consecinta alegeti pe cel care va reprezinta ...

De 5 ani suntem tinuti in "sah" si ca sa nu ne fie "sah mat", o sa votam raul cel mai mic ...

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

@ toyota

Da ai dreptate aici, dar tu stii sigur ca nu fumezi, dar el fiind in atatea campanii nu mai retii atat de multe mai ales ca nu stii nici unde s-a petrecut scena. Oricum daca este adevarat este un gest foarte urat din partea lui indiferent de ce a facut sau a zis copilul.

Sa nu se inteleaga gresit nu il sustin pe Basescu ca tot una mi-e daca castiga el sau altu ca nu o sa-mi dea el de mancare, dar ma dejanjeaza modul in care este facuta campania si alianta asta unde sunt implicati oameni de afaceri care nu au ce cauta in politica.

Sa nu uitam de Crin care inainte de primul tur il zdrobea pe Geoana il acuza de foarte multe chestii, dar dintr-o data s-a schimbat, asta nu-mi explic.Eu il credeam pe Crin un om cu un caracter puternic si nu credeam ca o sa-si schimbe parerea asa dintr-o data, dar cred ca acolo nu este vorba de parere ci de interese.

Suzuki
Link spre comentariu

............ acuza de foarte multe chestii, dar dintr-o data s-a schimbat, asta nu-mi explic.Eu il credeam pe Crin un om cu un caracter puternic si nu credeam ca o sa-si schimbe parerea asa dintr-o data, dar cred ca acolo nu este vorba de parere ci de interese.

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: daaaaaaaaaaa ca si tariceanu cu taxa de prima inmatriculare. NOI suntem de vina ca suportam toti handicapatii si comentam pe forumuri si la un pahar de vin in loc sa-i dam jos

"Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism"

Disco 2, TD5 HSE, 02

Link spre comentariu

Sincer sa fiu, incep sa am mari indoieli legate de autenticitatea acestui film. Am tot stat si am ascultat bine toate comentariile de pe toate televiziunile care l-a prezentat si care l-a comentat.

Sunt multe semne de intrebare.

1. Miscarea mainii ascunsa in spatele femeii pare accelerata la un anumit moment.

2. Lumina de pe fata copilului in momentul asazisei lovituri este mai puternica decat pe fetele celor din jur dupa care a revenit la lumina galbuie initiala.

3. De ce copilul lovit rade cu gura pana la urechi?

4. De ce PNL-istii prezenti acolo, inclusiv Patriciu , au tacut din gura pana acum. Asta era un subiect pe care trebuia sa il semnaleze demult, sa se foloseasca de el. Asa sunt partasi la o ilegalitate.

5. De ce nu apare filmul intreg? Precis a fost filmata toata actiunea si din mai multe camere.

Eu voi astepta ca sa mai apara si alte imagini. Pana atunci voi considera toata povestea asta ca si cusuta cu ata alba.

Link spre comentariu

Sincer sa fiu, incep sa am mari indoieli legate de autenticitatea acestui film. Am tot stat si am ascultat bine toate comentariile de pe toate televiziunile care l-a prezentat si care l-a comentat.

Sunt multe semne de intrebare.

1. Miscarea mainii ascunsa in spatele femeii pare accelerata la un anumit moment.

2. Lumina de pe fata copilului in momentul asazisei lovituri este mai puternica decat pe fetele celor din jur dupa care a revenit la lumina galbuie initiala.

3. De ce copilul lovit rade cu gura pana la urechi?

4. De ce PNL-istii prezenti acolo, inclusiv Patriciu , au tacut din gura pana acum. Asta era un subiect pe care trebuia sa il semnaleze demult, sa se foloseasca de el. Asa sunt partasi la o ilegalitate.

5. De ce nu apare filmul intreg? Precis a fost filmata toata actiunea si din mai multe camere.

Eu voi astepta ca sa mai apara si alte imagini. Pana atunci voi considera toata povestea asta ca si cusuta cu ata alba.

Plus ca baiatului nu i se misca buzele (inainte de a fi lovit) deci nu a comentat nimic cum zicea cineva ca ar fi zis ceva de Iliescu

Suzuki
Link spre comentariu

Si intamplator sau nu, cu sau fara vreo legatura cu filmuletul, in sondajul nostru, ce sa vezi ??

Base il egaleaza pe gioana ! Si asta de la o diferenta de 10 voturi care la momentul respectiv, am crezut ca va fi insumontabila!

Parerea mea, ca asa cum si aici balanta inca nu s-a inclinat decisiv in nici o parte,asa si in viata reala, inca se mai disputa la greu cine va sa fie alesul......cu alte cuvinte prevad o gramada de "lovituri sub centura" care ne vor fi servite zilele astea de media din ambele tabere !

Link spre comentariu

-Lumina aia e probabil o bulina de montaj de la Antena1 ca sa evidentieze gestul.

-Copilul e posbil sa fie un golanas invatat cu bataia, care e mai incantat ca i-a zis ceva smecheresc lui Basescu decat suparat ca a incasat-o. Nu ai vazut niciodata reactia asta? Am vazut tiganus care a luat picior in dos de la cineva si radea de ce i-a facut aluia inaite, nu i-a pasat deloc de amarata de lovitura incasata.

-Penelistii au tacut pentru motivul evident ca asteptau sa merite prezentarea filmului, sa existe o miza. Ce folos aveau daca il prezentau mai atunci? La acel moment erau aliati, nu aveau nevoie de leverage. Oricand alta data decat in campania de turul doi se fuma gestul, cateva zile mai tarziu nu ii mai pasa nimanui ca aparea ceva proaspat.

-Filmarea nu pare ceva profesionist, mai degraba ceva cu un telefon sau cu o camera de mana. Aia nu stiu ce reguli sunt ca o filmare sa para mesariasa. O alta ipoteza e ca parte urmatoare a filmului, si mai explicita, va aparea peste cateva zile. O a treia ipoteza e ca in continuare nu se vede mare lucru, dar Basescu nu are de unde sa stie ce urmeaza, asa ca au taiat aici sa il tina in sah.

Ce ma pune serios pe ganduri e ca omul nu a negat, deci se teme ca mai exista ceva materiale de la evenimentul cu pricina care-l pot da de gol.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Vizitator fender

Asta voiam sa spun si eu, de la momentul publicarii filmuletului cu Basescu si copilul s-au inmultit voturile pt. Basescu pe forum. Acum e egalitate.

Maine apare in Curentul articolul cu Geoana, Iliescu si Nastase care impart Romania pe grupuri de interese (se poate citi aici). Oare se vor inmulti voturile pt Geoana drept consecinta? :D

Link spre comentariu

Chiar ma intrebam daca faci print screen-ul asta :ha:

Cum naiba sa-mi scape asa o intorsatura?!? :ha:

Faza e ca, vazand distanta pe care o luase gioana aici, inclinam sa cred ca asa se va intampla si "for real", dar acum.....

Link spre comentariu

Deja s-a trezit si Basescu, si-a adus aminte ca nu a lovit nici un copil vreodata. Sunt sigur ca a fost doar o amnezie de moment care l-a oprit sa protesteze in prima clipa. :ha: O sa apara milioane de Agarici care vor analiza filmul ala. Nu dau doi bani pe parerea lor, oricum nu filmul asta m-a decis. E doar o picatura in ocean.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Deja incepe sa se sparga buba .. si asta rau de tot :P Abia astept sa se redea discutia PESEDISTO-LIBERALA-UDEMERISTA , unde se pune Romania pe "tava" celor bogati. Sa vad atunci cati ii vor mai ridica in slavi pe Geoana si Antonescu ... deja mi se ridica parul pe maini cand vad unde se poate ajunge si asta e doar varful iceberg`ului. :uameni :ps :dr3 :hw :jp1 :bleah

In momentul acesta 90% s`a dovedit ca filmuletul cu base este o facatura :T Unde vor frate sa ajunga nemernicii astia ?

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

La nasu pe b1 este Paul Agarici fotograf,care spune ca filmuletul e fals.

Nu e fals domle... m-am uitat eu pe trei antene si pe ralitatea. Aia stiu ce spun... Basescu o loveste si pe mama copilului, da n-au dat tot filmu sa nu-l umileasca prea tare.

Si acum, extrem de serios... Rau de tot puneti botu', mai fratilor... asa, in general...

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Imi pare rau ca nu am pastrat flyerul primit in posta in preziua turului 1, Plummer, dar poate dau de un exemplar pe undeva.

Intr-un plic pe care scria Traian Basescu - presedintele Romaniei era un flyer rosu ca cocosu', avand toate elementele unui material publicitar PSD+PC. Pe el era Geoana, Iliescu, Vantu, Felix si Patriciu, sub ei o secera si un ciocan, iar pe verso un text cu lastati-ne sa... , ultima propozitie fiind lasati-ne sa furam ca pana acum. Mie mi se pare o miscare la fel de murdara cum ar fi asta daca s-ar dovedi ca ar fi intr-adevar minciuna. Mie insa reactia celui vizat imi zice, pe langa ceea ce vad, ca nu prea e fake.

Sunt avocatul diavolului in ultimele 2 zile, dar incerc sa arat ca noi punem pasiune in a apara o parte sau alta, dar ei sunt toti la fel. Ambele parti au epuizat de mult ideile constructive, pentru ca nu le-au avut, si acum au ajuns la aruncat cu materii maro. Daca puneti pasiune in alegerile astea, veti fi dezamagiti orice ati alege, ca oricare din cei doi va vor insela asteptarile. Cand votati, daca votati, faceti-o fara sa investiti sperante, ca e inutil.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Sa sti ca tot ceea ce imi doresc este sa avem NOI ROAMANII de castigat , nu doar EI , indiferent de cine va castiga. Dar anul acesta , mai mult ca niciodata au iesit la iveala anumite chestii care nu ar fi trebuit. D.p. meu d.v. , sau de aici de pe canapeaua pe care stau la tv , se vede cum 3 partide incearca din rasputeri sa il detroneze pe Base prin orice mijloace. Daca tot vor sa o faca , sa ne aduca dovezi. Pana una alta astept cu nerabdare discutia mai sus amintita , ca pe site`ul Gardianul , nu se deschide discutia acestora (Iliescu, Vantu, Patriciu, Geoana, Nastase "4 case" ) .

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Zoltan,nu stiu cui ti partea,dar eu nu pot sa votez cu geoana din urmatorul motiv:

[youtube:lrdy5vo5]

[/youtube:lrdy5vo5]

E un filmulet care sigur nu e fals!

P.S : UPDATE Felix Tataru la Realitatea Tv: "Eu sunt cel de pe scena care filma. Nu am vazut la acel moment nici un incident. Nu cred ca imaginile sunt reale. Cred ca este un trucaj. Imaginile sunt lucrate cu mare maiestrie. Este trucata miscarea mainii"

UPDATE 2: Adrian Iurascu, martor la mitingul electoral de la Ploiesti, a declarat la Realitatea TV, ca presedintele Basescu nici nu l-a atins pe acel baiat.

UPDATE3: Paul Agarici, fotograf, la B1Tv: Filmuletul este o facatura. Am analizat cadru cu cadru.

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

Sa sti ca tot ceea ce imi doresc este sa avem NOI ROAMANII de castigat , nu doar EI , indiferent de cine va castiga. Dar anul acesta , mai mult ca niciodata au iesit la iveala anumite chestii care nu ar fi trebuit. D.p. meu d.v. , sau de aici de pe canapeaua pe care stau la tv , se vede cum 3 partide incearca din rasputeri sa il detroneze pe Base prin orice mijloace. Daca tot vor sa o faca , sa ne aduca dovezi. Pana una alta astept cu nerabdare discutia mai sus amintita , ca pe site`ul Gardianul , nu se deschide discutia acestora (Iliescu, Vantu, Patriciu, Geoana, Nastase "4 case" ) .

Mai bine ar aduce dovezi ca sunt mai buni decat ceilalti.....ca de aruncat cu rahat unii in altii, eu sunt satul..... :P

Beleua e ca, fiind la fel, n-au cum.....

Link spre comentariu

base loveste mai rapid ca chuck norris.steaua lui chuck..incepe sa apuna...sau..copilul era de fapt chuck ..deghizat si base l-a observat ,anihilandu-l cu dexteritate

au demonstat deja in emisiune la NASUL ca e un trucaj ordinar... trebuie vazut filmuletul la rezolutie mare cadru cu cadru si se vede CLAR unde s-a taiat si unde s-a montat, respectiv cum pica lumina pe fata copilului.... la faza cu palma, fata copilului este "albastra" ... :ha:

c'mon...in astea 2 saptamani o sa iasa toate manariile pe sticla... nu vedeti ca e o bataie la sange... nimeni nu mai are scrupule... va fi lupta pt ciolan dusa la apogeu, PSD-istii o sa fie terminati daca nu castiga...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare