Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sondaj politic

Max

Sondaj politic  

122 membri au votat

1. 1. Sondaj politic

• 1. Basescu
      0
    • 2. Geoana
    • 3. Niciunul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 137
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Sondaj politic

Oare rahati ästia biblici

( http://www.noul-ierusalim.ro/ )

ce au de impärtit si de cästigat expunändusi o pozitie politicä foarte clarä!

Am primit un mail de la ei cu titlu:

Cuvântul lui Dumnezeu pentru neamul român si pentru Traian Basescu

Mä infior de atäta prostie citindule aburelile, cicä cu semne de la dumnezeu, care cicä le a vorbit in 1995, dar nu le a zis nimic! Probalil cä stimatul sforäia doar inteligibil !

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator SERGHEI-ARO

Baieti,tara asta va fi condusa bine de abia peste 20-30 de ani asa ca tot noua n-e revine sarcina si responsabilitatea educarii viitorilor CONDUCATORI.Felul in care noi n-e vom educa odraslele va hotara soarta Romaniei .Unii dintre noi au o varsta inaintata si au trait si intr-un regim si vor trai si in urmatoarele .Eu am trait bine si inainte de 89 si inca mai traiesc .:).Inapoi nu mai putem merge pt ca regimul comunist si cel legionar s-au dovedit total nocive (recunosc eu am fost un pic si inca mai sunt simpatizant ,,legionar" ca sa ma exprim mai ,,uman"..." ).Este clar,comunismul a murit..Daca noi vom inocula copiilor si nepotilor dulcele ,,far niente" sau ,,da-i in pana mea pe toti " peste 30 de ani o vom duce exact ca acum.Este datoria noastra sa formam viitorii senatori,presedinti,tehnocrati..etc ..pt ca ei vor putea conduce acest popor fara ideii comuniste ,nepotisme si cumetrii..Daca mergem pe ideea ,,dupa mine potopul" scapam usor...traim la maxim si fiecare sa se descurce ...Asa ca astia mici de 17 ani ,sa beleasca bine ochii la ce a fost ,sa cantareasca ce isi doresc si sa isi pregateasca viitorul in asa fel incat sa fie bine si pentru cei din jur ,ca ,,noi" astia veniti la ,,timpuri noi" ne-am trait traiul ,ne-am mancat malaiul..Ei sunt viitorul,copii,nepotii nostri..cei foarte tineri sau care se afla inca in ,,tati"..Noi batranii avem un confort financiar asigurat ,copii la casele lor ,mai sponsorizam si cate o caprioara sa isi termine si ea facultatea ca de, omul este om si mai pofteste...etc ...

Acum ,in carti am mai ramas doi oameni : votati fratilor pe cine vreti dar uitati-va bine cine sta in spatele fiecarui candidat ..si apoi functie de ce votati incercati sa nu va mai vaitati ca taxele de inmatriculare sunt mari,benzina scumpa,curentul si gazele idem...Ca toate astea nu se vor ieftini nici daca ajung eu presedinte este adevarat ,dar macar nu vor mai urca la dracu ..na ca m-am enervat .. Faptul ca noi stam pe forum si ne jignim reciproc nu ajuta pe nimeni ,ajungem la dezbinare ,dusmanie,ura ...etc .

LA MULTI ANI ROMANIA!

Link spre comentariu

Noi, noi, noi......din pacate EI au facut deja treaba asta, tot ce zici tu, i-au "instruit" bine in ale furatului etc.......asa ca din pacate cei 20-30 ani de care zici tu, e putin cam....optimist!

Parerea mea? 1000 ani !!!!!! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Partea proasta ramane faptul ca EI deja isi8 educa progeniturile sa le calce pe urme...Asa ca incercati si voi sa va intipariti in memorie cum arata politicienii nostri si progeniturile lor si mai ales fiti foarte atenti cand sunteti pe sosea la portiunile unde nu exista treceri de pietoni..Poti sa stii de unde sare ,,norocul"... :grin:

Link spre comentariu

Daca tot sunt la moda sondajele, hai sa facem si noi unul.

Mai ales ca avem si posibilitatea tehnica de a face asta.

Cu cine votati pentru turul doi al alegerilor prezidentiale?

1. Basescu

2. Geoana

3. Pe niciunul (sau in traducere libera: "ma p..s pe amandoi" sau "manca-i-ar viermii")

Voturile voastre sunt secrete. Doar voi stiti ce ati votat.

Hai sa vedem de curiozitate daca procentele vor fi asemanatoare cu cele finale.

nu stiu daca posibilitatea tehnica e buna, eu am votat de doua ori si ma lasat, fata de alte sondaje unde nu poti sa o faci de doua ori

Link spre comentariu

@gonzo - nu stiu daca posibilitatea tehnica e buna, eu am votat de doua ori si ma lasat, fata de alte sondaje unde nu poti sa o faci de doua ori

:g doar asa se explica cum dintr-o data, Basescu are mai multe voturi decat Geoana ... !

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Mai bine dati-va cu parerea despre evolutia sondajului nostru :

de ce credeti ca base l-a intrecut pe gioana, fix in astea doua zile, in care se tot dezbate filmuletul cu pumnul dat/trucat de base ?

1-din cauza ca oamenii aproba corectia aplicata? base si roberta parastase, pardon, anastase, au zis ca acel copil a vorbit urat.....

2-din cauza ca filmul e un trucaj si, deci, base e o victima?

3-din antipatie pentru gioana?

De ce a crescut base in sondaj ???

Indirect Gonzo ti-a dat raspunsul ... softul sondajului permite votul multiplu ... prin urmare, sunt diversi "colegi" imaturi care nu-si pot retine metehnele nici macar aici ...

Q.E.D.

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Mai oameni buni, si voi umblati cu diversiuni, ca sa nu zic altfel...?

In acest sondaj NU SE POATE VOTA DE MAI MULTE ORI! Se poate doar schimba optiunea votului, fara sa se schimbe numarul de votanti.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

nu stiu daca posibilitatea tehnica e buna, eu am votat de doua ori si ma lasat, fata de alte sondaje unde nu poti sa o faci de doua ori

Nu ai cum sa votezi de doua ori numai daca ai inca un cont pe forum si ai votat de pe acela.

Aici intervine si bunul simt al vostru.

Ca de, de fentat, romanul stie foarte bine cum sa o faca si de multe ori consuma mai multa energie cu fentatul decat cu munca. E foarte inventiv din punctul asta de vedere. :grin:

Nici macar schimbarea votului nu este posibila de catre un user.

Link spre comentariu

Nici macar schimbarea votului nu este posibila de catre un user.

Se-ntampla, totusi, daca imi scimb preferinta se muta semnul si se modifica si cifrele din paranteza (respectiv scade cu unul de la preferinta precedenta si creste cu unu la noua optiune).

Ce ti-e si cu migratia voturilor... E mana lui Chuck Norris!!! :ha:

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

NU se poate vota de doua ori. Chiar daca ai apasat din nou butonul, exista tehnic un singur vot asociat userului tau si acestui topic. Nu au cum sa fie mai multe. Daca vreti sa va dau explicatii tehnice pot sa explic.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare