Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sondaj politic

Max

Sondaj politic  

122 membri au votat

1. 1. Sondaj politic

• 1. Basescu
      0
    • 2. Geoana
    • 3. Niciunul

Postări Recomandate

Re: Sondaj politic

INTREBARE : pot sa mai votez acum oamenii lui Iliescu ?

Iar combini politica cu emotiile, si nu e prima referire la Ilici si mineriade. Iti dau inca un exemplu in ton cu al tau. Pe vremea cand exista inca PNTCD, lozinca unora din Petrosani era: Pot eu sa votez cu taranistii, care au tras in noi in 1928? Si chiar a tinut prostia asta, desi taranistii si minerii din 1928 erau de mult oale si ulcele.

Evident nici eu nu suport PSD-ul, dar nu pentru ce a facut in o mienouasutetoamna, ci pentru ce sunt ei in zona acum. Mai frate, Cozma a facut puscarie si acum nici nu are voie sa calce in Vale, Ilici e la groapa de gunoi indiferent ce crede el de asta, nici macar minerii care au plantat pansele in 1990 nu mai sunt acum, majoritatea s-au intors acasa in Bacau si Vaslui, de unde i-a adus Ceausescu dupa 1977 ca sa sparga nucleul de dupa greve. Oricum, pe multi din "minerii" de atunci cautati-i la voi in ograda, intre securisti si muncitorii harnici de la IMGB si alte centre muncitoresti, ca v-ati avut si voi istericii care primeu minerii cu flori si cu o "mana" de ajutor in combaterea studentilor pletosi. Numai eu stiu ce imi auzeau urechile de la bucuresteni get-beget, prin mai 90, cand am fost si eu la Universitate.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 137
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

DOAMNE CE A AJUNS TARA ASTA.....SI OAMENI DIN EA....

Bine zici frate... si zici frumos, cu bun simt si fara patima...

Noroc ca numai OAMENI DIN EA... nu toti oamenii.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

INTREBARE : pot sa mai votez acum oamenii lui Iliescu ?

Iar combini politica cu emotiile, si nu e prima referire la Ilici si mineriade. Iti dau inca un exemplu in ton cu al tau. Pe vremea cand exista inca PNTCD, lozinca unora din Petrosani era: Pot eu sa votez cu taranistii, care au tras in noi in 1928? Si chiar a tinut prostia asta, desi taranistii si minerii din 1928 erau de mult oale si ulcele.

Evident nici eu nu suport PSD-ul, dar nu pentru ce a facut in o mienouasutetoamna, ci pentru ce sunt ei in zona acum. Mai frate, Cozma a facut puscarie si acum nici nu are voie sa calce in Vale, Ilici e la groapa de gunoi indiferent ce crede el de asta, nici macar minerii care au plantat pansele in 1990 nu mai sunt acum, majoritatea s-au intors acasa in Bacau si Vaslui, de unde i-a adus Ceausescu dupa 1977 ca sa sparga nucleul de dupa greve. Oricum, pe multi din "minerii" de atunci cautati-i la voi in ograda, intre securisti si muncitorii harnici de la IMGB si alte centre muncitoresti, ca v-ati avut si voi istericii care primeu minerii cu flori si cu o "mana" de ajutor in combaterea studentilor pletosi. Numai eu stiu ce imi auzeau urechile de la bucuresteni get-beget, prin mai 90, cand am fost si eu la Universitate.

:ha: :ha: E,ma vad nevoit sa accept corecturile tale...Unde ai deptate ai dreptate ...dar sa stii ca si muncitorii din IMGB,23 august ,Apaca s-au intor la casele lor ,,tot acolo "..Lozica ,,Noi muncim ,noi nu gandim " nu a fost lozinca minerilor ci a vasnicilor muncitori din Bucuresti..aici ai gresit putin...Bucurestiul este format din 5 % bucuresteni get beget si avideny restul veniti de peste tot..Fiecare orash are curvele lui...fiecare oras se va declara bastionul democratiei ..asta este ..despre ILICI gresesti :are foarte multa putere ,Nastase la fel..nu mai spun de ceilalti..Chiar ,mai tine minte cineva reportajul de acasa de la Nastase cand isi prezenta colectia de tablouri :,,..o reproducere ..."..o copie...." etc ... partea distractiva incepe acum : ,,multe reproduceri aveau certificate de autenticitate" .. reale,corecte ...de unde stiu ?? Pai au trecut prin mana mea ..prin pravalia unde am fost si eu la un moment dat ,,baiat la toate".....prin mana ,,soferilor" lui x si y si oferite ,,cado"....Asa ca Ilici,Nastase..si company...sa ma scuteasca de lectii de morala.

Link spre comentariu

Uitati-va ce face politica din oameni , noi ne certam intre noi pt ei .Dc?

Nu cred ca ar trebui sa ne mai certam intre noi pe teme politice ca oricare ar iesi din cei 2 nu ne-ar avantaja. NOI ar trebui sa fim o comunitate unita si sa ne ajutam uni pe alti in limita posibilitatilor, chiar daca ei nu ne ajuta.

Numai bine :rsp :cl

Pai pe cine vezi tu ca se cearta ???!! Inteleg certuri pt fiare ,femei .....jucarii ...cm in plus sau in minus .locuri de parcare ..dar cearta pe teme politice este cea mai mare prostie Eu din cate vad ,pana acum topicurile politice pe acest forum sunt linistite si se simte prezenta bunului simt.

Pai am vazut ca deja se jignesc baietii si am zis sa ii mai calmez putin

Mai era ceva conflicte si in celalat topic a lui domnu' Petre Niteanu si de aia am zis ca nu are rost sa ne jignim si sa ne certam pt ei.

Nu ca ar fi fost nu stiu ce jigniri, dar imi era frica sa nu se agraveze.

Numai bine :be

Suzuki
Link spre comentariu

Sa ne mai destindem putin.

[youtube:6zl2e6r6]

[/youtube:6zl2e6r6]

Daca toata campania ar fi asa civilizata ca tipul asta, ar fi fost superb :) Nu conteaza pentru cine face campanie in felul lui, ci modul in care o face. Cinste lui!

Samurai incepator
Link spre comentariu

cel mai socant pentru mine de ieri cand am vazut imaginile este reactia celor care incearca sa il acopere pe basescu....si stateam sa ma gandesc ce ar trebui sa se intample si ce dovezi se pot aduce ca "ultrasi" prezenti inclusiv aici pe forum sa creada sau sa aiba macar bunul simt sa recunoasca ca basescu a gresit....si inca grav.

cat de redus mintal trebuie sa fii ca sa nu iti dai seama ca fata copilului se lumineaza de la proiectoarele montate sus pe scena, si cand fata se ridica spre ele...duhhh....se lumineaza.

repet inca odata...reactia oamenilor care ii gasesc scuze, care afirma ca sunt trucaje ma degusta mult mai mult decat gestul in sine.

Cred ca ar fi trebuit sa fie vreo 10 unghiuri din care sa se filmeze si si atunci fac pariu ca se gaseau scuze....lucru de fapt pregatit deja de basescu cand a zis ca poate copilul l-a injurat...si daca o sa iasa o alta filmare care sa arate exact la fel o sa fie normal...facatura.

si mai ganditi-va doar la un sigur lucru....daca adversarii scoteau o facatura isi pecetluiau soarta cand inca erau in joc.

destul ca nu mai am nervi sa citesc reactiile ultrasilor...

DOAMNE CE A AJUNS TARA ASTA.....SI OAMENI DIN EA....

Draga tdanys,daca observi,toata discutia de aici este purtata intr-un mod prietenesc,fiecare isi spune parerea,nu conteaza ca este sustinator basescu sau geoana.E o atmosfera deschisa si libera de discutie pe un forum 4x4 nu pe un forum politic.Ca tu sa vi si sa spui ca exista "ultrasi" si "redusi mintali" si "ce a ajuns tara asta si oamenii din ea(banuiesc ca e vorba de cei de pe forum,nu in general)" care nu impartasesc parerea ta MA DEZGUSTA si este de o nesimtire crasa.

Diferenta dintre noi doi este ca eu nu sunt regimentat politic,(am dedus eu din imagine afisata de tine...atat ma duce capul ) astfel incat inteleg gestul si reactiile tale ca suntem in campanie si normal oamenii politici si sustinatori lor fac ce stiu ei mai bine, si anume campanie.

Dar lasa-mi macar libertatea de a gandii cu capul meu si de a avea o reactie viscerala cand vad ca cineva incearca sa imi spuna ca albul e negru si cand oamenii cu acelasi cap pe umeri incearca sa ma reduca la un nivel de leguma cu stampila in mana.

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

:ha: Doar ca am o imagine la avatar nu inseamna ca sunt regimentat politic,fac campanie pe forum club4x4 :)) hai sa fim seriosi.

Cat despre parerea ta ca totul e negru pe alb,poate chiar ai dreptate,dar nu e frumos sa spui asta jignindu-i pe altii.

:h5

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

Mai bine dati-va cu parerea despre evolutia sondajului nostru :

de ce credeti ca base l-a intrecut pe gioana, fix in astea doua zile, in care se tot dezbate filmuletul cu pumnul dat/trucat de base ?

1-din cauza ca oamenii aproba corectia aplicata? base si roberta parastase, pardon, anastase, au zis ca acel copil a vorbit urat.....

2-din cauza ca filmul e un trucaj si, deci, base e o victima?

3-din antipatie pentru gioana?

De ce a crescut base in sondaj ???

Link spre comentariu

Mai bine dati-va cu parerea despre evolutia sondajului nostru :

de ce credeti ca base l-a intrecut pe gioana, fix in astea doua zile, in care se tot dezbate filmuletul cu pumnul dat/trucat de base ?

1-din cauza ca oamenii aproba corectia aplicata? base si roberta parastase, pardon, anastase, au zis ca acel copil a vorbit urat.....

2-din cauza ca filmul e un trucaj si, deci, base e o victima?

3-din antipatie pentru gioana?

De ce a crescut base in sondaj ???

Pai hai sa vedem. Pe langa ce ai enumerat tu, cred ca mai sunt si altele: pentru ce ne-a facut Iliescu la pashpa', asa cum bine spunea cineva mai sus, pentru ca imbogatitii lui Basescu sunt mai buni decat ai lu' Geoana, n-au facut afaceri cu statu' , pentru ca Base stie mai bine decat Cercel cine cu ce vaccin se vaccineaza, impotriva cui si de unde, asa cum se pricepe la absolut toate domeniile de activitate; Geoana face parte din ticaloasa clasa politica pe cand Base este un suav politician suedez, pentru ca a furat sau n-a furat flota, precis n-a furat-o de unu singur, pentru ca suntem in romanica si ca asa se face politica la noi, cu "ba, p-a ma-tii".

Mai ziceti si voi, ca precis sunt un milion de motive pentru care sa-i trimitem la origini si sa votam ca de obicei sau dand cu banul sau cu raul cel mai mic. Eu n-am avut niciodata senzatia ca noi muritorii de rand suntem altfel, decat pe cont propriu.

Link spre comentariu

Care ziceati ca PDL are campanie curata? Si ca saracu' Base merita sprijinul pentru ca toti s-au aliat impotriva lui sa improaste cu namol? Ieri numa' pe Disney Channel nu era pumnu-n bot dat de basescu, azi am fost bombardat pe mess cu productiile de partea portocalie, care par a nu se mai opri.

http://www.youtube.com/user/ProstanaculGeoana

[youtube:1o7qzgz5]

[/youtube:1o7qzgz5]

Sunt foarte maturi, cinstiti si demni de incredere toti. Se pare ca indiferent de cine ne va conduce, o sa fie de pomina. Suntem de rasul curcilor. Cautam o iconita care sa semnifice starea de scarba, dar nu am gasit. Scuze 2 minute, ma duc sa "imi dau votu", sa racnesc la bocancii 4x4.

PS. Daca decartez pe buletinul de vot, o fi valabil? Macar e un vot greu de furat, desi sunt convins ca si asa se vor gasi unii sa o faca.

Samurai incepator
Link spre comentariu

:ha: Doar ca am o imagine la avatar nu inseamna ca sunt regimentat politic,fac campanie pe forum club4x4 :)) hai sa fim seriosi.

Cat despre parerea ta ca totul e negru pe alb,poate chiar ai dreptate,dar nu e frumos sa spui asta jignindu-i pe altii.

:h5

eu zic una...tu te faci ca intelegi altceva....suntem (inca) liberi sa ne exprimam asa ca normal fiecare avem pareri diferite.

totusi doar o mica intrebare....de ai schimbat avatarul ( pt cei care nu l-au vazut, scria NU Geoana), adica tie jena sa fii sustinatorul lui basescu, sau ai zis ca nu e locul potrivit (aici pe forum)pentru campanie.e o intrebare retorica...nu are rost sa imi raspunzi.

Oricum felicit toti sustinatori lui basescu care au iesit la tv sa imi spuna ca ceea ce vad eu cu ochii mei nu e real, si astfel m-au facut sa fiu sigur ca merg la vot.

sa ne auzim cu mai mult bun simt dupa 6 decembrie.

Link spre comentariu

Base a crescut in sondaje .....

Pai daca va uitati in urma cam toate atacurile dure asupra lui s-au sfarsit prin ai creste lui popularitatea. Ca in sf-urile ale cand ataca cu toate armele o tinta iar aia se mareste datorata energiei degajata de explozii... Dar astia de la psd inca nu realizeaza.

Din punctul meu de vedere psd-ul tre sa fie pus la punct si acum, ce naiba sa mai astepte si ei 5 ani

Link spre comentariu

Draga tdanys,daca observi,toata discutia de aici este purtata intr-un mod prietenesc,fiecare isi spune parerea,nu conteaza ca este sustinator basescu sau geoana.E o atmosfera deschisa si libera de discutie pe un forum 4x4 nu pe un forum politic.Ca tu sa vi si sa spui ca exista "ultrasi" si "redusi mintali" si "ce a ajuns tara asta si oamenii din ea(banuiesc ca e vorba de cei de pe forum,nu in general)" care nu impartasesc parerea ta MA DEZGUSTA si este de o nesimtire crasa.

Baietzica ... esti cam obraznic ...!

Daca esti dezgustat si scarbit, scrie pe forumul dedicat varstei tale ... "arici pogonici" !

Daca asa te-nvata la "Stefan Gheorghiu", afla ca pe mine m-ai convins : faci parte din aceia pe care nu-mi doresc sa-i intalnesc in tara asta !

Degeaba ti-ai scos din nick-name banner-ul cu "nu votati Geoana!" ca tot ne-a ramas pe retina.

Intrebare pentru Max:

De ce au voie sa scrie toti pustii pe forumul asta? De ce-i lasi pe toti tiriplicii sa polueze discutiile noastre? Cum de tolerati ca pe acest forum sa se foloseasca asemenea insulte, de unii care nici tulee nu le-a crescut sub nas?

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

Daca esti dezgustat si scarbit, scrie pe forumul dedicat varstei tale ... "arici pogonici" !

Daca asa te-nvata la "Stefan Gheorghiu", afla ca pe mine m-ai convins : faci parte din aceia pe care nu-mi doresc sa-i intalnesc in tara asta !

Degeaba ti-ai scos din nick-name banner-ul cu "nu votati Geoana!" ca tot ne-a ramas pe retina.

Intrebare pentru Max:

De ce au voie sa scrie toti pustii pe forumul asta? De ce-i lasi pe toti tiriplicii sa polueze discutiile noastre? Cum de tolerati ca pe acest forum sa se foloseasca asemenea insulte, de unii care nici tulee nu le-a crescut sub nas?

Senor @Pasha ... chill ... :h5 Fiecare si`a spus parerea (si @AndreiT si @TDanys ) si acum se pare ca dupa "descarcarea electronica" :grin: totul a revenit la normal . :banana

Haideti sa discutam despre ce vom face dupa alegeri , ca acum oricum nu avem ce sa facem .. Ii ascultam doar pe cei care "trag sforile" prin tara la tv si cam atat ... nu cred ca mai pot schimba ei cu ceva votul nostru :h5

PS : Sa stii ca indiferent ca @AndreiT are sau nu tulee la nas :ha: , daca are peste 18 ani , are dreptul la o opinie pro/contra despre cei care sunt pe lista de vot ... ca doar suntem o tara libera , nu ?? :wink: :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Intrebare pentru Max:

Domnu' PASHA, tinerii sau batrani suntem toti oameni si avem dreptul de a ne exprima parerile pro/contra sau "niciunul" iar daca nu a-ti observat spiritele s-au calmat si cred ca ar trebui sa ramana asa.

Eu am 17, nu am drept la vot, dar am dreptul de a-mi spune parerea si nimieni nu-mi poate lua acest drept.(Bineintele pe forum mi-o poate lua un moderator).Cat despre jigniri cred ca amandoi au fost rautaciosi, dar pana la urma s-au calmat.

Numai bine si bafta in continuare :rsp

PS: Domnilor veniti la Bihor la o palinca fiarta sa vedeti ce va imprieteniti.

Suzuki
Link spre comentariu

mai baieti

( rog minorii sa se abtina, scuze dar nu cred sub 18 ani poti avea pareri politice pertinente)

eu am avut un acces de furie si dezgust referitor la discutiile care se purtau in special la tv, si care incercau sa demonstreze ca ceea ce vad cu ochii mei este o "fata morgana" si ca am nevoie de "experti" ca sa imi zica ce vad.

am folosit cuvinte dure pentru acestia, nu pt cineva de aici in special.

Dupa care Andrei s-a simtit vizat, si mi-a raspuns intr-un limbaj deasemenea dur dar special dedicat mie.

nu ma consider deloc jignit si personal i-am raspuns in alt ton si nu l-am jignit absolut cu nici un cuvant, ci doar am incercat sa ii pun cateva intrebari perfect valabile din pct meu de vedere.

A... ca folosesc ironia....asta e modul meu de a fi si cine confunda ironia cu jignirea consider ca are alte niveluri de conversatie, dar ce sa le fac...

Asadar pe scurt, nu am jignit pe nimeni tintit si la jignirile asupra mea am raspuns pe un ton mai mult decat civilizat. Daca cineva considera altceva sa imi arate cuvintele exacte ca eu le mananc.

In mod normal mi-as fi cerut scuze si pentru limbajul initial, dar avand in vedere ca nesimtirea unora a ajuns la cote mult mai mari decat este permis chiar si in campanie electorala, nu cred ca mai pot judeca cu indulgenta si fara sa iau atitudine si ca de obicei sa tac....oamenii aia multi scarbiti de politica au tacut si tac prea mult in tara asta si poate de accea s-a si ajuns in situatia actuala.

Cat sa mai acceptam sa fim facuti cretini fara pic de gandire proprie, si sa tacem doar ca avem bun simt?

Repet: astia, inseamna toti pe cei care ii vedem public in campanie electorala si nu cei de aici de pe forum.( daca cineva iar se simte vizat, rog sa nu mai raspunda, deoarece nu o sa mai postez nimic pe acest subiect, ca sa nu jignesc involuntar pe nimeni, indiferent de varsta, nivel de gandire,sau interese personale.)

Noi sa fim sanatosi...

Link spre comentariu

Atentie.

Si momentan intr-o dispozitie proasta.

Asa ca va atentionez ca nu mai sunt conciliant si ingaduitor ca in alte zile.

Acest subiect a fost tratat asa elegant cum nu ma aspeptam.

De ce vreti sa il stricati?

Ultimul avertisment.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

mai baieti

( rog minorii sa se abtina, scuze dar nu cred sub 18 ani poti avea pareri politice pertinente)

Noi sa fim sanatosi...

Chiar nu ma intereseaza sa-mi spun parea, doar am zis ca am acest drept, dar nu intentionez sa ma bag in politica.

M-am suparat un pic cand am citit asta:"De ce au voie sa scrie toti pustii pe forumul asta? De ce-i lasi pe toti tiriplicii sa polueze discutiile noastre? ".

Numai bine :rsp

Suzuki
Link spre comentariu

Nu va suparati, dar eu consider ca pustiul de 17 ani este cel mai indreptatit sa-si dea cu parerea. Cred ca el ar putea sa fie cel mai obiectiv...

Nu ma astept ca un fost ciripitor la securitate sa il sustina pe Basescu si nici ca unul ciomagit de mineri sa in sustina pe Gioana. Votul va fi subiectiv la cei in cunostinta de cauza, si din pacate, sugerat sau cumparat la ceilalti.

Nu ma refer la votul nostru, vorbesc in general...

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Nu ma astept ca un fost ciripitor la securitate sa il sustina pe Basescu si nici ca unul ciomagit de mineri sa in sustina pe Gioana. Votul va fi subiectiv la cei in cunostinta de cauza, si din pacate, sugerat sau cumparat la ceilalti.

In ambele tabere puterea e la cei trecuti 50 de ani, chiar cu mult in unele cazuri. Daca Voiculescu, Iliescu e evident ca au fost strans legati de autoritatile comuniste, ar trebui sa iti fie la fel de clar ca nici Basescu nu poate fi diferit. Cine crezi ca raspundea de instruirea politica pe un vas oceanic care umbla in toata lumea, inclusiv in statele imperialiste putrede? Cine crezi ca veghea ca membrii echipajului sa se comporte conform eticii socialiste si cine raporta incalcarile regulilor? A crede ca un capitan de vas era doar un technocrat al marilor, care se ocupa strict de carma si motoare, e naivitate. El era supraveghetorul a tot ce se intampla pe vas, raporta securitatii si era raportat securitatii. Te asigur ca daca rapoartele lui nu erau suficient de detaliate, nu ar fi ramas capitan, ca rapoartele lui erau intotdeauna comparate cu ale altor ciripitori oficiali sau "under cover".

Oare chiar poti sa il vezi pe Base un campion, un simbol al anticomunismului?

Samurai incepator
Link spre comentariu

Nu va suparati, dar eu consider ca pustiul de 17 ani este cel mai indreptatit sa-si dea cu parerea. Cred ca el ar putea sa fie cel mai obiectiv...

Nu ma refer la votul nostru, vorbesc in general...

In general este si mai grav:

Optiune usor populista ... daca ne-ar conduce pustii, am fi obligati sa purtam cercei in urechi, iar imnul tarii ar fi urlat de Heavy Metal ...

Sa fim seriosi si responsabili domnilor ... de ce credeti ca la americani devii matur dupa 21 de ani ...?

E mult mai "sanatos" asa, cu toate ca stim cu totii, sunt multi care nici la 30 de ani nu sunt copti suficient.

In multe situatii este mai importanta scoala vietii decat facultatile si masteratele la Sorbona ... ca sa nu mai vorbim de buna crestere versus cultura ..., iar in politica lucrurile sunt mult mai complicate si mai imbarligate.

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare