fofiu Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: E bolnav cu toate boalele capului... ce mi-a placut faza cand pe vremea lui Antonescu i-au ''deportat in Turcia'' .... le spunea sa-si faca provizii pentru 7 zile de drum si i-au imbarcat in vaporase de carton ...care dupa 36 ore se scufundau .... :happy :happy :happy :ha: :ha: :ha: Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buro Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: E bolnav cu toate boalele capului... nu merita titulatura de rromi !! rrom te duce cu gandul la roma si romani,oameni mari si deschizatori de drumuri !! cum s-a spus mai sus ei sunt mai degraba inchizatori de drumuri !! si la televizor se fac campanii de nediscriminare,cu copilu ala ce nu-si scoate masca de pe fata !!! penibil !!! cei care fac campanii din astea nu traiesc printre noi sa nu poti sa lasi placinta pe pervaz de frica sa nu treaca o cioara sa ti-o fure ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Noiembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: E bolnav cu toate boalele capului... Chiar nu pot sa-i inteleg pe acei oameni inculti care fac propaganda aia cu discriminarea ciorilor. Citeam si in libertatea despre un test la cum reactioneaza oamenii cand vad ciori. Oricum... LE DORESC SA AIBA PARTE NUMAI DE CIORI SI EI SI COPIII LOR !!! Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: E bolnav cu toate boalele capului... Domne cica iasa un sapun a-ntaia din aia de scapa de la gazare in noaptea de cristal si se imbarca pe barcute de carton presat. Sa se spele altii dinEuropa cu el pe cap! Cand aud de ei .....si mai ales cand ii vad ca sunt dati pe posturi TV......si fara numar,fara numar,si tot asa.....i-as imbarca........spre BUG. :twisted: bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: E bolnav cu toate boalele capului... Vin si cersesc ca nu au ce manca, dar de lucru nu cauta niciunu.Familia mea a patit-o de 2 ori cu ciorile, au avut incredere in ei si au zis ca astia-s altfel, dar s-au inselat de fiecare data.Tiganu-i tot tigan (1-2% din ei sunt rromi restu "tigani") Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: E bolnav cu toate boalele capului... la Hadareni nu am merge si noi cu o actiune umanitara ....!!!!!!!!! sa dam ajutoare romanilor de le-au dat foc la case tiganilor ca nu se mai putea trai cu ei acolo ... romani care au fost judecati , tarati prin multe zile de procese si care au platit enorme amenzi unii chiar cu vanzarea caselor .... .... sa le dam foc e mai greu ...dar solidari ...putem fi oricand ... ( chiar o sa ma interesez sa vad ce sa mai intamplat cu cei de acolo ....) am 2 baieti de la tara cu care refac curtea ... sunt din Corbi ...km60 pe autostrada ... acum 3 saptamani si-au cules oamneii varza , a depozitat-o sub un sopron ... dimineatza nu mai era ..... , acum o saptamana am mers eu la ei cu aparatul de sudura si i-am facut o use de metal la cotetul porcului , ca sa nu ramana fara el .... , zilnic imi spun ca se fura de pe camp , cai ,vaci , porci din casele oamenilor ...de zburatoare nu mai vb ..... imi aduc aminte cand mergeam la bunici , si pe dupamasa ma trimitea bunicu sa deschid poarta ca vine vaca , sau gastele de la islaz ..... SINGURE ..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate