Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Propuneri/oferte week-end lung 28 noiembrie - 01 decembrie

Dok

Postări Recomandate

Apelez la cunostintele voastre si va solicit sugestii si propuneri pentru petrecerea unui week-end lung cu noroaie si palinka !

Rogu-va, cine cunoaste (cine se ofera sa ne fie partener si ghid), o pensiune, o cabana ..., unde sa mergem de sambata 28.11 pana marti 01.12.? :hi

Ne-ar trebui 4-5 camere duble (ne-ar prinde bine un apartament sau o tripla), unde sa se ofere conditii traditionale de masa, cu foc in semineu si tuica fiarta, branza de burduf cu ceapa si bulz cu carnati afumati ... :x

In principiu ne-am planificat sa ne deplasam pe o raza de 300km de Bucuresti si ne asteptam sa primim de la voi suportul pentru petrecerea cat mai variata a acestei minivacante nesperate ... :h5

Asteptam cu mare interes ...! :ypu

Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie

Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

4x4Maniac's is where we are

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Propuneri/oferte week-end lung 28 noiembrie - 01 decembrie

Dok(tore) eu am fost uichend-ul asta la bran....

acolo am gasit o pensiune cu lux de camere, fara restaurant, cu acces la bucatarie, vesela si un living primitor.

trasee prin zona se gasesc si ptr soft cat si ptr extrem.

pretul la camere este intre 80 si 115 ron cu cat 3 si 4 *

aer curat, branza buna, slana buna, pastrama buna.......restul ie can-can.

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

Doc, se vede ca sidromul "Comarnic" inca te mai bantuie! :grin: De ce nu veniti la Covasna? Se gasesc si trasee, si in plus aveti ocazia sa va intalniti cu o mare parte a "comunitatii"! Cred ca daca vb. cu baietii de la CV or sa va ajute sa va aranjati si voi cumva! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Doc! Avem toate ingredientele la Covasna!Traseul "Standard"este una de vis,plus ca palinca e verificata! :h5

Yonutz si Zoli, multumesc pentru invitatie ... am fost tentat la un moment dat, insa personal nu sunt amator de "concursuri" ... eu ma dau de placere, am ritmul meu - nu contra cronometru, nu vreau sa rup masina - ca apoi sa mor de nervi prin service, merg de obicei cu familia si prin urmare incerc sa combin utilul cu placutul, etc.

In esenta, as veni la Covasna doar sa admir masinile altora si sa vad "targul de offroad" ...

Oricum voi propune grupului oferta voastra si va tin la curent. Asa cum am spus, noua ne trebuiesc 5-6 camere si putem sa venim sambata dupa pranz.

:h5

Bicicleta TREK 3700

"Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain."

Link spre comentariu

Doc, Cupa Covasna nu este o competitie ...este o prieteneasca! Nimeni nu te obliga sa scoti timpi de concurs! Important este sa termini si mai ales sa termini cu masina intreaga! Atunci poti spune ca te-ai putea numara printre "castigatori"!

Gandeste-te ca eu ma dau la standard cu nevasta-mea pilot care e la prima aventura de acest gen! Na ca acum am dezvaluit si "arma secreta" ... :ha:

Si ca un bonus - la fiecare intalnire de acest gen ai senzatii unice intrand in cercul unui spirit de concurs. Important este sa nu te injectezi!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mi-am mai amintit de o locatie splendida.

CHEIA, Pensiunea MIHAELA, unde se duc ceva off road-isti.

Acolo il puteti gasii sau contacta pe Oreste, un cunoscator al traseelor de extrem din zona.

Am fost la aceasta pesniune si au si restaurant, primirea este extraordinar de calda.

cat despre trasee....nici nu incape discutii....o sumedenie de trasee.

acesta este oreste.

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

Acolo il puteti gasii sau contacta pe Oreste, un cunoscator al traseelor de extrem din zona.

Am fost la aceasta pesniune si au si restaurant, primirea este extraordinar de calda.

acesta este oreste.

pai Oresti din cate stiam, e pe taramul fagaduinei acum... adica s-a repatriat in SUA...

iar pensiunea parca era pensiunea ANA... nu Mihaela..sau e posibil sa confund...

@Pasha: py weekendul asta: www.offroadarena.ro

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

acesta este oreste.

pai Oresti din cate stiam, e pe taramul fagaduinei acum... adica s-a repatriat in SUA...

iar pensiunea parca era pensiunea ANA... nu Mihaela..sau e posibil sa confund...

@Pasha: py weekendul asta: http://www.offroadarena.ro

Multumim pentru sugestii ...

@babone : cunoastem bine zona Cheia, ne place rau ... insa de data asta nu !

@worldscape : vrem sa iesim din Bucuresti ... e pacat sa ne irosim week-endul

P.S. te-am tot sunat ieri si n-ai vrut sa vorbesti cu mine ... :P

N-au venit overfenderele acelea "china made" ...? :uameni

Bicicleta TREK 3700

Link spre comentariu

Doc! Avem toate ingredientele la Covasna!Traseul "Standard"este una de vis,plus ca palinca e verificata! :h5

Yonutz si Zoli, multumesc pentru invitatie ... am fost tentat la un moment dat, insa personal nu sunt amator de "concursuri" ... eu ma dau de placere, am ritmul meu - nu contra cronometru, nu vreau sa rup masina - ca apoi sa mor de nervi prin service, merg de obicei cu familia si prin urmare incerc sa combin utilul cu placutul, etc.

In esenta, as veni la Covasna doar sa admir masinile altora si sa vad "targul de offroad" ...

Oricum voi propune grupului oferta voastra si va tin la curent. Asa cum am spus, noua ne trebuiesc 5-6 camere si putem sa venim sambata dupa pranz.

:h5

...un mic secret...pssst sa nu ne auda cineva....o spun numai aici....sambata dupamasa voi face 160 litri de Gulas...foc de tabara ...voie buna....sa nu mai zici la nimeni.... :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

puteti incerca zona Horezu!! trasee intre Olanesti si Novaci..destule, Pensiuni de asemenea..

Recomand:

http://www.turistinfo.ro/horezu/cazare- ... 43268.html

Iar detalii despre trasee, la Oldcarsmaniac...

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare