gabi pas Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 1994. anul in care un un exemplar echipat top line (full options) iesea de pe linia de productie PATROL a fabricii nippone Nissan. exemplar care nu stiu in ce fel a ajuns in Romania si a inceput sa fie "preparat,echipat.tunnat".... ...exemplar care in timp a capatat o personalitate,un nume ... Dr.DRE ... NASH...Tanku'l Y60.... ...dar care din cauza unor circumstante nefericite(a se citi accident foarte puternic) a inceput sa-si piarda din "prestanta" ... ...insa NEMURITORUL Nissan Patrol alias Tancul Y60 se scimba ...it will be back !!! ... se va revigora avand alta "atitudine" !!! ...vom vedea... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 nea Gaby, asta-i un topic de amenintare? :grin: adica vrei sa-l tunezi? In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 Gabi n-ai emotii...ai trecut tu prin mai grele :h5 Bafta!! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 Gabi, te apuci de el? Ce ai mai facut cu asiguracii? Daca ai nevoie de ceva ...stii unde ne gasesti (intri fara sa suni, poarta a fost, este si va fi deschisa)! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 .... (intri fara sa suni, poarta a fost, este si va fi deschisa)! :h5 ...ce fain :wi !!! Tu cänd :sl1 o faci adänc??? Si in ce cämarä e visteria cuconului??? :app :ha: :ha: :ha: cum s a mai scris, se ascunde o poveste in spatele "tankului", se gäseste pe forum ceva lecturä despre pätania nefericitä? Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 Bafta nenea Gabi pas, sa ne tii la curent cu poze si preturi, pliiiiizz In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 vor fi multe lucruri noi... cat despre povestea pataniei...curand! gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 ...ce fain :wi !!! Tu cänd :sl1 o faci adänc??? Si in ce cämarä e visteria cuconului??? :app :ha: :ha: :ha: @offtopic Nenea Silviu ...banii nu ii tin in casa ...in general ii arunc prin curte, ii ia vantul si ii duce sub un nuc ...Cand ma trezesc a doua zi, deschid geamul ...si numar hartiile (parca sunt mai multe)! S-a smecherit nucu ... Da si dobanda! Alta data am aruncat niste hartii de 500 de euro (nu ma complic cu maruntis... joc numai cu carti mari) si dimineata am vazut o stiva de lei ...Ia uite ...iar s-a smecherit nucu, si-a deschis si casa de schimb! Asa ca ma gandesc ...la ce imi mai trebuie bani? Acum nucul e smecher ... imi da el cat si cand am nevoie! Asa ca nu mai umblu cu bani ...daca vrei iti imprumut cateva sau iti zic unde tin frunzele de nuc! @ontopic In cei cativa ani de existenta am patit destul de multe! Cand iti e bine ai multi amici, cand iti e rau vezi de fapt care iti sunt prieteni! Sa nu-i stricam lui Gabi topicul! Daca mai ai intrebari, continuam pe privat! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 Bun lucru ca intra pacientu' la terapie , ca de la o vreme se cam daduse mina la lipit profesional banda adeziva . Ultima data era chiar artistic..... Faci si ceva liposuctiune pe la fese ? Doar intreb si eu , ca sint curios ...cu interes direct pt LWB . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 Bun lucru ca intra pacientu' la terapie , ca de la o vreme se cam daduse mina la lipit profesional banda adeziva . Ultima data era chiar artistic..... Faci si ceva liposuctiune pe la fese ? Doar intreb si eu , ca sint curios ...cu interes direct pt LWB . cam asa ma gandeam si eu ... "ce prestanta mai are cu banda adeziva "...dar chiar si asa...nu m-a facut de ras cat am iesit !!! o sa vedem cum evolueaza "operatia"...cum se simte "pacientul" ... totul depinde de "doctor" ma bucur ca ai urmarit peripetiile Tanku'lui Y60 ...altfel n-ai fi stiut de banda adeziva... :h5 :h5 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 .....fratele meu stii ca sunt alaturi de tine......o sa iasa intr un mare fel....mai ales ca il stiu pe DOCTOR..... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Noiembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 .....fratele meu stii ca sunt alaturi de tine......o sa iasa intr un mare fel....mai ales ca il stiu pe DOCTOR..... :h5 :h5 :g :h5 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 goganu 4 fratele meu...daca sti doctoru o sa iasa super....hai sa termine si gabi masina si sa mio fac si eu un pic si vom face niste iesiri de mama mama . @gabi vasta mult la doctor masina????? mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 @gabi vasta mult la doctor masina????? o sa fie gata pana de Craciun. :h5 gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 :less :P :happy :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 ceva poze ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 @doctore luigi.....vad ca ai deskis pacientul......e anesteziat.........la fel si proprietarul :ha: :h5 ....spor la traba .....eu unul sunt sigur ca va iesi o capodopera :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 sasiul...........belit, rezervorul e ca o scovearga.......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 cum stai cu lucrarea? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Decembrie 10, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: PIMP my ...Tank Y60 cum stai cu lucrarea? sper sa fie gata in vreo 7-8 zile. lucratoare. :grin: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 Re: PIMP my ...Tank Y60 ceva vesti? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 Re: PIMP my ...Tank Y60 banuiesc ca vrei sa stii daca i se mai inchid usile.... pai judeca singur.. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 21, 2010 Partajează Postat Februarie 21, 2010 Re: PIMP my ...Tank Y60 asa da felicitari a iesit super!:h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate