Andrei.T Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Avand in vedere ca vreau sa dau si pentru categoria C,mi-am luat o carte care printre altele are 8 pagini de notiuni de mecanica.Le-am scanat,le-am grupat intr-un pdf si le-am pus AICI . Cine e interesat,sa le descarce :h5 Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Notiuni de mecanica Si le puteti vedea aici direct in pagina web. http://www.scribd.com/doc/23153166/notiuni-de-mecanica Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Notiuni de mecanica Asa ceva se da la examenul pt CAT. "C" ?? :p Daca aveam astfel de intrebari la examenul auto .... nush daca luam permisul :ha: Succes la examen @Andrei :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Notiuni de mecanica Pai cica astea trebuie sa le sti + timpii de conducere si masa maxima autorizata pentru a circula pe diferite categorii de drumuri,oricum mie mi se par utile si imi si plac masinile in general foarte mult asa ca nu e o problema :grin: . Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Notiuni de mecanica Pai cica astea trebuie sa le sti + timpii de conducere si masa maxima autorizata pentru a circula pe diferite categorii de drumuri,oricum mie mi se par utile si imi si plac masinile in general foarte mult asa ca nu e o problema :grin: . Deja daca esti sofer pe auto cu masa aut. >3500 kg , eu spun ca timpii de conducere si masa maxima autorizata pentru a circula pe diferite categorii de drumuri , sunt lucruri imperativ necesare sa le sti in momentul in care ai bagat cheia in contact (+ alte lucruri generale care tin de conducerea unui camion). In momentul cand pleci cu un camion deja ai alte obligatii in plus fata de ceilalti participanti la trafic cu auto/moto . Dar sa lasam pe altii cu experienta mai multa in domeniu sa ne lamureasca. :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Notiuni de mecanica Bateti campii,mai baieti, Ori cu 3500kg ori peste , tot cu un singur volan se conduce. E adevarat ca bagajul de cunostinte e un pic mai bogat da asta nu inseamna ca profesionistii sunt extraterestri.Unii sunt chiar mai varza decat toti amatorii la un loc, da ...asta e, fiecare padure cu uscaturile ei. Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Notiuni de mecanica Pai cine a spus asta? Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Notiuni de mecanica Bateti campii,mai baieti, Ori cu 3500kg ori peste , tot cu un singur volan se conduce. E adevarat ca bagajul de cunostinte e un pic mai bogat da asta nu inseamna ca profesionistii sunt extraterestri.Unii sunt chiar mai varza decat toti amatorii la un loc, da ...asta e, fiecare padure cu uscaturile ei. Pai cam asta ziceam si eu , ai nevoie de un bagaj mai bogat de cunostinte privind camionul pe care il conduci , altfel te trezesti ca provoci vreun accident de genul celui care "a luat" pasarela cu bena care nu s`a inchis in timp util sau multe alte cazuri in care "desteptii" mai ating/rup cu partea superioara a camionului in benzile pentru delimitare inaltime si exemplele pot continua. @evgheny : nu bat deloc campii , poate doar daca as fi inconstient, cum deseori aud , sa spun ca ceea ce inveti in scoala auto (pt. profesionisti sau nu ) iti e util doar mica parte :P Ps : @evgheny : banuiesc ca si tu ai cat. "C" din moment ce discuti cu noi cu privire la bagajul de cunostinte al unui sofer profesionist. Sau nu ai ? :h5 Haideti sa nu poluam topicul :h5 Toate bune ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Notiuni de mecanica Pai da trebuie sa sti putin mai multe si ai o responsabilitate mai mare (desi si cu un turism cu 4 pasageri ai o foarte mare responsabilitate) dar asta nu inseamna ca trebuie sa fi extraterestru sau ca noi idolatrizam soferii de camion. Da,evgheny e sofer de camion daca te uiti la profilul lui :) Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Notiuni de mecanica Am vazut ... facusem o mica gluma sa "socializam" putin :ha: :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate