Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Notiuni de mecanica

Andrei.T

Postări Recomandate

Re: Notiuni de mecanica

Pai cica astea trebuie sa le sti + timpii de conducere si masa maxima autorizata pentru a circula pe diferite categorii de drumuri,oricum mie mi se par utile si imi si plac masinile in general foarte mult asa ca nu e o problema :grin: .

Nu mai semnez.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai cica astea trebuie sa le sti + timpii de conducere si masa maxima autorizata pentru a circula pe diferite categorii de drumuri,oricum mie mi se par utile si imi si plac masinile in general foarte mult asa ca nu e o problema :grin: .

Deja daca esti sofer pe auto cu masa aut. >3500 kg , eu spun ca timpii de conducere si masa maxima autorizata pentru a circula pe diferite categorii de drumuri , sunt lucruri imperativ necesare sa le sti in momentul in care ai bagat cheia in contact (+ alte lucruri generale care tin de conducerea unui camion). In momentul cand pleci cu un camion deja ai alte obligatii in plus fata de ceilalti participanti la trafic cu auto/moto . Dar sa lasam pe altii cu experienta mai multa in domeniu sa ne lamureasca. :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Bateti campii,mai baieti, Ori cu 3500kg ori peste , tot cu un singur volan se conduce.

E adevarat ca bagajul de cunostinte e un pic mai bogat da asta nu inseamna ca profesionistii sunt extraterestri.Unii sunt chiar mai varza decat toti amatorii la un loc, da ...asta e, fiecare padure cu uscaturile ei.

Link spre comentariu

Bateti campii,mai baieti, Ori cu 3500kg ori peste , tot cu un singur volan se conduce.

E adevarat ca bagajul de cunostinte e un pic mai bogat da asta nu inseamna ca profesionistii sunt extraterestri.Unii sunt chiar mai varza decat toti amatorii la un loc, da ...asta e, fiecare padure cu uscaturile ei.

Pai cam asta ziceam si eu , ai nevoie de un bagaj mai bogat de cunostinte privind camionul pe care il conduci , altfel te trezesti ca provoci vreun accident de genul celui care "a luat" pasarela cu bena care nu s`a inchis in timp util sau multe alte cazuri in care "desteptii" mai ating/rup cu partea superioara a camionului in benzile pentru delimitare inaltime si exemplele pot continua.

@evgheny : nu bat deloc campii , poate doar daca as fi inconstient, cum deseori aud , sa spun ca ceea ce inveti in scoala auto (pt. profesionisti sau nu ) iti e util doar mica parte :P

Ps : @evgheny : banuiesc ca si tu ai cat. "C" din moment ce discuti cu noi cu privire la bagajul de cunostinte al unui sofer profesionist. Sau nu ai ? :h5

Haideti sa nu poluam topicul :h5 Toate bune

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Pai da trebuie sa sti putin mai multe si ai o responsabilitate mai mare (desi si cu un turism cu 4 pasageri ai o foarte mare responsabilitate) dar asta nu inseamna ca trebuie sa fi extraterestru sau ca noi idolatrizam soferii de camion. Da,evgheny e sofer de camion daca te uiti la profilul lui :)

Nu mai semnez.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare