crysst Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Am omis sa ma prezint pana acum. Imi cer scuze pentru asta. Dunca Sorin Cristian alias Crysst pe forum, din Alexandria, 31 de ani, necasatorit, proprietar Nissan Patrol 3.3 SD, Audi A4, Service GSM, 2 catei copoi ardelenesc, lada niva (in proces cu RAR), pescar, vanator, am incercat si offroad extrem...da se pare ca mai trebe experienta. Inbunatatiri aduse patrolului dupa cumparare: - 5 buc BFG MT 33''x10.5x15 (unu distrus la BM...urmeaza inlocuirea) plus jantele aferente - arcuri spate OME - amortizoare fata spate directie OME - flanse de 30mm - troliu chinezesc (la BM a dat rateu...inca nu stiu daca din cauza ca e prost sau nu a fost alimentat cum trebuie.....am instalatia pe 24v iar el este pe 12v) urmeaza sa fie schimbat daca ajung la concluzia ca nu poate fi facut sa mearga in parametri. - aer conditionat - scaune fata full electrice - inlocuit punte spate (de benzinar) cu punte originala - blocant spate ARB plus compresor ARB (urmeaza si fata peste 2-3 saptamani) - portbagaj home made plus canistra plus hi lift - bari laterale pe post de praguri - 4 proiectoare - statie midland cred ca mai sunt cateva care imi scapa in momentul asta. Urmeaza sa verific turbo pe la motor sa nu mai dau cu fum (nu ati uitat fumul ala alb inecacios de la Baia Mare...... :P ) Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate