barbosu Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Ex barbosu' posesor de Patrol, m-am intors barbaro posesor de Aro 244 si doua moto enduro. Bine v-am regasit. nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: noroc Salut Barbosule!!! continui sa ma uimesti :bravo :bravo :bravo ce ai facut cu sablarea aia? BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: noroc Paule ,scuze, da m-am luat cu altele. Oricum trebuia sablat fieruldin poza a treia.La un momentdat am descoperit ca vopseaua italiana se sableaza bine de tot cu nitrodiluant. Raman dator cu un tel. Respect nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Noiembrie 27, 2009 Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: noroc :W Sa traiesti Barba, ma bucur ca ai revenit si ca ai din nou o tema de lucru...problema e ca sunt mai multe. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbosu Postat Noiembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2009 Re: noroc o scot eu la capat cumva.......................... :banana nu e pasare ca porcu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate