Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme, probleme, probleme...

Vizitator marook

Postări Recomandate

Vizitator marook

Buna ziua, prieteni!

Am mai scris un mesaj cu acest subiect, dar, nu stiu din ce motiv, nu a aparut pe forum, asa ca incerc din nou, cu scuze daca vor aparea amandoua. Am sa incerc sa fiu scurt. Am luat acum doua luni un Suzuki Vitara cabrio, din 1996 si am ceva probleme:

1) "luneta" prelatei cred ce e de la alta prelata sau de la alta masina, pentru ca fermoarul de la ea e mai scurt cu aproape 10cm fata de cel de la prelata, ducand la cutarea "lunetei" si la o prindere defectuoasa, atat pe prelata, cat si pe usa spate. Stiti pe cineva care are de vanzare DOAR "luneta" ( evident, una de bune calitate )?

2) am schimbat acum trei saptamani amortizoarele originale ( care, efectiv, nici nu mai existau! ) cu unele Bilstein B4, dar, la plecarea de pe loc si la trecerea peste obstacole, se aude un trosnet in partea fata. De ce? Ce-ar trebui sa verific, sau sa remediez?

3) cand iau de volan dreapta maxim, de asemenea se aude un trosnet si mai puternic. De ce? Si, iarasi, ce pot face?

4) acum doua saptamani am incercat sa scot masina unui amic din noroi si am cuplat pentru prima data 4x4, dar, cand am vrut sa plec, masina aproape ca nu se urnea din loc si a scos un fum gros si urat mirositor ( ca de hoit... )... Chiar si acum mai pute in masina si la motor... Si, dupa ce am decuplat 4x4, se blocase si cutia de viteze. Am gresit cu ceva? Ar trebui facut ceva anume la cuplarea 4x4 si eu nu am facut?

5) vreau sa schimb uleiul si filtrele peste tot. Ce-mi recomandati?

Va multumesc si va doresc toate cele bune?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator soso-bum

Re: Probleme, probleme, probleme...

jaleeeeeeeeeeeeee :ha:

trosnete,mirosuri de mortaciuni,la o vitara?

deci te rugam frumos sa ne spui de unde esti,adik sa mai detaliezi profilul

sa ne dai detalii cu trosniturile

si o mostra de miros sa vedem ce lighioana ai :ha:

abia asteptam sa te ajutam cu pareri

trosniturile daca au aparut dupa skimbarea telescoapelor cam miros si eu de unde poate fi

asteptam detalii

si bine ai venit in club :W

deasemenea poze cu dihorul tau :happy

Link spre comentariu

bine ai venit

daca nu treci pe la prezentarea membrilor poate nu vei mai putea posta :rules

inainte de a te apuca sa tragi de acea masina ai facut cativa metri sa apuce sa se cupleze planetarele?

cu uleiuri uitate peste topicuri ca sunt gramada de postari cu tipuri si marca de ulei

iar la miros lasa sa se mai aeriseasca :ha: no offens

trosniturile:ai strans bine bolturile de la telescop si piulita din cap telescop?

verifica pe acolo ca ai ceva joc pe undeva

suzuki vitara 1.6

yo5PKM

0763630114

Link spre comentariu

Vizitator marook

Multumesc frumos de raspuns si de primirea in club!

Nu glumesc! Tot ceea ce ti-am spus e perfect adevarat!

Poze maine, dupa ce vin cu ea de pe coclauri.

Link spre comentariu

Vizitator marook

bine ai venit

daca nu treci pe la prezentarea membrilor poate nu vei mai putea posta :rules

inainte de a te apuca sa tragi de acea masina ai facut cativa metri sa apuce sa se cupleze planetarele?

cu uleiuri uitate peste topicuri ca sunt gramada de postari cu tipuri si marca de ulei

iar la miros lasa sa se mai aeriseasca :ha: no offens

trosniturile:ai strans bine bolturile de la telescop si piulita din cap telescop?

verifica pe acolo ca ai ceva joc pe undeva

Mda, m-am lovit si de chestia cu "prezentarea membrilor"... As prefera sa nu comentez.

Nu, am cuplat cand cablurile erau legate deja... Dar am inteles ideea si-ti multumesc frumos! In sfarsit cineva care vorbeste la subiect!!!

Ce sa se mai aeriseasca???... Mirosul a aparut atunci cand am cuplat 4x4 si a inceput sa iasa fumul ala... Chiar trebuie aerisit ceva ( ca la frane, de exemplu ), sau ma tachinezi?!...

Nu am strans nimic, pentru ca s-a ocupat de asta un amic; eu nici n-am fost de fata, dar, din nou, multumesc!

Poate stii pe cineva care are o "luneta" pentru prelata, te rog!

Link spre comentariu

Vizitator marook

jaleeeeeeeeeeeeee :ha:

trosnete,mirosuri de mortaciuni,la o vitara?

deci te rugam frumos sa ne spui de unde esti,adik sa mai detaliezi profilul

sa ne dai detalii cu trosniturile

si o mostra de miros sa vedem ce lighioana ai :ha:

abia asteptam sa te ajutam cu pareri

trosniturile daca au aparut dupa skimbarea telescoapelor cam miros si eu de unde poate fi

asteptam detalii

si bine ai venit in club :W

deasemenea poze cu dihorul tau :happy

Buna asta cu "dihorul"!!! :ha: De-acum asa-i ramane numele!!! :ha:

Poate primesc ceva ajutor si cu ce v-am rugat...

Link spre comentariu

Fumul scos mai poate fii si de la ambreiaj , ti-a patinat , eu asa am patit la land rover , dupa 2 zile s-a aerisit si nu mai mirosea

Never stop exploring
Link spre comentariu

Vizitator IULIAN_

salut

Am si eu 2 probleme la vitara mea, de 2 zile cand decuplez 4x4, merge franat, apoi trosneste si se scutura puntea spate, dupa care merge normal. A doua problema: tremura foarte tare masina la relanti am verificat suportii motor si sunt ok...mentionez ca am schimbat toate consumabilele(inclusiv bujii si fise) si am verificat toate uleiurile.

Link spre comentariu

Vizitator IULIAN_

prima problema am rezolvat-o dar la a doua , sa fie tampoanele de la cv/reductor? tre sa o suspend sa vad...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare