old school Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Punte mai lata pentru Defender? Sfera se prinde de corpul puntii cu ajutorul unor suruburi ce se infileteaza in flansa sudata de punte. Daca se doreste pastrarea reversabilitatii ansamblului (deci pastrarea filetelor din flansa), ar trebui folosite niste suruburi mai lungi cu 50mm decat cele originale, dar acestea nu pot fi montate, deoarece se lovesc de sfere. Ar putea fi folosita solutia prezentata de Max, cu mentiunea ca prezoanele trebuiesc infiletate intai in flansa dinspre grup, eventual cu contrapiulite, apoi se monteaza distantierul si homocinetica, fixate cu piulite. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Punte mai lata pentru Defender? Sfera se prinde de corpul puntii cu ajutorul unor suruburi ce se infileteaza in flansa sudata de punte. Daca se doreste pastrarea reversabilitatii ansamblului (deci pastrarea filetelor din flansa), ar trebui folosite niste suruburi mai lungi cu 50mm decat cele originale, dar acestea nu pot fi montate, deoarece se lovesc de sfere. Ar putea fi folosita solutia prezentata de Max, cu mentiunea ca prezoanele trebuiesc infiletate intai in flansa dinspre grup, eventual cu contrapiulite, apoi se monteaza distantierul si homocinetica, fixate cu piulite. Cum am gandit eu distantierul, acesta are prezoane infiletate in el si intr-o parte si in alta. In felul asta partea cu sfera si cu flansa intre pur si simplu pe prezoane deci nu te incurca nimic. Nu am stiu ca flansa dinspre punte are filetele in ea. asta schimba putin situatia. Oricum, se poate face intradevar cu prezoane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Punte mai lata pentru Defender? Tehnic , se rezolva , cu ceva prezoane mai speciale , nimic nou sub soare, in prima faza se infileteaza distantierul de punte cu suruburi cu hex imbus si apoi se monteaza prezoanele dinspre exterior , care au doua filete in trepte, diam mai mare in distantier si cota existenta in exterior , apoi partea cu sfera , asamblata cu piulite . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate