Vizitator SERGHEI-ARO Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 OFF-ROAD ARENA SYNCRON TRIAL..Start frumos,trecere prin groapa ca prin puf,inclinare laterala fara probleme..urca ..coboara si crapa ambreiajul.In rest totul frumos,o incercare intr-o batalie cu mamuti..Concurentii cu bun simt,oameni zambitori..organizatori cu nervi de otel,femei cu copii in brate pe marginea traseului...Dani facand atmosfera de calitate ,PARTENERUL lui dovedind inca o data ca are mari lacune in dezvoltare (si nu ma mai refer la fizic pt ca acolo se vede clar ).In rest ,o sesiune de calificari ce mie ca spectator novice in off-road m-a incantat...Imi dau seama ce va fi maine... :1 http://picasaweb.google.com/din.cos/Are ... -GJmNqMNw# http://www.youtube.com/watch?v=jSj4usjYSXE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sarpepem Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Aro in competitii Nu mi-a placut ce a vorbit Dani, ereferitor la Aro, incepuse cu tot felul de mistouri, nu e corect... dar sunt oameni si oamenii Deschide ochii. Gandeste! aro 244, 2.5 TDI, 101 CP, 250Nm, culoare gri lucios dar e mata, tamburi vopsiti in albastru peste fiat 1300, 1.3 72 CP an 1965, culoare crem cu putina rugina la o aripa, etrieri vopsiti in alb turbat fulgerika...(lastun 500), modificare in masina de curse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Aro in competitii Felicitari Serghei! ai mers intr-un mare fel, cel putin din ceea ce am vazut din imaginile filmate. Pacat ca te-a lasat ambreiajul... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Aro in competitii Felicitari Serghei! ai mers intr-un mare fel, cel putin din ceea ce am vazut din imaginile filmate. Pacat ca te-a lasat ambreiajul... Multumesc mult..DAR ...Eu nu am participat .Masina nr 5 a avut ca pilot pe Herisanu Adrian si copilot pe Keo (George Vilau ).. :1 Felicitarile l-e voi ,,vira" celor care au ,,transpirat " in masina.... Pentru mine acest ,,sport" este inca de neinteles chiar daca am activat in domeniul sporturilor cu motor in tinerete...Acum v-am vazut si eu de aproape cu fiarele voastre .Mare bucata din timp mi-am petrecut-o in parcul auto.TOT RESPECTUL pt voi cei care iubiti mirosul de motor incins si noroiul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Aro in competitii http://stirileprotv.ro/video/cei-mai-ta ... r/60391544 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bujie Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Aro in competitii bravo baieti si din cite va stiu sigur nu o sa va lasati si masina va fii pregatita mai bine si o sa rupe-ti gura tirgului.In legatura cu comentariile rautacioase ale unora, ei nu stiu citi bani au bagat oamenii astia in masini sa parcurga traseul pe cind voi a-ti pus mult suflet ca sa demonstrati ca exista ARO. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Aro in competitii ... masina va fii pregatita mai bine si o sa rupe-ti gura tirgului.. masina a fost bine pregatita! insa, discul de ambreiaj, care a fost pus nou inainte de transalpina, a cedat psihic. poate pentru ca era de import?! (polonez) tre sa cautam ceva ca lumea pentru data viitoare...si cu siguranta vom iesi in fata. chiar aveam sanse, la cum a mers adi... ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Aro in competitii Ce s-a uitat sa se precizeze a fost faptul ca masina este in ,,dotarea standard" ,adik : de serie ..SINGURA imbunatatire fiind niste gume modeste .In rest ,nu tu inaltare,nu tu suspensii de concurs ..DIFERENTIAl --- FATA_SPATE--- FARA BLOCANT..Grupuri de ,,orash"..Si a trecut sfaraind pe unde au ramas masini de masini...Inclin sa cred ca daca avea un disc de ambreiaj romanesc ,chiar si cu ferodou batut pe genunchi masina asta termina cursa fara probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Aro in competitii @serghei, ai pus punctul pe I iti dau perfecta dreptate comparativ cu acele masini care valoreaza enorm mai mult, "Batrinelul"Aro -am citat pe unul dintre prezentatori s-a descurcat foarte bine...e totusi masina de strada @Keo, tu si Adi ati eclipsat pe multi.....Sa o tineti tot asa...Noroc in continuare!! Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Aro in competitii @Keo, tu si Adi ati eclipsat pe multi.....Sa o tineti tot asa...Noroc in continuare!! multumim de aprecieri! da' sa stii ca n-am mers sa eclipsam pe nimeni...am mers sa vedem noi ce putem, avand ca si termen de comparatie masini puternice. si sa vedem si ce poate masina...asa, "batranica" cum e ea. se pare ca inca mai poate...asa ca ne vom mai duce cu ea la "plimbari" din astea... ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Aro in competitii @Keo asa as face si eu mai ales ca sti de CL, sti de Adi (are ceva asi in mineca- ma refer ca stie cu ce se maninca Aro..) si ati avut in debut spectaculos.. Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Februarie 26, 2010 Partajează Postat Februarie 26, 2010 Re: Aro in competitii Felicitarile si tot respectul meu :br:br:br:br:br:br Ati avut un inceput spectaculos...pacat ca a trebuit sa arate umpik ca totusi ii aro, dar cu putina munca o sa obtineti un adevarat adversar pt restul masinilor de bani grei...:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Martie 2, 2010 Partajează Postat Martie 2, 2010 (editat) Re: Aro in competitii Editat Octombrie 28, 2010 de Astral ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Octombrie 28, 2010 Partajează Postat Octombrie 28, 2010 Re: Aro in competitii Aro la cupa ORR: http://www.lalimita.ro/ro/_/autosport/offroad/Aro_Club_Romania_la_Cupa_ORR ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KeO Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Aro in competitii rezultatul participarii la cupa ORR: http://www.comunicatemedia.ro/detalii_comunicat.php?id=40486 http://www.niuzer.ro/Auto/PODIUM-PENTRU-ARO-1718783.html http://www.comunicatedepresa.com/comunicatedepresa/podium-pentru-aro/podium-pentru-aro.html ARO CLUB ROMANIA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate