pantzerrow Postat Iunie 9, 2013 Partajează Postat Iunie 9, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Dacă ne-am lua după zisele sârbilor, ar însemna să le luam ruşilor Siberia, că tot este plină de morminte româneşti Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Înțelepciune bărbătească: O tigaie plină – te hrănește, una goală – te educă. De la Politia Locala: Datorita inflației si creșterii prețului la muniție, nu va mai așteptați la focuri de avertisment. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 10, 2013 Partajează Postat Iunie 10, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Ce-i greu nu e sa suporti coarnele... ci s-o intretii pe vaca. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovistein Postat Iunie 13, 2013 Partajează Postat Iunie 13, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Culmea presiuni, sa sufli in berbec in c*r pana i se indreapta coarnele :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... In lume inca mai exista unele legi sexuale cel putin amuzante, daca nu stupide. Desi ele au aparut acum multa vreme, nimeni din zilele de azi nu s-a gandit sa le anuleze si multe dintre ele sunt inca in vigoare. Iata numai cateva exemple. In Bakersfield, California, o lege interzice sa faci sex cu Satana fara prezervativ. In Colorado este interzis sa saruti o femeie care doarme. In Indonezia, cuplurile necasatorite nu au voie sa faca sex. Altfel risca 5 ani de inchisoare. In Alabama, femeile au interzis prin lege sa initieze partide de sex in cluburile de biliard. In Minnesotta este ilegal sa dormi dezbracat. In Hong Kong, femeile au dreptul de a-si omori sotul adulterin, insa cu mainile goale. In schimb, pe femeia cu care a fost prinsa cu sotul ei o poate omori in orice maniera doreste. O lege din Georgia le interzice oamenilor sa achizitioneze si sa aiba jucarii sexuale precum vibratoarele sau dildo-urile. In Arizona, Indiana, New York si Ohio, este ilegal sa ai o erectie vizibila pe strada. In Indonezia, pedeapsa pentru maturbare este decapitarea. In Oregon este interzis sa injuri in timp ce faci sex. In Winsconsin o lege le interzice barbatilor sa traga cu pusca in timp ce sotia are orgasm. In Bahrain, un medic barbat nu are voie sa se uite la organele genitale ale femeii in timpul examinarii. El trebuie sa foloseasca o oglinda. In Washington D.C. orice pozitie in afara de clasicul “misionar” este interzisa. In Utah, este interzis prin lege sa faci sex cu soferul unei ambulante, in timp ce acesta este in timpul serviciului. Femeile care incalca legea isi vor vedea numele publicat in ziarul local, in timp ce barbatului nu i se va dezvalui identitatea. In Bolivia ii este interzis unui barbat sa faca sex in acelasi timp cu doua femei care sunt mama si fiica. Statul Washington este ilegal sa faci sex cu o virgina, chiar si in noaptea nuntii. In Nevada este interzis sa faci sex fara prezervativ. In Dakota de Sud este interzis sa faci sex pe podeaua dintre paturile hotelului. De altfel, paturile sunt asezate la o distanta de cel putin 60 cm. Regula este valabila doar in cazul in care camera este inchiriata pentru o zi. In Columbia, femeile au voie sa faca sex doar cu sotii lor, iar prima data cand se intampla acest lucru, mama ei trebuie sa fie de fata. In Virginia este interzis sa faci sex cu lumina aprinsa. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Iunie 28, 2013 Partajează Postat Iunie 28, 2013 (editat) Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... In Indonezia, pedeapsa pentru masturbare este decapitarea. Decapitarea cui? A persoanei sau a penisului/clitorisului?:ha: Editat Iunie 28, 2013 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... VERISOARA (Ion Pribeagu) Prin anul noua sute noua Nu mai eram un oarecare, Veneam la clubul "Lumea Noua" Si alte cercuri literare. Il cunoscusem pe Garleanu, Pe Cincinat, pe Eftimiu Si-a aparut, de Minulescu, "Romante pentru mai tarziu". Visam sa cuceresc o lume, Sa schimb humorului tiparul, Ca publicasem niste versuri Intr-un saptamanal. "Tantarul". Vazand directorul revistei Ca am talent de pamfletar, Fara sa steie mult pe ganduri M-a angajat ca secretar. Redactia era in centru; O camera unde-ncapea Biroul, scaune, dulapul, Maculaturi si-o canapea. De joi, cand aparea revista Si pana lunea care vine Redactia era inchisa Si cheile erau la mine. Directorul, un om politic, Cu redingota si cu cioc, Venea in timpul saptamanii, Insa duminica de loc. Asa ca tanar, cu sperante, Plutind in sferele senine, Mi-nchipuiam ca-n toata tara Nu-i altul mai grozav ca mine! Si intr-o sambata, pe seara, Plimbandu-mi visul pe Lipscani, M-am cunoscut cu o fetita Cam de vreo douazeci de ani De parca Dumnezeu din ceruri Vrand dorurile a-mi infrana, O nimfa mi-a trimis in cale Si mi-a soptit: - Ionica, na! Nici nu-mi mai incapeam in piele De-acest potop de fericiri, C-avea cosita in inele Si-n san, ascunsi, doi trandafiri, Gurita rosie si mica Si ochii negri, plini de foc, Ca tot privindu-i mi-era frica Sa nu pleznesc de-atat noroc! Ne-am dus la cinema, la "Clasic". Un film cu Eva si Adam. O vorba n-am scos pe-ntuneric, Ca doar prin maini ne-ntelegeam. Tarziu, cam dupa miezul noptii, Ca-un autentic amorez, Am invitat-o ca sa vada Redactia unde lucrez. In camera, printre saruturi, Inghirlandate in rondele Am proclamat-o-ntr-o poema Printesa visurilor mele! Si dimineata, pe la zece, Cand vream sa-io mai dedic o strofa, Deodata, a batut in usa Directorul! O catastrofa! In clipe de-astea, turbulente, Tu nu stii singur ce sa faci: S-ascunzi dupa birou fetita, Sau cat mai grabnic sa te-mbraci Si s-a-ntamplat cum se intampla Cand n-ai un pic de prevedere : Eu, numa-n pantalon si guler, Si ea cu nudul la vedere! Directorul, galant din fire, Privind-o a soptit:- Scuzati! Iar eu am spus: - Mi-e verisoara, Venit-aseara din Galati! A scotocit printre sertare, A scos grabit un manuscris, Si cand fu gata de plecare, M-a tras de-o parte si mi-a zis: - Sa nu fii suparat, Ionica, Insa as vrea sa-ti spun ceva: Acum trei luni, fetita asta, A fost si verisoara mea! ..." Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 4, 2013 Partajează Postat Iulie 4, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... @pitonul - MAXIM ! =)) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 12, 2013 Partajează Postat Iulie 12, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Bărbatul perfect este o combinație dintre vibrator și bancomat. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... @Daemonus, ai un bonus ! Chitanţa de G. Topârceanu Tanta , domnişoara Tanta E-o duduie foarte şic, Zveltă, cu ochi mari şi negri, Cap superb, năsucul mic, Picioruşe lungi şi durde Şi când se plimbă prin Tei Toţi birjarii o admiră: – Mă, halal de mama ei! Ce profesie are Tanta ? Uite, n-aş putea să spun; Nici nu mă interesează Chiar dacă o presupun. Dar cum Tanta-i delicioasă Şi are maniere fine, Nici nu vreau să ştiu ce face, Nici cu ce şi nici cu cine. Ca vecini se mai întâmplă Ca sa-i cer un ac sau aţă, Sau îmi cere ea o carte Până mâine dimineaţa.. O vecinatate dragă Ne-a prins zilele-n cătuşe Că ades intru la Tanta Fără să mai bat la uşe. Tot aşa-ntr-o seară intru Era iarnă grea si ger, Şi-o găsesc in pielea goală Stând lângă calorifer. Năucit de frumuseţea-i Dau să mă retrag un pic Însă Tanta-mi spune: – Intră, intră dragă, nu-i nimic ! Am intrat şi beat de farmec O-ntrebai plin de mister: – Pentru ce stai goală, scumpo Langă acel calorifer? – Fiincă-a fost proprietarul, Mi-a răspuns şăgalnic Tanta – Şi-uite mi-am plătit chiria, Iar acum, usuc chitanţa. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 15, 2013 Partajează Postat Iulie 15, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... @pitonul - maxime frate !! :)) Statul Washington este ilegal sa faci sex cu o virgina, chiar si in noaptea nuntii. De aceea, in Washington e plin de virgine .....not. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 16, 2013 Partajează Postat Iulie 16, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Fericirea e ca si cum te-ai pisa pe tine. Toata lumea vede, dar doar tu simti caldura. Educatia e ca si erectia. Daca o ai, se vede. 1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 17, 2013 Partajează Postat Iulie 17, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=evolutia%20invatamantului&source=web&cd=6&cad=rja&ved=0CFMQFjAF&url=http%3A%2F%2Fwww.slideshare.net%2Fpetrescs%2Fevolutia-invatamantului&ei=Oz7mUbyxGM7iO5W4gcAH&usg=AFQjCNGnVFFMQxaEy8U1CJ2zYj5veMhNyQ Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iulie 21, 2013 Partajează Postat Iulie 21, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Viata ca un tren Poezie superba !!!!! Aceasta poezie sta scrisa la intrarea in biserica de la Sadinca , jud. Sibiu Un lung tren ne pare viata. Ne trezim in el mergand, Fara sa ne dam noi seama, Unde ne-am suit si cand. Fericirile sunt halte, Unde stam cate-un minut, Pana bine ne dam seama, Suna, pleaca, a trecut. Iar durerile sunt statii! Lungi, de nu se mai sfarsesc Si in ciuda noastra parca, Tot mai multe se ivesc. Arzatori de nerabdare, Inainte tot privim, Sa ajungem mai degraba La vreo tinta ce-o dorim. Ne trec zilele, trec anii, Clipe scumpe si dureri, Noi traim hraniti de visuri Si-nsetati dupa placeri! Multi copii voiosi se urca. Cati in drum n-am intilnit, Iar cate-un batran coboara, Trist si frant, sau istovit. Vine-odata insa vremea, Sa ne coboram si noi. Ce n-am da atunci o clipa, Sa ne-ntoarcem inapoi? Dar pe cand, privind in urma, Plangem timpul ce-a trecut, Suna goarna VESNICIEI: Am trait si n-am stiut. Rabindranath Tagore Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iulie 24, 2013 Partajează Postat Iulie 24, 2013 (editat) Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Câtă dreptate are Maestrul Beligan! La 90 și ceva de ani...: "A îmbătrâni, doamnelor și domnilor, este contrariul a ceea ce se crede în mod curent. În tinerețe, la vremea când nu ți-ai definit încă opțiunile, ești împovărat de greutatea tradiției și a adevărurilor cu care ai fost îndoctrinat. Tânăr fiind, crezi în ideile răspândite, în cele care aleargă pe toate drumurile, ești gata să aderi la tot și la toate. Cari în spinarea ta greutatea familiei, a tradiției, a grupului din care faci parte, a societății. În ceea ce mă privește, am trăit înaintarea în vârstă ca pe o detașare de toate aceste poveri. A îmbătrâni, înseamnă a arunca peste bord toate ideile preconcepute. Înseamnă a deveni mai ușor, mai liber, într-un anumit sens, ești mai tânăr când ești bătrân și mai bătrân când ești tânăr. Avea dreptate Picasso cand spunea că "îți trebuie mult timp ca să devii tânăr." Radu Beligan Mare om, mare caracter ... spun eu. Numai bine! Editat Iulie 24, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 (editat) Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... De obicei cand plangeti, nimeni nu baga de seama lacrimile voastre, cand sunteti fericiti nimeni nu baga de seama zambetul vostru.... dar ia incercati sa va basiti o data!... 90% dintre femei au recunoscut ca nu le plac barbatii imbracati in roz. In mod ironic, 90% dintre barbatii imbracati în roz au recunoscut ca nu le plac femeile. Niciodata sa nu razi de altii!... http://www.youtube.com/watch?v=n0iWYZCseag Editat Iulie 30, 2013 de yo2bt 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat August 27, 2013 Partajează Postat August 27, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... „E inadmisibil ca nişte cetăţeni ai României să nu aibă acces la studiile superioare doar din cauză că nu ştiu să scrie sau să citească”, a spus Vanghelie. „Vrem învăţământ şi manuale universitare într-o limbă pe care şi analfabeţii să o poată înţelege. Nu e vina lor că sunt analfabeţi, aşa s-au născut, nu au ales să fie în felul acesta”. 1 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 28, 2013 Partajează Postat August 28, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Indiferent cum s-a scurs ziua... intotdeauna sa te intorci acasa cu capul sus ! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 10, 2013 Partajează Postat Septembrie 10, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Într-un sat, o vacă grasă, Cum sunt vacile tâmpite, Dar frumoasă şi lăptoasă, S-a gândit să se mărite. Boii, de la mic la mare, Au venit cu tot belşugul, Toţi voiau să se însoare, Că-s deprinşi să tragă jugul. Vaca, însă, ca o fată, Cu avere şi trusou, Îi respinge îngâmfată : "Cum să mă mărit c-un bou ?" "E un cal prin curţi vecine, Care pătimaş mă strânge, El e genul meu, tip bine, Armăsar sadea, pur-sânge !" Vaca, tot făcându-i curte, Îşi atinse idealul, După tratative scurte, S-a căsătorit cu calul. "Ah, ce şansă pe mireasă !" Comenta în pom o cioară, "El - aristocrat de rasă. Ea - o biată pierde-vară." Dar curând, ce tragedie ! Vaca se certă cu calul, Pân'departe-n deal la vie, S-auzea întreg scandalul. În zadar, când stingea lampa, Vaca-n fiecare noapte, Se plimba făcând pe vampa, Cu ispitele-i de lapte. Ba, mai mult, se întâmplase, Ca jucând pe îndrăgostita, Calul, furios, îi trase, Două palme cu copita ! Şi atunci, cu dezolare, Vaca prinse a pricepe, Cum că soţul ei mai are, Trei amante, toate iepe. Asta-i prea de tot, îşi zise, Îl dau dracului de cal. Şi-ntr-o seară părăsise, Domiciliul conjugal. Slabă, galbenă, uscată, De necazuri şi nevoi, Vaca noastră, resemnată, Se întoarse printre boi. Dup-atâta chin şi jale, Vaca multe a-nvăţat. Primul bou ieşit în cale, Îl acceptă de bărbat. Nunta lor a fost vestită, Că s-a dus prin văi ecoul, "Ce pereche potrivită ! Vaca noastră şi cu boul." Ea comandă, el ascultă. El cu banii, ea tapaj. Este, fără vorbă multă, Tipul clasic de menaj. Totuşi, vaca (ne şopteşte, un măgar), c-aşa-i măgarul, Prin păduri mai zăboveşte, Uneori cu armăsarul. Dar, eu cred că-i calomnie, Măgăria ce ne-o spune. Totul e, că-n căsnicie, Treaba merge de minune. Vaca poate, ştie satul, Chiar şi grajdul să-l răstoarne. Boul nu-i decât bărbatul. Ca dovadă, poartă coarne ! Şi aşa, trec ani şi ani, Şi precum am prins de ştire, Au făcut şi trei juncani, Şi trăiesc în fericire. În povestea mea, de faţă, Nu e nici un lucru nou, Pentru orişicare vacă, Soţul ideal e-un BOU Poet necunoscut 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Septembrie 20, 2013 Partajează Postat Septembrie 20, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Bill Cosby: „Am 74 de ani şi sunt sătul” Am 74 de ani. Am lucrat din greu de la 17 ani, în afară de o scurtă perioadă de timp, în anii ’50, când am fost în armată. În afară de perioadele când am fost bolnav, am lucrat 50 de ore pe săptămână şi nu mi-am luat concedii de boală timp de 40 de ani. Am reuşit să câştig salarii rezonabile, dar n-am avut moşteniri şi prin urmare a trebuit să lucrez ca să ajung la ceea ce am acum. Având în vedere ce se întâmplă în economie, pensionarea mea se pare că a fost o idee proastă şi sunt sătul. Foarte sătul. Sunt sătul să mi se tot spună că trebuie să „ajut financiar” persoanele care nu au etica muncii pe care o urmez eu. Sunt sătul să mi se tot spună că Guvernul va lua din banii pe care îi câştig - prin forţă, dacă e necesar - şi îi va da oamenilor prea leneşi ca să câştige bani. Sunt sătul să mi se tot spună că Islamul e „Religia Păcii” când în fiecare zi pot citi zeci de relatări cu musulmani care îşi omoară surorile, soţiile şi fiicele pentru „onoarea” familiei; sau despre musulmani care manifestează violent pentru cea mai mică ofensă; sau despre musulmani care omoară creştini şi evrei fiindcă nu-s „credincioşi adevăraţi”; sau despre musulmani care ard şcolile de fete; sau despre musulmani care omoară cu pietre victimele violurilor, pe care le consideră „adultere”; toate acestea în numele lui Allah, fiindcă Koranul şi Legea Islamică le impune să facă asta. Sunt sătul să mi se tot spună că trebuie „fim toleranţi cu alte culturi” şi deci trebuie să lăsăm Arabia Saudită şi alte ţări arabe să îşi folosească banii din petrol ca să finanţeze moschei şi şcoli islamice care răspândesc ura contra ne-musulmanilor în Australia, Noua Zeelandă, Regatul Unit, SUA şi Canada. Şi asta în timp ce nimeni care trăieşte în Arabia Saudită sau alte ţări arabe nu are voie să construiască vreo biserică, vreo sinagogă sau vreo şcoală religioasă, care să înveţe lumea despre dragoste şi toleranţă.... Sunt sătul să mi se tot spună să îmi reduc standardul de viaţă, pentru ca astfel să lupt împotriva Încălzirii Globale, pe care nimeni n-are voie să o dezbată. Sunt sătul să mi se tot spună că consumatorii de droguri sunt de fapt bolnavi şi că trebuie să îi ajut să se trateze şi să plătesc pentru stricăciunile pe care le fac. Oare cumva, vreun bau-bau uriaş i-a înghesuit pe o alee întunecoasă, le-a îndesat praf de cocaină pe nas şi le-a înfipt vreun ac în venă, în timp ce ei tot luptau să se opună? Sunt sătul să tot aud de atleţi, artişti şi politicieni bogaţi din toate părţile, care vorbesc de greşelile lor inocente, de greşelile lor stupide, de greşelile lor din tinereţe, când de fapt toţi ştim că singura lor greşeală a fost că au fost prinşi asupra faptului. Sunt sătul de oamenii care cred că au drept la orice, fie ei bogaţi sau săraci. Sunt într-adevăr sătul de oamenii care nu-şi asumă responsabilitatea pentru vieţile şi acţiunile lor. Sunt sătul să îi ascult cum învinovăţesc Guvenul, sau discriminările, sau orice altceva, pentru problemele lor. Sunt de asemena sătul să văd tineri şi tinere, adolescenţi sau abia trecuţi de 20 de ani, care se „împodobesc” cu tatuaje şi piercinguri, retezându-şi singuri şansele să fie angajaţi undeva şi apoi cerşind bani de la Guvern. Da, sunt al dracului de sătul. Dar de asemenea sunt fericit că am 74 de ani. Fiindcă nu am să ajung să văd lumea pe care o fac oamenii ăştia. Îmi pare rău doar pentru nepoata mea şi pentru copiii ei. Mulţumesc Domnului că-s pe drumul către El şi nu invers. http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&frm=1&source=web&cd=1&cad=rja&sqi=2&ved=0CDQQFjAA&url=http%3A%2F%2Fro.wikipedia.org%2Fwiki%2FBill_Cosby&ei=Jkk8UtmXFIjUtAbHnICQBg&usg=AFQjCNHE9eG3d5KdG_VXWpvvBMEt_CpRsQ Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 22, 2013 Partajează Postat Octombrie 22, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Vechi, dar de actualitate Sa zicem ca esti un idiot. Si sa zicem ca esti membru al parlamentului. Dar asta inseamna deja ca ma repet. (Mark Twain) Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Un liberal este cineva care se simte indatorat fata de aproapele sau, care datorie este de acord sa o plateasca din banii tai. (Gordon Liddy) Democratia trebuie sa insemne mult mai mult, decat doi lupi si o oaie care voteaza ce sa manince la cina. (James Bovard) Ajutorul extern trebuie inteles ca un transfer de bani de la oamenii saraci din tarile bogate catre oamenii bogati din tarile sarace. (Douglas Casey) Guvernul este o mare inventie, prin care toata lumea se chinuie sa traiasca pe cheltuiala altora. (Frederic Bastiat) Daca tu crezi ca sistemul de sanatate este scump acum, stai sa vezi cat va costa cand o sa fie gratuit! (P.J. O'Rourke) In general, arta de a guverna consta in capacitatea de a lua cat mai multi bani de la o parte de cetateni, pentru a o da altora. (Voltaire) Nici o viata, libertate sau proprietate nu este in siguranta, atata timp cat aparatul legislativ este in sesiune. (Mark Twain (1866)) Sa vorbesti este ieftin, in afara de atunci cand o face parlamentul. (Necunoscut) Raul inerent al capitalismului este impartirea neechitabila a bogatiilor. Bunul inerent al socialismului este impartirea echitabila a saraciei. (Winston Churchill) De ce are nevoie tara asta: mai multi politicieni fara loc de munca. (Edward Langley) Un guvern suficient de mare, incat sa-ti dea tot ce ai nevoie, este suficient de puternic sa-ti ia tot ce posezi. (Thomas Jefferson) Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 23, 2013 Partajează Postat Octombrie 23, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Viata e ca un penis - simplă, relaxată, balansându-se liberă. Femeile sunt cele ce o fac dură ! 1 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Daca vedeti pe cineva ca sta in mare pentru cateva secunde nemiscat, nu-l deranjati, sigur se pisa. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Octombrie 28, 2013 Partajează Postat Octombrie 28, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... "Totu-n viață-i un căcat, în afară de ... pișat!" - din folclor. :ha: All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: MAXIME ... CULMI ... CUGETARI ... AFORISME ... Umor deosebit cu Woody Allen Felicitari pentru auto-ironia dusa la superlativ, semn al unui spirit cu adevarat evoluat! Am niste copii superbi. Slava domnului ca m-a inselat nevasta-mea... Pina la noaptea nuntii, nevasta-mea se temea de intuneric. Dupa asta m-a vazut pe mine gol si de atunci se teme si pe lumina... Nevasta mea este cea mai neispravita bucatareasa. Noi ne spunem rugaciunea intotdeauna dupa cina... Odata cineva ne-a furat masina. Mi-am intrebat nevasta daca a vazut cumva cum aratau hotii. Mi-a raspuns ca nu, dar a notat numarul masinii... Intr-o zi, mi-am sunat sotia si i-am declarat: Draga mea, ma gindeam la tine si m-a lovit brusc o pofta nebuna de amor. La care ea a intrebat: Dar cine-i la telefon? I-am spus dentistului meu ca mi s-au ingalbenit dintii. Sfatul lui a fost sa-i asortez cu o cravata maro... Azi e o zi absolut nefasta. M-am sculat de dimineata, am luat camasa si i s-au rupt doi nasturi. Am pus mina pe servieta - i s-a rupt minerul. Acum ma tem sa mai merg la WC... I-am spus psihiatrului meu ca sint trist, intrucit pe mine toata lumea ma detesta. Mi-a raspuns sa nu fiu penibil, deoarece nici nu m-am intilnit inca cu toata lumea... Cind eram copil parintii mei se mutau adesea dintr-o casa in alta, dar eu i-am gasit de fiecare data... Eu si sotia mea am trait fericiti 20 de ani. Apoi ne-am intilnit unul pe altul... M-am dus la psihiatrul meu si i-am povestit: Doctore, in fiecare dimineata cind ma uit in oglinda ma apuca brusc o senzatie cumplita de voma.Ce crezi ca am? Mi-a raspuns: Nu stiu, dar cu vederea - cert - stai impecabil! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate