Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am nevoie de putin ajutor...ms anticipat

Sir Joker

Postări Recomandate

De putin timp am achizitionat aceasta bijuterie...de care stiu prea putine lucruri ,am tot cautat pe forum dar nu m`am lamurit. Am de gand sa fac cateva modificari si nu stiu de unde sa incep...problemele mele ar fi urmatoarele:

1 - care este dim maxima de cauciucuri si de flanse ce as putea pune fara sa afecteze masinii

2 - un kit de inaltare (nu`s pretentios ,vreau doar sa arata putin mai impunator)

3 - relantiul imi sta undeva la 1000 ,este bine sau nu?

ar mai fi si altele ...dar sa nu grabim lucrurile...ast indrumarile voastre ... ms anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Am nevoie de putin ajutor...ms anticipat

In primul rand treci pe la prezentarea membrilor viewforum.php?f=4 sa stim si noi cu cine avem onoarea.

In al doilea rand referitor la nedumeririle tale, sa sti ca au mai fost discutate daca o sa citesti mai atent o sa le gasesti.

1. 31 10.5 15 ba chiar si 33 daca nu sunt resapate, adica daca vrei doar de strada

2. Fata o ridici din barile de torsiune iar spatele cu alte arcuri, sau daca nu cel mai simplu ar fi body lift pe care personal nu l recomand

3. Despre ce motor vorbim? daca despre 2.8 TDI este un pic cam mare dar nu este nimic de speriat si nici macar un lucru rau, daca vrei se poate da mai mic un pic, ai cateva suruburi la indemana care iti permit acest lucru.

Link spre comentariu

Bine ai venit!

1. Anvelopele ce-ti intra pe masina stock ar fi 265/75/15 sau 31x10.5x15

2. Masina se poate ridica, asa cum zice Flow din barile de torsiune in fata si alte arcuri in spate. Amortizoarele ar trebui schimbate, de asemenea! O alta improvizatie ptr spate ar fi introducerea unor arcuri mai mici ca diametru in interiorul celor originale, cu comfectionarea altor suporti. Daca te intereseaza, pot pune niste poze.

In fata, ca sa nu limitezi cursa suspensiei prin torsionarea exagerata, poti face un balljoint flip, eventual, poti introduce si niste distantiere.

Bodylift nu recomand...e un mare "fasss " in opinia mea

3.La mine, la 2.8 ralanti-ul este tot 1000 si nu ma deranjaza deloc.

Spor la modificat!

Link spre comentariu

Salutare la mine motor 2,4 relantiul stta undeva sub 1000 cam un 900 sa zic.Cauciucuri 255/75/15 :grin: care dupa parerea mea sunt ok .

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare