asfalttango Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Am avut placerea sa particip la operatiunea GULAS COVASNA.Au participat mai multe persoane la realizarea acestei super actiuni. Mentionez ca am avut si placerea sa gust 4 tipuri de palinca ,norocul meu ca s-au nimerit cu gradele in ordine crescatoare....dar si asa cum schimbam sortimentele imi dadeau lacrimile de la surplusul gradelor din pahar. Ca sa va povestesc cum se face gulasul...nu stiu.....eu va pot pune doar imagini.Mesterii bucatari ne pot spune detaliile. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C Continuam....Pregatirea bilutelor :grin: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C Atmosfera fantastica :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C :h5 GULAS PARTY :ypu Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C Punctul culminant.....Reteta GULAS-ului facuta public... Felicitari :bravo :bravo :bravo :bravo :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fofiu Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C :1 :bannana Merg sa mananc si io ceva :bannana Suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C ...mai trebuia sa fiarba vreo 30 min...dar s-a napustit lumea pe ceaune si le-au golit :uameni :ha: :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C Ne-ai oparit narile cu mirosul imbietor. Cat crezi ca am putut rezista? Apropo, gulas instant nu exista? Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C S-au golit instant....eu am mai vrut o portie si nu am reusit decit sa curat ceaunul si BLUEHEART m-a ajutat cu salata :h5 Mie mi-a placut foarte mult....dar si mai frumoasa a fost atmosfera in care s-a gatit gulasul :1 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C Ce sa mai zic ... s-a intalnit gulasul cu palinca la foc de tabara ... a fost extrem !!! Felicitari organizatorilor ! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C Gulasul a fost foarte bun. Bravo zolameister. Mai ales ala ras de pe ceaun. Atat am mai prins :ha: . [wst]box ai fost prezent si nu te-am cunoscut? Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C cred ca data viitoare trebuie trei ceaune pline ochi felicitari bucatarilor :1 :1 :1 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C Gulasul a fost foarte bun. Bravo zolameister. Mai ales ala ras de pe ceaun. Atat am mai prins :ha: . [wst]box ai fost prezent si nu te-am cunoscut? Prezent ... in carne si oase. Din pacate doar in calitate de suporter al echipajelor din Ramnicu Valcea, asa ca nu prea m-am putut face cunoscut. In orice caz, felicitari pentru eveniment. Cu totii ne-am simtit excelent. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C Singurul lucru care nu mi-a placut la pregatirea gulasului....a fost ca mi-am topit pantalonii :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C Singurul lucru care nu mi-a placut la pregatirea gulasului....a fost ca mi-am topit pantalonii :ha: :ha: :ha: :ha: vezi ca se autosesizeaza "protectia muncii" :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C tardiv.....faptu-i consumat :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Party GULAS-COVASNA....Made by ZOLAMAISTER & MARIUS C Arta cu sacrificii se face.... :bravo Eu cred ca tot farmecul este pregatirea gulasului...degustarea este doar 10% din placerea pregatirii :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate