mickey3 Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 m am inregistrat si am inceput sa postez pe forum de mai demult ... spre rusinea mea nu m am mai prezentat pt ca am zis ca ma mai cunoasteti de pe alte forumuri ....acum mi am dat seama ca aici sunt si alte persoane cu care n am mai vorbit niciodata , si cu care pot schimba pareri,sfaturi etc ... :D cateva cuvinte despre mine ..miki din craiova (ocupatie ...scoala :grin: ) si lucrez cu tata la un proiect (pt hobby'u nostru comun) ...care n'a inceput inca fiindca asteptam anumite piese accesorii etc.. pregatim un defender 90 din '99 va salut pe toti si sper sa ne vedem cat mai curand !!!! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 bine ai venit si bafta cu acaretul !!!! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 Bun venit si spor la treaba ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 bun venit si spor la treaba! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Salut! Bine ai venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Bine ai venit ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Octombrie 17, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2007 merci baieti ! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lulu Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 bun venit si spor la munca la masinutza Stai ! Ca iti fac o poza ;)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Bine ai venit si pe la noi GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate