Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MT: alegere anvelope

georgenk4
 Share

Recommended Posts

din ciclul "invata din experienta altora ca pana ti-o formezi pe a ta s-ar putea sa imbatranesti" expun aici o mica dilema, asteptand parerile celor mai avizati: lerma gomme trial extrem, fimex sau insa turba special track!?!?! toate sunt resapate, ca preturi sunt apropiate dar cum se comporta off road si on road (avand in vedere ca cel mai apropiat deal sau munte este la peste 100 km de bucuresti)?. de asemenea: mai cunoasteti si alte profile asemanatoare bf goodrich mt dar resapate (gen insa turbo dakar) si ce puteti spune despre ele!?! Edited by Yonutz

Guest soso-bum

Re: ce sa aleg oare?!?!

dupa parerea mea crosscountry de la bp pneus

rezistente,nu fac galagie,te scoate din cacao f bine

dimensiunea optima pt vitara 215/75 sau 215/80,depinde ce gasesti

Re: ce sa aleg oare?!?!

pana acum o saptamana masina mea a avut cross-uri de la BP s-au comportat excelent atat in noroi cat si pe asfalt dar au fost solutia de compromis adica folosite 50% asfalt 50%teren. de o saptamana am montat insa turbo special track profil simex si vreau sa zic ca se vede diferenta in teren, is altceva , adrenta e mai buna, au ceva crete si pe lateral si se cunoaste.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use